Zaloguj się

View Full Version : Koncert ostrego, cos mu sie chyba pojebalo.

tajemniczy
01-03-2010, 14:08
http://www.youtube.com/watch?v=ehE1XKyfRI4

troche fail XD +

Mikiel Król Sedesów, ej!
01-03-2010, 14:22
Ten kto nakręcił ten filmik, to chyba pomylił imprezy, bo pewnie chciał pójść na dworzec i słuchać techno. Normalny koncert, na luzie a nie spina jak te palanty co słuchają Peji co widać na końcu filmiku, beka z typów. W ogóle dobry klub, nawet sceny nie ma haha.

ZAMYKAM TEMAT, DELATE.
PEJA PODEJRZANY O FLOW I SKILLSY!
WYNIK JEDNOGŁOŚNY - UNIEWINNIONY

Kamor Wielki
01-03-2010, 14:30
ZAMYKAM TEMAT, DELATE.
PEJA PODEJRZANY O FLOW I SKILLSY!
WYNIK JEDNOGŁOŚNY - UNIEWINNIONY

WSZAK PEJA TO FREESTYLOWIEC ROKU !

@top
Co za nerdy.
Bez komentarza
Taktyczny ŻAL

^Deduś.
01-03-2010, 14:36
Widać, że Adaś zgrzany :D musiało być fajnie ;>

Sempacz__
01-03-2010, 14:58
gz dla tego co sie spinal hahahahahahhahahahhah boze co za retard
o kurde nie wytyrzymam ze smiechu
jak mozna sie tak upokorzyc wrzucajac do tego ten film?haha

macie autora tego filmu
http://i50.tinypic.com/dmtb2o.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=I2v19GgIx7U

hahahahhahahahah

.Serafin
01-03-2010, 15:34
TARARARARARARARA XDD Nie no autor jest idiotą.

Wolly
01-03-2010, 16:18
Czemu on tak cicho skandował to "wypier#!@&" ?

Tutaj właśnie macie przykład hejterów, którzy przychodzą na koncert nie po to, żeby się dobrze bawić, tylko po prostu, żeby robić z siebie kretynów.

#down

Trafne porównanie. Życie do Tibii również porównujesz? :)

Kretynem jesteś tylko i wyłącznie ty, chociaż czy tylko?

Kowalu$
01-03-2010, 16:24
Czemu on tak cicho skandował to "wypier#!@&" ?

Tutaj właśnie macie przykład hejterów, którzy przychodzą na koncert nie po to, żeby się dobrze bawić, tylko po prostu, żeby robić z siebie kretynów.

Widzisz to tak samo jest z forum :) nie wchodzisz tutaj po to zeby pogadac z ludzmi tylko po to zeby ponabijac posty, zrobic wywiady z tibijczykami i byc fajnym ze masz 1200 postow :) wynika z tego ze tez jestes KRETYNEM :)

@Topic
Nie kumam sensu tego filmu wyciete sa tylko kawalki koncertu...Fani Rycha zaczynaja atak na OSTRego :)

Kornas Pall.
01-03-2010, 16:28
Myślę to samo co Wolly

Autor tego filmiku to idiota ;c

Ridz_Forester
01-03-2010, 17:03
Autor filmiku pewnie ma coś z głową.
Napisałem do niego na gg, ale cos nie odp :mad:

Axelo .
01-03-2010, 19:28
Gdybym poszedł na koncert to chciałbym usłyszeć free w jego wykonaniu bo wszystkie piosenki moge sobie przesłuchac na kompie/ipodzie w duzo lepszej jakości.

*Esende Mylffon*
01-03-2010, 20:35
Jak dla mnie to sie skuł i dobrze bawil. Jak wszyscy krzyczeli "OSTRY" to czemu ten cwaniak krzyczal to marne "Wypierdalaj" jakby chcial, a nie mogl? Obsrany, bo by po zebach dostal. Freestyle Ostrego mistrzostwo, nie mieli jakiego argumentu uzyc i wjechali na jego freestyle, co jest akurat jednym z jego mocniejszych atutów. Zalosne i chuj.

Μejger
01-03-2010, 20:55
Jak dla mnie to sie skuł i dobrze bawil. Jak wszyscy krzyczeli "OSTRY" to czemu ten cwaniak krzyczal to marne "Wypierdalaj" jakby chcial, a nie mogl? Obsrany, bo by po zebach dostal. Freestyle Ostrego mistrzostwo, nie mieli jakiego argumentu uzyc i wjechali na jego freestyle, co jest akurat jednym z jego mocniejszych atutów. Zalosne i chuj.

Dokładnie, po koncercie Ostrego (nagrywaliśmy free) i słuchaliśmy na zwolnionym to bez problemu można było wyodrębnić każde słowo po kolei, a ten bełkot co zaprezentował kolega kamerzysty, to w przedszkolu może był i śmieszny, ale teraz? A NO FAKT! Przecież to gimbusy, dopiero co wyszli z chodzika i odpuścili butelki z mlekiem :<<

Liczba hejterów wprostproporcjonalna do skillsów rapera ;D

Ryśku xD
01-03-2010, 20:56
Każdy ma swój styl .
O.S.T.R ma inny i Peja ma inny.

Arcano
01-03-2010, 22:10
Ahahahaha śpiew mnie rozbroił :D:D Ogolnie filmik to żenua, zakompleksiony autor.

Zarexoholik?
02-03-2010, 02:13
Jak kto lubi. Jest fanem Peji i lajt, ale po co spina do Ostrego? ;o

Nie ogarniam takich ludzi. : [