View Full Version : Os?abiony g bolt
N-series
01-03-2010, 13:47
Czemu nikt nie pytał z adminów co na to gracze? bije 1k mniej w potwory! bez sensu ek jest tera tak mocny rp był dobrze zrobiony i tak cieżko się rp expi bo ma słabą vite (2160rp 11-13k) i z bolta nie poexpisz sobie na fw czy wardach bo bez tarczy się pada skoro osbalili bolta zróbcie u npc tego co oddaje się bh umagicznienie bolta aby był 1 ręczny za 100kcc
Zgadzam sie EK i to jeszcze z uh na hot bedzie niezniszczalny EK za mocny jest;/;/;/
Czy was poje*alo
z 5,8 z bolta na 5,2 EK moze niech 10k na 1000 lvl z broni niech wali ten serwer przez wasza bezmyslnosc upada...
Jestem za ;) również gram rp i widzę jakie te zmiany są nie na rękę nam :)
Kombinujesz na wszystkie strony zeby byc najlepszym, nic Ci to nie da zrozum zerowcem bedziesz juz do konca..
Bardzo dobrze ze Mortiis oslabil g bolta, jestem za Mortiisem :)
Pierdolicie głupoty, itak pall bije więcej niż 2k sorc(bo bije 6k).
Sorcem/edem ubić pallka bez e ringa jest rzeczą niemożliwą.
Cieżko się rp expi? Haha! Skoro mówisz, że expi się tarcza + s wand to jak ma się gorzej expić po osłabieniu g bolta?
Jestem za dodaniem niekończącego się speara, bijącego jak sprite wand na queście od 1500lvla. :)
Na chuja założyłeś drugi taki sam temat?
@topic
Dobrze, że osłabili g bolta.
@down
Na jakim scarze? Ja nigdy na bocie nie grałem, a hara też nigdy żadnego nie "ukradłem", zresztą ch*j mnie obchodzi Twoje zdanie.
Sam bez bota nigdy nie grałeś zerowcu, więc milcz ;/
N-series
01-03-2010, 13:56
@up jap&&&&a idź kradnij chary i wyzywaj dalej w tibii tylko to umiesz uhy to ok bo i tak na scarze zasuwałeś zawsze szypka renko :/ bolt powinien być taki jak był albo niech zrobia możliwość noszenai w rece z bh aby lepiej się expiło
Xienus :>
01-03-2010, 14:25
nie wiem co z boltem... bo na 825 lvl nie mam bolta xD
ale co do vit to jest masakra... muszę 3x vite dać zeby cale hp mieć... 825 lvl ms bije więcej i szybciej niż ja się leczę... i muu do tgo dochodzi s wand :<
Zauważ, że jak idziesz expić rpkiem z golden bolta to możesz bić 9 potworów naraz, knight tylko jednego może.
Dobry jesteś, grałeś ed to ulepszyć wanda ! niech z bolta sie bije 1k ! a teraz widzisz ;)
Belfus Adri
01-03-2010, 15:16
Ja pierdole, przeciez rp przed oslabienie bolta bil więcej niz ms/ed to przeciez jest chore...
Rp powinien miec hity jeszcze mniejsze ;d
Ja pierdole, przeciez rp przed oslabienie bolta bil więcej niz ms/ed to przeciez jest chore...
Rp powinien miec hity jeszcze mniejsze ;d
Aha ... Więcej ? LOL na 1241 LVL RP i weż solo z 1241 zobaczymy kto będzie uciekał :< RP nie da rady się vitnoć
Pierdolicie głupoty, itak pall bije więcej niż 2k sorc(bo bije 6k).
Sorcem/edem ubić pallka bez e ringa jest rzeczą niemożliwą.
Cieżko się rp expi? Haha! Skoro mówisz, że expi się tarcza + s wand to jak ma się gorzej expić po osłabieniu g bolta?
Jestem za dodaniem niekończącego się speara, bijącego jak sprite wand na queście od 1500lvla. :)
Sorc/Druid mogą mieć tarczę oraz różdzkę, razem ~ 90 defa? A pall normalnie nie poexpi z boltem z niczym, bo duże hity dostaje i pada na combo.
#Topic
Zawsze byłem za zwiększeniem trochę siły silver wanda, a bolta zostawić, balans był dobry i ci, co płakali po prostu mają taką profę i dążą, żeby ich profesja była najlepsza. Balans był dobry, może jeszcze wprowadzicie uhy na hocie? Wtedy pomimo mniejszą siłą uh'a ek będzie rox, dążcie do utraty graczy, dążcie :)
Myśle że sile bolta na razie przywrocimy na taka jak byla.
Myśle że sile bolta na razie przywrocimy na taka jak byla.
Dziękuje Dobranoc pozdro dla ciebie koks
Action16
01-03-2010, 21:41
Co tu dużo mowić jednym słowem porazka i tyle taki 1,3k ek wali po 5,2k we mnie ja mam 1260 rp wale w neigo 5,1k max porazka malo tego ma o jakeis 15k hp wiecej.
Knight Lukas
01-03-2010, 21:43
Mortiis to zwiększ siłe wanda bo rp i ms wala takie samo combo
Zarexoholik?
01-03-2010, 22:25
Z boltem ok - osłabiliście go, ale dając knightowi uha na hocie daliście mu możliwość walki z kimkolwiek w miejscu. Nawet jak się nim rusza to trafia uhem...
Rodowity ^^
02-03-2010, 22:37
Teraz all Good ; ]
Dobrze to zrobiliście ;D
Faktycznie ataki z g bolta zostały osłabione, ale możliwe, że jeszcze wszystk owróci do normy. Nie mamy pewności czy Game-Masterzy nie testują jak niegdyś balansu profesji. :D
Placzecie ze bolt jest za mocny zobaczcie sobie jak sie gra ek ja na 1 wardzie czasem padne a ek na 5 nie pada 200 lvl mniej jeszcze
Bolt jest juz dobrze zrobiony
Assassin Mateusz
26-03-2010, 17:34
To, ze keidys rp byl niezniszczalny to nie oznacza, ze znow ma byc taki... Teraz balans jest sprawiedliwy !
Faktycznie ataki z g bolta zostały osłabione, ale możliwe, że jeszcze wszystk owróci do normy. Nie mamy pewności czy Game-Masterzy nie testują jak niegdyś balansu profesji. :D
Na ch*ja odświeżyłeś ten temat? Przecież Mortiis napisał już, że przywrócili siłe g bolta na taką jaka była... :O
Jak dla mnie, rp i profesje magiczne powinny mnieć jakieś ulepszenie teraz.
Jak macie Hoty, to EK napewno jest nie do pokonania.
Oczywiście jestem na tak, chociaż nie gram;
może kiedyś wrócę.
Devil murder
26-03-2010, 20:00
Jak dla mnie Golden Bolt powinien być taki jak kiedyś. Exura vita u Palla to śmiech, też powinna zostać podniesiona.
Coolemans
26-03-2010, 20:15
napisal mortis ze przywrócone wiec ocb ?: o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.