View Full Version : [Strona] [CS]Turniej
Seba Master Knight
26-02-2010, 20:01
Siemandendependesenderoelo!
Jest server csa, jest od groma nowopowołanych adminów, więc chyba czas stworzyć jakiś turniej?
1. Turniej drużynowy (wiadomo o co chodzi)
2. Turniej 1 na 1 (każdy mecz np do 5 zabić, wiadomo o co chodzi)
3. Turniej deathmatch (wszyscy się klepią i wygrywa ten, kto zabił najwięcej razy).
Ofc nagrodą byłby PACC na apo albo jakiś dobry item (zależy od wolnej woli Mortiisa), zgłoszenia w newsie i jazda. :)
Dawno nie było żadnego konkursu, a teraz jest okazja...:D
@edit
Nie znam się na organizowaniu konkursów w CSa, zabrakło opcji w sondzie - "mam lepszą propozycję". Jakby modek dodał to by było fajofsko xd
@Rzulf
Nagrodą musi być coś tibijskiego, w końcu server CSa działa jako podserver tibijski. Wątpię, żeby Mortiis dał w nagrodę np. 100 złotych ;d
No tak, ale założę się, że zgłosiło by się wiele osób i potrzebna byłaby jakaś 'selekcja'.
Co do samej propozycji to jest dobra i jestem na tak!
Twoje propozycje nie za bardzo przypadły mi do gustu. Mogłeś wymyślić jedną, ale za to porządną propozycje, a nie trzy.
Spójrz za to na mój pomysł:
admini kontra gracze.
Chyba najlepsza opcja. Wybiera się dwie drużyny adminów(2x3. Starych i Nowych), dwie drużyny graczy i nawala.
Nagroda: szacunek na dzielnicy
Raczej to nie przejdzie, dlaczego? Bo każdy by chciał grać więc jak mamy wybrać sprawiedliwie kto będzie w jakiej drużynie?
⊕ Cineczeq ⊕
26-02-2010, 20:24
A nagrodą może być prywatny slot. xd
I proponuję wybrać wśród najlepszych, gdyż bot, który ma poparcie apowiczów mógłby przejść. xd
Mgółby być. Drużyny były by losowane by nie było (w temacie się zgłaszają a administracja wybiera drużyny, a późnije mecze).
Nom ten pomysł jest dobry...
Tylko za około miesiąc dajcie ekipie czas nad myśleniem na apo...
Skoro wam zależy na Ots to niech najpierw jego dopracują : D
Ja mam bana na Cs za rzekome cheaty = (
bardzo dobry pomysl... chetnie zagralbym w takim turnieju i moze powalczyl bym o zwyciestwo...
Dark Devorious
27-02-2010, 09:01
Jestem za propozycja nr. 1 , choc moglbym zagrac takze 1vs1 ;s
Najlepiej takze jakby turniej byl tylko dla osob z platnym kontem ( steam ) - czemu? 99% osob ktorzy graja na NS uzywaja wspomagaczy.
@down Wole w piec osob , niz w xx ktorzy jebia mnie na NS :)
Kamor Wielki
27-02-2010, 09:04
Jestem za propozycja nr. 1 , choc moglbym zagrac takze 1vs1 ;s
Najlepiej takze jakby turniej byl tylko dla osob z platnym kontem ( steam ) - czemu? 99% osob ktorzy graja na NS uzywaja wspomagaczy.
Steam ? hmm
Chcesz by grało 5 osób ?
Sry ja ns od 8 lat,również nie używam "Wspomagaczy".
@top
Wszyscy zarówno s jak i ns niech biorą udział.
Moze byc ale bez nagrody na apo ewentualnie pacc a nie dobry itemek bo ktos se wejdzie z nie wykrywalnym czitem i duzo nie zdziałacie
A propozycja moze byc
Jestem na tak.. Raz na jakis czas powinny byc konkursy:o
Moon Red
27-02-2010, 09:42
Raczej to nie przejdzie, dlaczego? Bo każdy by chciał grać więc jak mamy wybrać sprawiedliwie kto będzie w jakiej drużynie?
No najlepiej przez losowanie. Zgłosi się np. 30 graczy bierzecie karteczki piszecie nicki i losujecie kto do jakiej grupy ....
Jeśli takie coś miało by miejsce, to na pewno nagroda to nie był by pacc...
Jeśli ktoś zgłosił by się, kto nie gra w Tibie i wygrała by jego druzyna, to co wtedy ? Nagroda to np. slot na miesiac na serwer... Trzeba by było pomyśleć
Drużyny same by się dobrały :|
Jestem za pierwszą i trzecią propozycją.
Kiedyś próbowałem coś takiego zorganizować, ale 80% zgłoszonych graczy nie przyszła ;]
Co do nagród w postaci itemów/kasy na serwerze to jestem na nie... Wiele osób grających w csa nie gra na APO.
Precision
27-02-2010, 11:21
Jestem za 1 propozycja ;]. Sam chcialbym wystartować jeśli byłoby to zoorganizowane. :rolleyes:
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
27-02-2010, 11:28
Jak już to drużyny powinny być losowane, a nie Admini vs. Zwykli Śmiertelnicy.
#topic
Na nie, bo zawsze po takich konkursach są głosy, że wszystko było ustawione
Hraclless 3.0
27-02-2010, 12:20
Jestem za propozycją nr 1.
Chętnie bym pograł drużynowo...
Tak jak mówili wyżej, turniej żeby był tylko dla steama, bo większość osób na Nonsteamie jeździ na haxach...
Przypadkiem zaznaczylem ze wszystkie propozycje sa zle ale jestem za wszystkimi poropozycjami ja bdb dobre
Taa kto jest Ns ten wspomagaczy używa -.-
@topic
Jestem za turniejem aim/awp 1 vs 1 ..
Skoro to jest turniej chyba nie będzie problemu jeżeli wszyscy, którzy się zgłoszą przejdą przez eliminacje. Jak w piłce nożnej czy koszykówce. Będą ścierać się grupy przez cały tydzień w weekend czyli sobota - niedziela rozpocznie się turniej wytyczający najlepszego z najlepszych, cała filozofia :).
Opcja trzecia ale nie nagrody na Apo bo nie gram na tym otku zjebanym xD
admini są słabi w cs co każdy pokazywał na servie :))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.