View Full Version : Os?abienie Golden Bolta.
Nie wiem co jest grane ale wszedłem dziś do trainera i zobaczyłem, że hity z Golden Bolta zostały zmniejszone o ok. 6%.
Może ktoś z Administracji to wyjaśni? Golden Bolt jest od niepamiętnych czasów, a Wy po takim okresie zmniejszacie jego siłę?
No i bardzo dobrze, już dawno powinni zmniejszyć hity z golden bolta.
Administracja poprostu ma downa sory za obraze ale taka prawda hoty dla ek hity ma te same 70% hp wiecej i jeszcze jak by to vita byla wy chyba macie cos z glowa ...Kiedys juz oslabiliscie g bolta a teraz jeszcze .... Kpina poprostu ...
Zrobcie bolta jak bylo albo ek oslabice o okolo 35 % ...
G_R_U_L_I_X
01-03-2010, 12:45
Nie martw się i tak jest bardzo silny, na xxxxlv już ma siłę exori max erex.
Wujaszek
01-03-2010, 12:47
@ up Podobno na 3k lvlu z g bolta ciągnie się prawie tyle co z max erexa, tzw ciągło się ;p
Dobrze, że tylko o 6 % myślałem, że jak osłabią to o 10 % minimum ;c
Mortiis następnym razem powiadom graczy jak jakaś zmiana się szykuje...
Knight Lukas
01-03-2010, 12:53
No nareszcie się doczekałem ;-).
Szkoda tylko, że nawet nie napisali, że to zrobili ;/
2,5k rp
Bolt: 15k
Strong Energy Berserk: 17740-20591
2,5k ms
Wand: 8k ?
Greater Ultimate Explosion: 24037-26636
Rp więcej bije niż ms?
Omg... Teraz to nie ma wyboru np. (knajta wybrac? Pala? Druida czy sorca??) teraz najlepiej grać czterema postaciami... :o
Jednym słowem "żal".
Skryper.!
01-03-2010, 13:07
no to jest debilizm. Co ze niby ed/ms nie mialo szans z rp? Ja Skryperem skladalem rp o podobnym lvlu i to czasem nawet z wielka łatwoscia;) A teraz? Ms/ed zaklada ringa na redzie i rp "lerzy"... Wrócmy do tego co bylo;)
2,5k rp
2,5k ms
Rp więcej bije niż ms?
To sprawdz sobie EK i RP:o
@topic
mi z 5,8 na 5,2 zjechalo;/;/;/ co to ma byc
nikt nie narzekal a GM robia co chca
Duuuzo RP odejdzie ja niedlugo tez:|
ek bije około tyle samo co rp z miecza. Tylko na 2 sqm, od postaci do konca ekranu jest 8 sqm. Czyli ek powinien bić 3x więcej z miecza niż pallek z bolta :)
#Up.
Taa ucichły prośby o zmniejszenie siły bolta aż tu patrze, że zamiast 9.4 biję 8.8(?) Przecież to jakaś kpina...
Jak zauważyliście działa komenda !uh ale komu ona potrzebna jak mi na 1800rp uh daje 10-11k? a dawał 13-16. Śmiech na sali... Mortiis robi co chce nie informując o tym nikogo...
@up
Zawsze myślałem, że uh jest dla ek a nie dla rp. Chyba się myliłem ://
Mortiis wie co robi, przecież nie jest sam. Pomaga mu Tygrys i Dexoti, i niesą to takie dzieci jak ty. Nie trzeba im mówić co mają robić.
#Up.
Taa ucichły prośby o zmniejszenie siły bolta aż tu patrze, że zamiast 9.4 biję 8.8(?) Przecież to jakaś kpina...
Jak zauważyliście działa komenda !uh ale komu ona potrzebna jak mi na 1800rp uh daje 10-11k? a dawał 13-16. Śmiech na sali... Mortiis robi co chce nie informując o tym nikogo...
Masz Racje .. robi tak mu się podoba . Nawet nie pyta o zdanie :< Pierdolnij się Dobrze ci radzę i przemyśl to dOrze co zrobiłes :<
Patryk1441
01-03-2010, 15:22
Zal teraz to uha sobie moge w dupe wsadzic jak uzywalem go jak mnie bili 1.2k ms zebym dal rade to teraz chuj zostaje tylko spierdalanie nice mortiis. Oby tak dalej. Bolt nikt nie plakal ze za mocny to i tak oslabili bo mortiis mial zly dzien.
pomozplz
01-03-2010, 15:31
o bardzo dobrze po 1 zaduzo bil po 2 smierdzisz kupa (zartowałem)
Ciekawe jak mam teraz knighta pocisnąć solo na równym lvl??
Na teście (ja 2650rp) ok. 2300lvl ek jechał mnie jak chciał.
Z knighta zrobili palladyna co ma więcej hp.
...::Sido::...
01-03-2010, 15:45
Bardzo dobrze że siła g bolt poszła dół 1.4k ms ledwo rozwali 1.2k rp ja grałem 1.7k rp to brałem solo 1.8k ed i ms na pvp albo na dachu w city luuzem ich rozwalałem. Jak wam nie pasuje nie grajcie na apo jakoś server się utrzyma i będzie mniej noobów na otsie. Mortiis nie musi wam się tłumaczyć co robi i jak to robi, jeżeli uważa że tak będzie lepiej to tak ma być. Jestem jeszcze za to żeby rp musiał więcej vitować się na full hp to wtedy jakoś ms/ed będzie miał szans z nim na rowny lvlu bo teraz to i tak padnie raz dwa.
Powtórzę moją wypowiedź z ostatniego tematu :
Zawsze byłem za zwiększeniem trochę siły silver wanda, a bolta zostawić, balans był dobry i ci, co płakali po prostu mają taką profę i dążą, żeby ich profesja była najlepsza. Balans był dobry, może jeszcze wprowadzicie uhy na hocie? Wtedy pomimo mniejszą siłą uh'a ek będzie rox, dążcie do utraty graczy, dążcie :)
#Down
Ale weź pod uwagę, że pall musi zdejmować shielda i wanda, żeby założyć kuszę, wtedy ma 0 defa, a ms/ed mają ~90 defa zawsze : )
Do dobre posunięcie ze strony ekipy, bo golden bolt był za silny, przynajmniej w porównaniu z silver wand totalne przewyższał.
Eryel v0.2
01-03-2010, 16:09
Aha, fajnie wiedzieć.
Ja swoim 88 rp waliłem 500+ z g bolta, a teraz 280-310?
To już c arrow wale po 500+.
To na chuj ja tego gb kupowałem? = //
Każdy narzekał ,że ms/ed nie złożą rp.
A na test servie nawet o 200+ lvl'i rp składałem na e ringu, a równego bez ringa.
Jeszcze do tego ,że miałem tak słaby mlv ms'em.
Zwróćcie uwagę jakiego spama może walnąć ed/ms a jakiego rp.
Dzienkuje, dobranoc.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-03-2010, 16:56
Ja swoim 88 rp waliłem 500+ z g bolta, a teraz 280-310?
A który przeciętny gracz z 90~rpkiem ma g bolta? Oni brali pod uwagę większe lvle
#topic
Zmniejszyli g bolta, bo zmniejszyli uha. Logiczne chyba, nie? :f
I bardzo dobrze ze tak zrobili , rp byl nie do pokonania. A teraz moze bedzie latwiej. :D
...:KoMBoj:...
01-03-2010, 17:32
Powinni polepszyc a nie osłabic ek jest nie do rozwalenia teraz... administracja tak brzydko powiem zjebala tego otsa co kazdy dzien apo upada za pare dni to i ja odejde bo nie bedzie dalo grac
Zarexoholik?
01-03-2010, 20:45
A który przeciętny gracz z 90~rpkiem ma g bolta? Oni brali pod uwagę większe lvle
#topic
Zmniejszyli g bolta, bo zmniejszyli uha. Logiczne chyba, nie? :f
To na 1870 rp waliłem w ludzi g boltem 5,3~ k. Ek walił z macy do 5,8~k z dobrym skillem. Teraz skoro nie będę ściągać ms/ed na bolta i 2 maxy to pozdro/poćwicz zabić kogoś kto miał 1500 level. :) Różnica ogromna, ale lajt. Coraz śmieszniej się tutaj robi. Xd !
2,5k rp
2,5k ms
Rp więcej bije niż ms?
15000 + 20591 = 35591 - paladyn
8000 + 26636 = 34636 - sorcerer
Jak widzisz jeżeli chodzi o maksymalne hity to paladyn wali więcej od sorcerera co jest nienormalne więc przestańcie już płakać bo naprawdę jesteście żałośni.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.