View Full Version : Petycja przeciwko paradzie równo?ci
http://stopeuropride2010.wikidot.com/
Zachecam do podpisania apelu skierowanego do wladz Warszawy o niedopuszczenie do organizacji w stolicy parady rownosci wienczacej lipcowa "impreze" pod nazwa Europride 2010.
Jaros Jaroz Jaro
28-02-2010, 15:19
Wisi mi to. Mnie na tej "imprezce" nie będzie ;p
Ktoś cię tam zapraszał?. Więc co cię to obchodzi?
Mikiel Król Sedesów, ej!
28-02-2010, 15:20
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUu
podpisałem się, to jest chore. Rozumiem inne religie lub coś takiego, ale nie kurka wodna te pedały.
Powiem tak, w szkole na lekcji wdż'u uczyła nas pani,
że geje/lesbijki to tzw. "pomyłki matki natury"
Gej- ciało faceta, umysł kobiety, więc czuje pociąg do facetów.
Lesbijka- ciało kobiety umysł faceta, czuje pociąg do kobiet.
Zatem nie wiem po co ta parada w ogóle jest,
natura się pomyliła- trudno.
To nie powód żeby z tego robić wielkie haloo!
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-02-2010, 15:43
Ja tego nie ogarniam. Dziwne że oni się tego wszystkiego nie wstydzą. (W sensie homoseksualiści swojej orientacji)
Fuuu... Dla mnie geje sa ochydni , ale z lesbijkami fajnie :D
Podpisalem sie !
Wujaszek
28-02-2010, 15:55
Ja jestem gejem i co wam do tego? :<<<<
Chce ktoś numer?!
Podpisałem się jak gościowi w ogóle mogą się inni goście podobać, ja pierdole xd
Ryśku xD
28-02-2010, 16:09
Nie wiem jest mi to obojętne.
Ale chyba powinno być to równo uprawnienie :cool:
!!sQaua!!
28-02-2010, 16:38
Moim zdaniem homoseksualiści powinni być równouprawnieni z nami...
Przecież to tacy sami ludzie jak ja...
A tak wogóle to podoba mi się Wujaszek, podasz mi nr na prv?
Powiem tak, w szkole na lekcji wdż'u uczyła nas pani,
że geje/lesbijki to tzw. "pomyłki matki natury"
Gej- ciało faceta, umysł kobiety, więc czuje pociąg do facetów.
Lesbijka- ciało kobiety umysł faceta, czuje pociąg do kobiet.
http://images.topix.com/gallery/up-NMB6CUBQAG4J303F.jpg
Ej, chodzisz do jakiejś katolickiej szkoły, czy masz że tak powiem - n a w i e d z o n y c h nauczycieli? A może Wychowania Do Życia W Rodzinie uczy Cię katechetka/zakonnica? Bo nie wierzę, żeby świecka nauczycielka gadała takie bzdury. Przecież to jawna indoktrynacja, puste frazesy, niepoparte żadnymi treściwymi dowodami. Kurde, mamy XXI wiek, a w umysłach ludzi dalej średniowiecze...
Petycji przeciwko paradzie równości nie podpiszę, bo uważam, że każdy - niezależnie od orientacji seksualnej, czy wyznawanej wiary, ma prawo manifestować pokojowo i kulturalnie swoje poglądy. No i przede wszystkim tak, żeby nikomu nie narzucać swoich racji. Bo jeśli zabraniamy manifestów tego typu, to wszystkie inne też powinny być zabronione, bo zawsze znajdą się ludzie, którzy uznają to za 'zgorszenie'.
Trikol <3
28-02-2010, 16:51
Lesbijki sa spoko .
Carlos _/!
28-02-2010, 17:59
FUJ. XD podpisalem sie, nie pozwole homopedalom chodzic sobie po moim miescie! = /
@up
Signed.
@Krajon
own3d
@topic
Każdy człowiek ma prawo do ułożenia swojego życia jak chce .. Ja np. pale trawe i zdziwiłbym się gdyby ktoś poniżał mnie z tego powodu.
Nie podpiszę się, bo i tak do tego jebanego marszu dojdzie..
To jest jak Marsz Wyzwolenia Konopii.
jacek3332
28-02-2010, 18:03
Ale to nie ich wina że się tacy urodzili. Tego nie da się leczyć. Więc co mają zrobić?? Zamknąć się w domu i czekać na śmierć? Niech poznają inną osobę, która też jest "chora". Komu do cholery to przeszkadza.
http://images.topix.com/gallery/up-NMB6CUBQAG4J303F.jpg
Ej, chodzisz do jakiejś katolickiej szkoły, czy masz że tak powiem - n a w i e d z o n y c h nauczycieli? A może Wychowania Do Życia W Rodzinie uczy Cię katechetka/zakonnica? Bo nie wierzę, żeby świecka nauczycielka gadała takie bzdury. Przecież to jawna indoktrynacja, puste frazesy, niepoparte żadnymi treściwymi dowodami. Kurde, mamy XXI wiek, a w umysłach ludzi dalej średniowiecze...
Nie chcę w żaden sposób podważać słów moich nauczycieli, ale tak naprawdę powiedział.
Fakt gość uczy też religii.
Jaros Jaroz Jaro
28-02-2010, 19:11
FUJ. XD podpisalem sie, nie pozwole homopedalom chodzic sobie po moim miescie! = /
To jest też choroba. Czy jak ktoś choruje np. na raka czy ma inną groźną chorobę to go kopiesz nie tolerujesz go? Stfu.
Nie podpisałem tego bo mam swoje racje, po drugie wszyscy są równi, a po trzecie lata mi to że takie coś organizują.
@stoner
Jakby dyrektor usłyszał o takim czymś to nauczyciel miałby raczej problemy xd
Nie chcę w żaden sposób podważać słów moich nauczycieli, ale tak naprawdę powiedział.
Fakt gość uczy też religii.
Widać, że czerpie z nauk kościoła pełnymi garściami.
@
"Niech w obliczu zbliżającego się Euro 2012, ulice Warszawy kojarzą się z normalnością i spokojem."
Rozumiem, że brak tolerancji dla wszystkiego, co w jakimkolwiek stopniu odstaje od was jest normalne? Powodzenia życzę.
Tak samo żałośni są ludzie wyklinający gejów, a uwielbiających lesbijki. Przecież to jest taka sama "choroba".
Z resztą jak można to nazywać chorobą, nie pojmuję.
Dziękuję, dobranoc.
Mam nadzieję, że końca imprezy nie będzie.
@edit
Regulamin forum; Punkt 2, 26 kropka:
Zakazane jest rozgłaszanie treści rasistowskich, faszystowskich czy innych przeciwko ludziom innej rasy/religii.
A także netykieta:
Swoje opinie wyrażaj zawsze w sposób kulturalny.
Wypowiedzi takie, jak pana niżej, który napisał "bij pedała" powinny być odpowiednio nagradzane punktami karnymi, zaś osoby najeżdżające na homoseksualistów winny otrzymać upomnienie, gdyż jest to również przejaw rasizmu.
Pewnie bedzie i tak bo wawa jest toleracyjna ; [ ok. 30 min od zamieszczenia petycji bylo juz z 150-200 osob w tym ja : >
Petycja nie ma szans na przejście bo ogarnicza prawa człowieka związane z wolnością do wyboru orientacji/wyznania.
Nie chce mi się komentować całego tego bełkotu, bo ma więcej dziur niż polskie drogi.
Poza tym, fajnie wygląda temat: "Petycja przeciwko paradzie równości"
Jakiśtam dokument mówił, że wszyscy ludzie są równi i mają prawo do wolności wyboru. Hmm, co to było...? A tak! Konstytucja. ;f
Bij pedała!
ofc podpisuje się pod tą stronką!
Drako o.o
02-03-2010, 02:50
ktos napisal wyzej, ze to tacy sami ludzie jak i ty czy ja..
nie jestem przeciw ani za niech robia jak ich to bawi mnie to zwisa:rolleyes:
ochydne:| normalnie nic nie mam do tego ale publicznie nie wypada:|
Akcja zero tolerancji?
Jeśli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko nim... Mniejsza konkurencja.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.