View Full Version : Pall & Knight
Chodzi mi o to zeby administracja oslabila knighta albo polepszyla palla
Knight 70 % wiecej hp o prawie te same hity
Palladyn ma te same hity a hp ma duzo mniej
Np tez na potworkach ms ed ek wala z broni a jak by pallek chcial z boltem to w niego po 21 k wala wardy ...
Ogarnijcie sie troche bo jak juz cos robicie to robcie to dobrze a nie ze zwalicie bolta dodacie ek jak by vite a hp ma te same ..
Przed chwila widze takie cos
adirox ja tez tu juz nie gram jak byl ts to zachcialo mi sie grac ale jak go niema to papa dobrze ze nie kupilem sobie pacca ;/
Wujaszek czyli teraz ms.ed kox ;c
Karpek ja juz tu nie gram xd
Techniks to zaczynam moim 400 ek grac xd
Patryk1441
01-03-2010, 12:49
Nie dawno dalem podobna propozycje zeby oslabic eka oczywiscie zostalem wysmiany bo niby jest dobrze. I teraz jeszcze podobno oslabili g bolta to juz powinni hity eka ujebac z 10% bo sa za mocne
Wujaszek
01-03-2010, 12:50
@up Tylko zauważ, że wy z tego golden bolcika macie non stop te same hity a ek raz walnie 700 a raz walnie 2500 :O
Uspokój się ek,ej? To tylko gra koleś.
Ek ma o 70 % hp więcej od rp? pff chyba śnisz.
Faktycznie g bolt był za dobry i bardzo dobrze, że go osłabili.
Nic nie zmieniajcie jest dobrze...
Chcecie do swojej profesji jak najlepiej, w sumie ja też ale po co mają zmieniać coś co jest dobre? Płaczesz, że g bolt za słaby zauważ, że przedtem zwijałeś równego lvl ms/ed na 2 max erexy i 2 bolty. Czemu nie ma odpowiedzi w sondzie nic nie zmieniać? XD
***** mać jebany idioto osłabili już uhy u knighta to na ch*j płaczesz? Jak nie umiesz zabić knighta na równym levelu pallem to poćwicz pvp.
Elo.
Xienus :>
01-03-2010, 13:09
tak na prawdę w skali przyjmijmy ze ed z czaru wali 2
to
ms powinien walic 2,2
rp powinien walic 1,5
a knight powinien wlic 1
Osłabić Ek i tyle .... nie dość , że osłabili g bolta o 1k dmg to jeszcze dali exhausted 2 skundowe na e vite / erexa rp ... taka moja odpowiedź
Marcelllo
01-03-2010, 13:41
Osłabili knighta aż za bardzo -.-
Jestem na nie... Jak nie umiesz grać żadną profesją to nie moja wina... Ja jakoś grałem już każdą profesją i nie płakałem -.-
Brawo Brawo Brawo na start masz juz reput
EK w porownaniu do RP jest za silny
Bolt niech zostanie bo MS i ED bedzie padac jak sz**ta
EK najlepiej oslabic...
Osłabili knighta aż za bardzo -.-
Jestem na nie... Jak nie umiesz grać żadną profesją to nie moja wina... Ja jakoś grałem już każdą profesją i nie płakałem -.-
Taaj nasz racje dodac uha na hota to duza zmiana na pewno bd go ciężej zabic tak oczywicie i tez dobrze napisales GRALEM a nie grasz chlopie bolt slabyszy o 800 Ale jak zasze knight bd najgorszy nawet jak ma te same hity jak rp i 70 % wiecej hp masz w 100 % racje ek jest bardzo slaby da sie go na hita zabic omg ...
@up
Zauważyłeś też, że osłabili uha? Knight z dobrym pvp powinien uhać się tak szybko jak bot, a nawet szybciej. Przykład mortalixa i jego uh + manas. Więc w czym jest różnica? Osłabiony uh + hot, a dobry uh i dobra ręka?
@topic
A gdzie "Nie zmieniać nic"? Pallek i knight są o wile lepsi od ms/ed.
Knight zawsze był zajebisty i będzie taki dalej.
Pallek jest zajebisty jak się umie grać.
Mistrzu zrozum to, że z g bolta + magii bijesz tyle co ed/ms.
Do tego na równym lvlu wystarczy 2 bolty + 2 magie by zabić pallkiem druida/msa, a on musi walnąć 3 magii + wandy.
Jeśli nie ogarniasz pallka graj inną profesją.
Pallek ma o duzo mniej hp, bo ma vite na hocie, i dlatego debile biegają map klickiem naciskając vite i są nie do ujebania.
Knight ma dużo hp bo jest blokerem. Wystarczy go pare razy sunąć i pada.
Moja propozycja to: odjąć pallkowi hp, ale poprawić vite. Pallek powinien być profesją, która trzyma się na dystans, jak ed/ms.
@down
Ale czego ***** porównujesz pallka do eka z botem?
Porównaj do normalnego gracza.
N-series
01-03-2010, 13:49
Bolt powinien być taki sam ek jest mocny w chu&&&&&&&&& taki 1.5k ek z full eq i scarem nei mogę ubić 2.2k prawie rp bo ucieka i uha się bez sensu to jest wszystko pala vita jest słaba poprawcie vite o 20% : ) i bolt taki jak był
A gdzie opcja "Zostawić tak jak jest" ?
Nauczyliście się od 0, że palladyn to najlepsza profa, nie do rozwalenia itp... Najlepiej się expi, najlepsza do pvp...
@up
Zgadzam się.
Dlaczego w sondzie każda opcja jest tylko z korzyściami dla palladyna?
@topic
Wypowiadałem się.
@down
Omg, jakie Ty jesteś zero, nie mogłeś mnie ubic Leonidaasem to teraz od botów wyzywasz : /
Poćwicz pvp lepiej...
N-series
01-03-2010, 14:03
@up najlepszy ek : ) jak masz eq i scara jesteś nie do rozjebn^^ania ; ) np. taki 1.5k ek co ma 45k hp mogą go we 2 bić 1.3k lvle i nic mu nei zrobią
A taki 1k pallek? mogą go bić 2 1,3k lvle itak spierdoli map clickiem :D
Spokojnie się solo wyleczy od 1,3lvla.
A ek wyuha się od większego lvla to jasne. Ale on też nikogo z większym lvlem nie zabije. Chyba, że ten większy lvl będzie debilem i będzie spamował jak łupi :))
Xienus :>
01-03-2010, 14:22
A gdzie opcja "Zostawić tak jak jest" ?
Nauczyliście się od 0, że palladyn to najlepsza profa, nie do rozwalenia itp... Najlepiej się expi, najlepsza do expienia...
pall był naj od początku??
to ty chyba tu grasz od 2008 rooku :>
Był od polepszenia vity. :) To prawie od zawsze, 2007/8 rok :D
pall był naj od początku??
to ty chyba tu grasz od 2008 rooku :>
Nie, jestem tu od sierpnia 2006. Wybrałem rpka do bocenia. Czemu?
Mógł bić kilka potworów naraz, zajebista vitka... brak sprawdzania uh/mf.
Kiedyś było mało palladynów, ale jak zrobili z niego czołga to najczęściej ludzie robili palladyna.
Action16
01-03-2010, 14:36
@up Tylko zauważ, że wy z tego golden bolcika macie non stop te same hity a ek raz walnie 700 a raz walnie 2500 :O
Chcecie do swojej profesji jak najlepiej, w sumie ja też ale po co mają zmieniać coś co jest dobre? Płaczesz, że g bolt za słaby zauważ, że przedtem zwijałeś równego lvl ms/ed na 2 max erexy i 2 bolty. Czemu nie ma odpowiedzi w sondzie nic nie zmieniać? XD
yhy prosze cie chyba nigdy nie grales pallem .... pozdro
Chyba Cie cos Poj***** zeby pomniejasz hity ms/ed zobacz na hp ^.-
To jest paranoja za chwile będzie 1 Ręczna kusza nie???
Albo najlepiej zrobić Knighotwi EXure Sio
MOWIE JESZCZE RAZ HAIL OLD APO!!! JEDYNIE STARE DOBRE APO
Ps.
Manasy są ok i w szczególności dla knighta dlatego że on tak to mósiał by uhać
i manasować się ręką ale uhy bez przesady...Manasy sa git..
To jest paranoja za chwile będzie 1 Ręczna kusza nie???
Albo najlepiej zrobić Knighotwi EXure Sio
MOWIE JESZCZE RAZ HAIL OLD APO!!! JEDYNIE STARE DOBRE APO
Ps.
Manasy są ok i w szczególności dla knighta dlatego że on tak to mósiał by uhać
i manasować się ręką ale uhy bez przesady...Manasy sa git..
Masz racje ek jest bardzo slaby haha kurde ludzie mysla ze rp najlepszy ale to nie prawda
MAsz racje jak by mortiis zrobil jak bylo na old apo wszystko dokladnie tak samo hity hp rp/ms/ed/ek
To by na pewno ludzie wrocili
Kumpel Armii
01-03-2010, 16:19
A gdzie wybór "niech zostanie tak jak dotąd" ?
Bo to co ty przedstawiasz jest zbędne!!!
Orson_Pall
01-03-2010, 16:33
Jakimi obliczeniami wyliczyles, ze ma 70% hp wiecej?O.o Jak sadzisz ze ek jest za dobry, to zrob sobie 1,5k eka i zabij nim 600/700 rp. Jestem na NIE! wszystko jest dobrze.
Kur**, M4A1 graj knightem i nie pier***. By mieć dobre pvp zapierdalasz myszką jak głupi, by dobrze expić zapierda**** jak głupi.
Jesteś kozak i grasz pallkiem, musisz tylko się manasować, a itak pewnie wspomgagasz się auto manasem.
By ekiem zabic kogoś musisz pozwolić mu się zjechać do yollow, bo tak to się na loozach wyuha. Pallek odsunie się od zasiegu miecza i chu** mu zrobisz.
A moim zdaniem jest wszystko okej, ej !
I niech zostanie tak jak jest, zawsze narzekacie !
Wyjebane mam na to czy dostane warna czy zablokują mi konto! Wyjebane mam! Ale powiem swoje! Ekipe APO chyba na łeb pojebało! Palkowi zmniejszają hity z bolta a knight, który ma więcej hp to jeszcze ma większe hity od palka ku*wa mać! Ja bije 4.2 z bolta i 6.8-7.3 z erexa. Mam 50 lvli mniej niż Akuzino, a ten napierdala do 7.3 z maxa i po 5.5k z broni ku*wa! To jest sprawiedliwość i balansacja?! To jest ***** balans postaci? Od kiedy to ku*wa knight mający więcej hp napierdala jeszcze większe combo od palladyna?!
Do tego ten uh na hotkeyu! To gówno jest lepsze niż scar! Mało, że stanowczo za szybko uha to jeszcze ***** nie można nie trafić! I jak tu ***** bić się z knightem? jak go zabić?!
#Ekipa
Kupcie se ***** mózgotrzepy i przywróćcie wszystko tak jak było!
Bo ani się nie obejrzycie a na serwerze zmniejszy się ilość graczy przez waszą głupotę!!!
Zostawcie tylko te manasy na hocie i tyle..
Action16
01-03-2010, 17:35
ADASIK tutaj sie z tobą zgodzę dzis sie biłem z 1400EK i ja 1260 RP to ten ek mi sadzil po 6,5 a ja po 4,8k max bez przesady ekipa poprawcie to albo zrobie tak zeby knajt mial mniej hp wtedy ok
Pisal na gorze palek dostaje hity 21k od wardow jak ma expic na duzym lvl? Knight zamocny, palkowi dawna sile
Zarexoholik?
02-03-2010, 00:03
A gdzie opcja: 'Mam inne zdaniem, zapewne lepsze.' ?
To co napisałeś to tylko płacz dziecka grającego paladinem.
Keshuter
02-03-2010, 07:29
Wedlug mnie nie powinno sie nic zmieniac ile jeszcze zrobicie taki poradnik? kupie wam chusteczki oki?
@Tiger.
Radziłbym Ci, ubic go na Respie - bo arena, jak zabijesz summony, to już nie będzie glaciusów itd, tylko sam apo, ubij na respie.
@top
No nie wiem, radziłbym przywrócic siłę g bolta.
jak dla mnie to dobrze ze dodali hoty i tak wiekszosc osob uzywa botów ale sila uh powinna byc troche oslabiona a bolt nie aż tak bardzo... no i ten exshused na vite... to porażka ..
Wydaje mi się że teraz będzie dobrze z tym exh dla knighta w biegu :)
Testowałem UH'anie palkiem z hota, no i rzeczywiście jest utrudnione, EK żeby się dobrze UH'ać musi w sumie stać w miejscu ;p
Jak dla mnie jest sii.
Peace.
Ogolnie to powinni wszystko cofnac tak jak bylo 2 lata temu ;). Zadnych s setow kapturow zadnych gowien. przed 2 lata grali wszyscy na m setach i bylo ok. nikt nie wpadl zeby dodawac inne rzeczy, ekipa apo wpadla i dodala pozniej zaczelo sie moze by dodac kaptur moze to moze tamto moze gowno? Zrobic jakis reset serwera albo zrobic po prostu nowy serwer z wszystkim identycznym co bylo kiedys, nie mowie i tych manasach fioletowych xd.. zeby byla ta zabawa i gra jak kiedys kazdy by mial rowne szanse, dziwicie sie ze nie macie nowych graczy a dlaczego? wchodzi sobie jeden typek z drugim na acc APO i patrzy sobie 'statystyki ogolne' a tam to 2500 ed za nim 2500 rp pozniej 2400 ek i jedzie w dol a tam 100~~ 1000 lvl+ (albo i wiecej) wiec mysli po co mam zakladac konto jak i tak nie mam szans nic zdzialac, chyba ze wyboci co jest bez sensu. no i jaki tu sens? a zaraz ktos madry odezwie sie ze zrob postac i siedz 24/8 , i tak to jest bez sensu nawet jakbys napierdalal dzien i noc bo i tak zeby miec taki 2k lvl czy 1.5k to i tak musi troszke i tak pograc nie wiem z roczek? no to za ten roczek Torus bart czy inni gracze czolowi beda mieli juz po 3-4k lvl. WIEC JAKI TU ***** SENS? Kupic postac? Kazdy debil umie.. Ja bym proponowal zrobic drugi serwer, jak chcecie jeszcze dostawac pieniadze, a moge sie zalozyc ze jakby powstal ten serw to bylo by tam duzo ludzi, kazdy by sie klocil o respy itemy itp. pvp mialby sens i tak dalej..;)
jak popelnilem bledy to przepraszam poprawiac mi sie nie chce pisalem to na szybko ;)
Assassin Mateusz
02-03-2010, 15:36
Ludzie to, ze zjebali kiedys bolta i dali mu masakryczne dmg, to nie znaczy, ze maja tego nie naprawic. Trzeba bylo sobie kupic ek, a nie rp. :(
Nie zaznaczylem zadnej opcji bo nie ma takiego czegos jak "jest dobrze".
Propozycja odrzucona.
Ze względu na brak wymaganych opcji w sondzie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.