View Full Version : [7.6] Upada mit Darkorose.
I tak na naszych oczach upada mit niezniszczalnego Darkrose, który miał być pierwszym ownerem do końca swoich dni. Ale cóż na każdego przyjdzie pora, allegro woła nas.
A tak swoją drogą, ciekawe czy znajdzie się ktoś chętny, aby wyłożyć 1500zł z kieszeni rodziców? :D
Małe komentarze:
20:58 Wassup: widziales Darka na allegro?
20:58 Zarexoholik: oczywiscie, co za debil xd
http://img175.imageshack.us/img175/9748/darkrose.jpg (http://img175.imageshack.us/i/darkrose.jpg/)
Darkrose żegnamy Cię , byłeś jednym z nielicznych nieogarniętych ogarów na tym serwerze szkoda że tylko Bart już został.
Dobra koniec bo zaczynam pieprzyć duperele, co o tym sądzicie?
*temat jest w formie pożegnania i nikogo nie ma zamiaru obrażać !!!
#edit
^Crayon a gdzie wielka internetowa świeczka?
.vimpex.
28-02-2010, 21:13
Super, i co w związku z tym?:p
Na każdego przyjdzie pora. ;)
Ja tez jestem jedynym ownerem i co nie chwale sie :D
może nie ma na adidasy, albo coś, trzeba zrozumieć człowieka.;d
Prawie jak pogromcy mitow na discovery.
Gość nie gra już i chce zarobić troche kaski co w tym dziwnego :|
@Up
To, że on się zarzekał, że będzie pierwszym i ostatnim ownerem.
@Topic
To ja się pobawie w Matrixa!
Wszystko co ma początek, ma też koniec!
No i rzeczywiście, czy znajdzie się ktoś kto kupi postać za tak kolosalną sumę?
Czy wiecie ile wachy można kupić za taką kase?!
To ja już bym wolał za to kupić kremówki.
N-series
28-02-2010, 21:18
aha no i ? osobiście znam darka bdb pożycza mi eq itp. poprostu wyrósł już z tibii . Kiedyś trzeba odjść szanuje jego decyzje lepiej aby odszedł niż grał jak np. kingusia co ma 4 raz 22 urodziny 1500 dostanie ja mu powiedziałem aby tyle wołał xd
Myslalem ze wczesniej powstanie temat-juz rano o tym pisalem:O
@topic
Watpie zeby ktos kupil Darka, a jezeli ktos go kupi to:
New Darek albo bedzie umial grac w tibie czyli expil i przegoni Torusa lub kupi go jakies dziecko i bedzie kozaczyl przed depo
Tez jestem 1st ownerem i bede nim dlugo ale na kazdego przychodzi czas
K\/!N$T0R
28-02-2010, 21:32
Ta i placzecie ze odchodzi pomysl ile on czasu wylozyl na tibie i wbijal ten lv?? niemowie tu o Torusie bo ..... . Tylko z ogarow zostal Bart ;f.
Kto płacze? Ja go tylko kulturalnie żegnam i doceniam to co robił.
Czytajcie dobrze i dokładnie co piszę, a nie kuźwa tylko początek.
HaHaHa Hue Hue Hue !
Darek otfusz!
PaPaPa! :*
Ta i placzecie ze odchodzi pomysl ile on czasu wylozyl na tibie i wbijal ten lv?? niemowie tu o Torusie bo ..... . Tylko z ogarow zostal Bart ;f.
Płakać to możesz w fartuch mamy...
Dobrze, że kończy a kasa się przyda;)
TIbia to syf.
No szkoda, ale nie ma się co dziwić. Ilość debilów na apo jest ogromna, a to zniechęca do dalszej gry, bo nawet nie można z kimś pogadać na poziomie. ;)
Powodzenia w rl życiu Dariusz xd
p.s. Ciekawe czy pogodził się z Bartem XD
#
Pamiętam jeszcze jak Dark miał 1,1k i expił na Wise Senja obok mnie. :D
1st R. Boonek
28-02-2010, 22:23
Pytanie jest jedno ;o - czy znajdzie sie pajac co wyda 1.5k zl na otsa?;ooooooo
Ryśku xD
28-02-2010, 22:25
I co z tego?
Mam na to w******e : (
N-series
28-02-2010, 22:27
Powodzenia w rl życiu Dariusz xd
jbc. to Grzesiek HEHES? , topic szkoda ze odchodzi
Knight Lukas
28-02-2010, 22:32
@up
Ta, już jeden kupił edzia za +1000zł :D
a tak po za tym: jego kasa jego decyzja i tyle.
@top
To nie pierwsza osoba która mówiłą 1st owner and last owner.
Grał, grał aż w końcu chce mieć z tego jakiś zysk i tyle.
BB Dark! ;)
Kapitan Alkohol.
28-02-2010, 22:34
Maradona sprzedał chara bo potrzebował kase na łyżwy XDDD Dark może też na coś potrzebuje albo poprostu stwierdził fakt iż ten ots nie ma przyszłości i postanowił sprzedać chara póki jest jeszcze coś wart.
Btw, po co piszecie ' ' ? On nie umarł tylko sella chara, ale dla Was widać to jedno i to samo.
Elos Dark.
szkoda niezły ogar z niego Kosa pewnie zadowolony bo jakiś dzieciak kupi darkrose i Kosa bd mógł go oszukać . Kossa thief omg....
Pogratulować mu wbicia takiego lvl : ) I czekamy na new ownera, kto to będzie za bogacz?:>
Wujaszek
01-03-2010, 07:00
Hah tyle czasu na marne ale w sumie te 1.5 tysiąca zgarnie, na pewno jakiś debil się skusi xd ktoś kupił edzia za 1k zł więc prędzej czy później i darkrose kupią ;p
Keshuter
01-03-2010, 07:06
to juz bym wolal na rl tibii kupic chara niz wydac tu 1.5 tysiaca zl :o na kazdego z nas przyjdzie kolej predzej czy pozniej;}
Skryper.!
01-03-2010, 07:53
hahaahahahh widze ze od grzesia fryzjer duza sumke chce brac;) A i jaki mit? Mit chłopca z dlugimi wlosami, ktory pol zycia w tibii przesiedzial i mu sie znudzilo? HAHAH smieszny temat;/
Djeguś po prostu wyrósł z tej gry, rozumiem go, ilość debili na serwerze się powiększa, a to na prawdę zniechęca do gry :F Gg mam, jak coś zawsze będzie można popisać, znam Darka od wakacji 2008, wtedy były fajne warunki do grania i nie było 2k lvli -.-. Zawsze fazy były w kurwę, z każdą rozmową brzuch mnie bolał od śmiechu, nie zapomni się tego :) Ciekawe, kto odważy się kupić DarkroŁsa, będzie to jedno z największych allegro na servie! XD
Żegnamy DJEGUS ! : (
Nom. Szkoda mi chłopaka. :/
Dla każdego jest początek, i też jest koniec. Tak to bywa.
..:TaLoS DrUid:..
01-03-2010, 15:55
Jak tak czytałem up wypowiedzi to mi sie płakać chciało...
Ktoś tam np mówil ze go nie stać na Adidasy.. żenada
Poprostu wyrósł i już nie jak wy siedzicie Tylko przed Tibia.To widać że kolegów nie macie ani nic....
Darkrose
01-03-2010, 16:25
hahaahahahh widze ze od grzesia fryzjer duza sumke chce brac;) A i jaki mit? Mit chłopca z dlugimi wlosami, ktory pol zycia w tibii przesiedzial i mu sie znudziło? HAHAH smieszny temat;/
Wiesz co, najśmieszniejszy w tym wszystkim to jesteś ty i twoje chore urojenie na temat tego, że mam długie włosy. Nigdy nawet nie widziałeś mojej foty, a się spinasz na tym forum;)
@topic
No cóż, na każdego przyjdzie pora:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.