Zaloguj się

View Full Version : [Strona] [CS]Turniej

Seba Master Knight
26-02-2010, 20:01
Siemandendependesenderoelo!

Jest server csa, jest od groma nowopowołanych adminów, więc chyba czas stworzyć jakiś turniej?

1. Turniej drużynowy (wiadomo o co chodzi)

2. Turniej 1 na 1 (każdy mecz np do 5 zabić, wiadomo o co chodzi)

3. Turniej deathmatch (wszyscy się klepią i wygrywa ten, kto zabił najwięcej razy).

Ofc nagrodą byłby PACC na apo albo jakiś dobry item (zależy od wolnej woli Mortiisa), zgłoszenia w newsie i jazda. :)

Dawno nie było żadnego konkursu, a teraz jest okazja...:D

@edit
Nie znam się na organizowaniu konkursów w CSa, zabrakło opcji w sondzie - "mam lepszą propozycję". Jakby modek dodał to by było fajofsko xd
@Rzulf
Nagrodą musi być coś tibijskiego, w końcu server CSa działa jako podserver tibijski. Wątpię, żeby Mortiis dał w nagrodę np. 100 złotych ;d

Wolly
26-02-2010, 20:06
No tak, ale założę się, że zgłosiło by się wiele osób i potrzebna byłaby jakaś 'selekcja'.

Co do samej propozycji to jest dobra i jestem na tak!

Crayon
26-02-2010, 20:08
Twoje propozycje nie za bardzo przypadły mi do gustu. Mogłeś wymyślić jedną, ale za to porządną propozycje, a nie trzy.
Spójrz za to na mój pomysł:

admini kontra gracze.
Chyba najlepsza opcja. Wybiera się dwie drużyny adminów(2x3. Starych i Nowych), dwie drużyny graczy i nawala.
Nagroda: szacunek na dzielnicy

Scoop
26-02-2010, 20:18
Raczej to nie przejdzie, dlaczego? Bo każdy by chciał grać więc jak mamy wybrać sprawiedliwie kto będzie w jakiej drużynie?

⊕ Cineczeq ⊕
26-02-2010, 20:24
A nagrodą może być prywatny slot. xd
I proponuję wybrać wśród najlepszych, gdyż bot, który ma poparcie apowiczów mógłby przejść. xd

Brain
26-02-2010, 20:32
Mgółby być. Drużyny były by losowane by nie było (w temacie się zgłaszają a administracja wybiera drużyny, a późnije mecze).

Koteq
26-02-2010, 20:44
Nom ten pomysł jest dobry...
Tylko za około miesiąc dajcie ekipie czas nad myśleniem na apo...
Skoro wam zależy na Ots to niech najpierw jego dopracują : D

Ja mam bana na Cs za rzekome cheaty = (

Been
27-02-2010, 08:52
bardzo dobry pomysl... chetnie zagralbym w takim turnieju i moze powalczyl bym o zwyciestwo...

Dark Devorious
27-02-2010, 09:01
Jestem za propozycja nr. 1 , choc moglbym zagrac takze 1vs1 ;s
Najlepiej takze jakby turniej byl tylko dla osob z platnym kontem ( steam ) - czemu? 99% osob ktorzy graja na NS uzywaja wspomagaczy.

@down Wole w piec osob , niz w xx ktorzy jebia mnie na NS :)

Kamor Wielki
27-02-2010, 09:04
Jestem za propozycja nr. 1 , choc moglbym zagrac takze 1vs1 ;s
Najlepiej takze jakby turniej byl tylko dla osob z platnym kontem ( steam ) - czemu? 99% osob ktorzy graja na NS uzywaja wspomagaczy.

Steam ? hmm
Chcesz by grało 5 osób ?
Sry ja ns od 8 lat,również nie używam "Wspomagaczy".

@top
Wszyscy zarówno s jak i ns niech biorą udział.

M4A1
27-02-2010, 09:39
Moze byc ale bez nagrody na apo ewentualnie pacc a nie dobry itemek bo ktos se wejdzie z nie wykrywalnym czitem i duzo nie zdziałacie
A propozycja moze byc

Senshi
27-02-2010, 09:42
Jestem na tak.. Raz na jakis czas powinny byc konkursy:o

Moon Red
27-02-2010, 09:42
Raczej to nie przejdzie, dlaczego? Bo każdy by chciał grać więc jak mamy wybrać sprawiedliwie kto będzie w jakiej drużynie?

No najlepiej przez losowanie. Zgłosi się np. 30 graczy bierzecie karteczki piszecie nicki i losujecie kto do jakiej grupy ....

Rzulf
27-02-2010, 11:12
Jeśli takie coś miało by miejsce, to na pewno nagroda to nie był by pacc...
Jeśli ktoś zgłosił by się, kto nie gra w Tibie i wygrała by jego druzyna, to co wtedy ? Nagroda to np. slot na miesiac na serwer... Trzeba by było pomyśleć

Ktoś II
27-02-2010, 11:17

Drużyny same by się dobrały :|

Jestem za pierwszą i trzecią propozycją.
Kiedyś próbowałem coś takiego zorganizować, ale 80% zgłoszonych graczy nie przyszła ;]

Co do nagród w postaci itemów/kasy na serwerze to jestem na nie... Wiele osób grających w csa nie gra na APO.

Precision
27-02-2010, 11:21
Jestem za 1 propozycja ;]. Sam chcialbym wystartować jeśli byłoby to zoorganizowane. :rolleyes:

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
27-02-2010, 11:28
Jak już to drużyny powinny być losowane, a nie Admini vs. Zwykli Śmiertelnicy.
#topic
Na nie, bo zawsze po takich konkursach są głosy, że wszystko było ustawione

Hraclless 3.0
27-02-2010, 12:20
Jestem za propozycją nr 1.
Chętnie bym pograł drużynowo...
Tak jak mówili wyżej, turniej żeby był tylko dla steama, bo większość osób na Nonsteamie jeździ na haxach...

Duffi
27-02-2010, 12:34
Przypadkiem zaznaczylem ze wszystkie propozycje sa zle ale jestem za wszystkimi poropozycjami ja bdb dobre

deeL `
27-02-2010, 13:57
Taa kto jest Ns ten wspomagaczy używa -.-

@topic

Jestem za turniejem aim/awp 1 vs 1 ..

Daaron
27-02-2010, 13:58

Skoro to jest turniej chyba nie będzie problemu jeżeli wszyscy, którzy się zgłoszą przejdą przez eliminacje. Jak w piłce nożnej czy koszykówce. Będą ścierać się grupy przez cały tydzień w weekend czyli sobota - niedziela rozpocznie się turniej wytyczający najlepszego z najlepszych, cała filozofia :).

PJOONEk
20-03-2010, 10:35
Opcja trzecia ale nie nagrody na Apo bo nie gram na tym otku zjebanym xD

Pempek
20-03-2010, 13:11
admini są słabi w cs co każdy pokazywał na servie :))