View Full Version : [7.6] Ca?a prawda o Skociu
Założyłem nowy temat ponieważ tamten nie dotyczy Skocia :) (nie chcę w tym temacie żadnych napinek, może ktoś zabłyśnie inteligentną rozmową :o)
Prosze tutaj dla was 2 ss'y ode mnie jak pisałem z nim na GG
1. http://img715.imageshack.us/img715/4394/67756868.jpg
2. http://img535.imageshack.us/img535/236/32005450.jpg
A tutaj jeszce na gg dostalem od pupaja info :)
09:15:56
http://img64.imageshack.us/img64/3773/freeeeq.png
09:16:07
duzo z tego nie wynika ; p ale wymigal sie od odpowiedzi
09:16:10
i dalej offline ...
@Mortiis
Wybacz, ale nie przeprosze Cie ponieważ po to zacząłem ten temat aby go wyjaśnić, a nie abyś napisal, że mam Cie przeprosić i koniec tematu : / Jeżeli udowodnisz mi, że Skotnicki nie dostał od Ciebie eq oraz, że nie było takiego tematu w ogóle to oczywiście przeprosze Cie :) Nie chcę tutaj żadnych napinek etc. Lecz nie tylko mi przeszkadza takie coś, że zarabiamy przez całą swoją grę po to aby jakis chłopek dostał od Ciebie za darmo full eq..
Tez moge tak, powiedziec.... Niemasz 100% dowodow na to ze Skocio dostał eq od Mortiisa....
Dokładnie znam tą cała sytuacje i stwierdzam że to bezsens już grać na APO : ) Otóż nie każdy dostanie takie "eq, kase" nic bym nie miał do tego jakby każdy w swoim Depozycie u widział taki oto skromny prezent od "Ekipy"
Ryśku xD
28-02-2010, 16:27
A Ja nie wieże że jest to w ogóle prawdą.
Myślę że Mortiis nam to wyjaśni
@up
Ja także nie jestem 100% pewien do tego "incydentu" dlatego napisałem na forum :) Sam widziałeś jak Mortiis zareagował jak w tamtym temacie zaczałem rozmowę ; >
Tez moge tak, powiedziec.... Niemasz 100% dowodow na to ze Skocio dostał eq od Mortiisa....
Masz racje nie jest to 100% dowodów lecz to już jest jakis dowód najpierw pisal, że mortiis mu pomoże (czyt. Da mu eq) jeżeli nie będzie sharowal już. Nastepnie zapytał go Niklas czy pożyczy mu kaptur i czy wgl. ma, a on odpisał, że ma to juz jest jakas podstawa :)
Przemusiek
28-02-2010, 16:39
chiałbym tylko dodać że ja z Adrianem , zarobiliśmy Skociem , po 20 kcc
Raz logujemy się na Skocia A tam nic nie ma ?? : O
Dal pasy jakiemus Naabowi , i ten nam ukradl cala kase ...
chiałbym tylko dodać że ja z Adrianem , zarobiliśmy Skociem , po 20 kcc
Raz logujemy się na Skocia A tam nic nie ma ?? : O
Dal pasy jakiemus Naabowi , i ten nam ukradl cala kase ...
To już nie jest takie ważne.. To tylko kasa, a jemu zależy tylko na kasie wieć proste że on sobie to ukradł..
A tak poza tym ODWOŁUJE SIĘ DO DELETE DLA SKOCIA!
Dlaczego?
Skociem grało juz tyle ip, że delete powinno być 100%
Dowody?
Sam skocio pisał, że mortiis ma wgląd a postacie, wiec co za problem sprawdzić ip
W każdym razie ja przyznaje się, że grałem skociem oraz przemek. To samo dotyczy Ari'ego oraz Kosta Palladyn. To juz są 4 ip do tego dochodzi jeszcze ip Skocia :)
#up
Dokładnie delete powinien BYĆ! To jest gorsze od "cave bota"... 5 ip to już przesada : ] a ~tyle było ...
Nie wiem co o tym myśleć... może Mortiis nam to wszystko wyjaśni ;).
Zajmijcie się sobą.
Krótko mówiąc- autor tematu to kawał chuja, reszta chama.
Żeby tak oczerniać kogoś to już trzeba być świnią.
Ktoś ma coś i zazdrościcie -.-
Zajmijcie się sobą.
Pisałem dzieciaku, że bez napinek rozkminisz takie słowo!?
Sam grałeś Skociem i powinieneś się do tego przyznać :-)
Zajmijcie się sobą.
Nie autor tematu ujawnia cała prawdę jak to jest na prawde... I ten kto coś dostaje za free uważasz za sprawiedliwe?
Gowno was to obchodzi. Zajmijcie sie wlasnymi charami. Nie macie zadnych dowodow a pierdolicie glupoty. Mortiis i dawania za free....Prosze Cie...
Nie autor tematu ujawnia cała prawdę jak to jest na prawde... I ten kto coś dostaje za free uważasz za sprawiedliwe?
W tym rzecz, że to nie jest prawda.
A jakiekolwiek gadanie "skocio dostal eq za free" jest dziecinadą.
Macie dowody, że to jest nie prawda?!
Delete sie należy i tak, będziemy atakowali z każdej strony, że tak powiem. Nawet gdyby moje dowody nie wystarczyły abyście uwieżyli z tym EQ, to i tak powinien skotnicki dostać delete za 5 ip a może i więcej :)
Jeżeli nie dostanie on delete za 5 ip, a inni dostaja bany/delete za 2 ip no to juz chyba coś jest nie tak.. :)
Proszę o wypowiedzenie się kogoś z ekipy APO na temat IP oraz EQ :) (zależy mi na wypowiedzi Mortiisa, Tygrysa oraz Mc Macka)
Skryper.!
28-02-2010, 17:04
No dobra ale z tego co widze jestes lizodupem skocia, ktory chce jakos zaistniec:) Niestetty nie dualo sie;/ Ze skocio dawal passy kumplom zeby sobie dorobili to co? Ja tez tak arconem zrobilem;) Dostalem bana i koniec wiecej nikomu nie daje. A ze robi ktos wam taka przysluge, ufa wam, daje passy a wy sie tak odwdzieczacie? Bez przesady.
A jzeli Skocio odzyskal eq nawet od mortiisa to mortiis mial powody ku temu i tyle;) Zapewne kaptur zostal odebrany zlodziejowi i przekazany Skociowi wiec o co placz? Mowie zajmijcie sie swoimi sprawami;) To tyle.
Marcelllo
28-02-2010, 17:16
HAhAHAhAHAhHahAHHah
Jakie lizodupy :D Takich jeszcze nie widziałem !!! Skocio ma moje eq z Leona
UOSASUoAHSoashoashoashoaIshoAhaoshoa ale mi się śmiać chce z was :D
Ja skończyłem grę, więc pożyczyłem mu eq a Ci już napinki :D
Zajmijcie lepiej się swoimi dupami :) Pozdrawiam :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.