View Full Version : Nagrody za swietne propozycje
Witam. Wpadlem na taki pomysl. Ktos napisal temat na forum np. Zeby rozbudowali to i to poprawili to i to. Administracja sie zgodzila i to zrobili. I moją propozycja jest to, ze osoba ktora doda propozycje i propozycja zostanie zrealizowana GM'owie wynagrodzili by taka osobe. Nie chodzi tu o s seta czy 1000kcc, wystarczyl by np Sprite Wand i osoba ktora dostanie ten przedmiot w nagrode moze wybrac nazwe np Laska Wise Mana itp. Co wy na to?? :]
Dareluss
28-02-2010, 14:40
Nie potrzebne , wybranie nazw beznadziejne jestem na NIE
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-02-2010, 14:45
Administracja sie zgodzila i to zrobili.
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0812/you-fail-at-failing-at-failing-fail-demotivational-poster-1228356705.gif
Tak dobre, ale nie wykonalne bo... oni chyba poprostu nie patrzą na propozycje xd No chyba że się mylę i co 2 minuty odświeżają
Zarexoholik?
28-02-2010, 14:48
Po co to komu? Zaproponujesz coś, ale oni i tak zrobią po swojemu.
Jestem na tak, nagrodą mogły by być punkty reputacji.
Jestem na nie, bo jest to zupełnie niepotrzebne.
Samą nagrodą jest to iż owa propozycja zostanie lub została wprowadzona / brana pod uwagę.
Jestem na nie.
Ryśku xD
28-02-2010, 15:44
Jestem na nie !
Bo zazwyczaj żadne propozycje nie są wprowadzane :p
Jestem zdecydowanie na TAK! :) ;)
Świetny pomysł. :o
Nie! Poniewaz za dobre propozycje masz reputy, ale mogli by zrobic cos takiego ze jak propozycja wejdzie w zycie dana osoba dostaje np. 20pkt reputacji :D
Nie jestem na nie a za ta twoja propozycje nie dostaniesz nagrody :D
Ludzie zaczęli by tworzyć propozycje w nadziei ze dostana nagrode
Jestem na nie
K\/!N$T0R
28-02-2010, 21:14
Za ta propozycje powinni ci wziasc sprite wanda a nie dac -.- a gm'owie i tak przewaznie niepatrza na propozycje.
Nie Nie Nie nIE nIE nIE
Action16
01-03-2010, 10:14
Racja obsługa apo ma praktycznie w nosie co ktoś proponuje i tak zrobią po swojemu.
Quiet v 2.0
01-03-2010, 10:26
A co z tymi co nie grają? Jestem na nie, propozycje dajesz po to, by ulepszyć serwer, a nie dla nagrody.
Świetna propozycja, dajcie mu nagrodę. :)
Zaznaczyłem "nie". Jak dla mnie to jest niepotrzebne, jeżeli ktoś daje propozycję to nie po to żeby dostać coś za nią, tylko po to żeby się lepiej grało :) No i to jest cała nagroda :P
Propozycja odrzucona.
Ze względu na Wasze głosy w sondzie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.