PDA

View Full Version : Si?a Pallka

Xaveq
01-03-2010, 15:02
Napisałem taki temat żeby przywrócić siły pall'ka :) czyli z g.bolta i polepszyć Vite lub znieść Uh'a i manasa z HOTA ...
Dla czego ?
Ek-Jest w tym momencie nie "zniszczalny" wali prawie takie same hity co RP
RP- mało życia Trzeba czekać za vita po spamie .
ED- Wali spama i nadal może się vitnoć
MS- tak samo jak ED

Mc Maciek
01-03-2010, 15:10
Zapomniałes, że pall i tak bije z g bolta bardzo dużo, o wiele więcej niż knight z broni, która jest tutaj z resztą mało funkcjonalna i używana w zasadzie tylko na małych lvlach.

Xaveq
01-03-2010, 15:13
Dobrze MC Maciek Ale zobacz teraz jak wezmę solo z 1241 LVL Ek To prawie nie mam szans :< Bo ja mam 26012 HP a on ma z 40 + K HP Co jest chyba różnica ?

Xienus :>
01-03-2010, 15:13
ale ty Maciek grales kiedyś w tibie?? chodzi mi o rl tibie!!
knight to nie profesja magiczna!!!!
nie powinien mieć czaru exori max!!!

M4A1
01-03-2010, 15:17
Zapomniałes, że pall i tak bije z g bolta bardzo dużo, o wiele więcej niż knight z broni, która jest tutaj z resztą mało funkcjonalna i używana w zasadzie tylko na małych lvlach.

maciek ty chyba se jaja robisz powiedzialem don ja zeby odpalil ys dal pk i chcailem go zaspamowac on ma 200 lvl mniej a ja go nie umialem zaspamowac a on tylko sie uhal z hota ludzie mowia ze ek ma nie rowne hity to po to gm robil magic axe omg ...

Jestem za tym zeby zrobic stare ustawienia

Belfus Adri
01-03-2010, 15:19
ale ty Maciek grales kiedyś w tibie?? chodzi mi o rl tibie!!
knight to nie profesja magiczna!!!!
nie powinien mieć czaru exori max!!!
A rp exori max erex i g bolta ;o;o
Jestem za osłabieniem palla.

Xaveq
01-03-2010, 15:21
A rp exori max erex i g bolta ;o;o
Jestem za osłabieniem palla.

Bo Nie grasz Pallkem :< I dla tego JESTES KOX ! A jak byś zagrał to byś wiedział ze RP zjebany .

Koteq
01-03-2010, 15:26
Najważniejsze żeby polepszyli Bolta NOOO SOOORY patrze a tu tylko 7k??
Lol.
Wygłąda To Tak.
Golden bolt - Dwu ręczny (kusza) Do tego Ch**owe hity.
Silver Wand - Jedno ręczy + Dobry Hity/Bruningh Hearth.
Magic Mace - Jedno ręczny + najlepszy hit + Bruningh Hearth - mały zasięg
(chyba że ktoś biega w c axe)
EkLeczenie UH POD HOTY (paranoja) co do many 1/2
Rp Obecnie najgorsze leczenie.
MsLeczenie 1 exurka Full Hp.
Ed --ll-- --ll-- ---lll---

Jakby leczenie podzielić na Hp profesjii to najlepiej wychodzi ek póńniej Ed
następnie ms i na samym końcu pall.

Senshi
01-03-2010, 15:31

haushauhs w jakim ty świecie żyjesz???

RP to ciota jak nie wiem co.....
Je**ecie tylko serwer

Xaveq
01-03-2010, 15:34
haushauhs w jakim ty świecie żyjesz???

RP to ciota jak nie wiem co.....
Je**ecie tylko serwer

no tak . Ale zobacz ci którzy wydali xxx Kasy na APO . To zobacz chcą grać normalnie :) a Tu taki mortiis nie pozwala bo ma zjebany dzień i mu się tak zachciało :(

M4A1
01-03-2010, 16:14
Lol.
Wygłąda To Tak.

Masz racje palladyn jest najgorsza profa na apo hity te same co ek a 70 % mniej hp ...
Oddajcie hity pallkowi !!!

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-03-2010, 16:40
Napisałem taki temat żeby przywrócić siły pall'ka :) czyli z g.bolta
Ale wtedy ek bedzie miał gorzej, bo siłe uha dla ek obnizyli o jakieś pi razy oko 40% wiec wtedy byłby płacz eków. Idealnego balansu nie da sie zrobić. No chyba zeby mozna bylo robic tylko jedna prof

Marcelllo
01-03-2010, 17:04
Powinni usunąć z hotkeyów wszystko i przywrócić dawne ustawienia. Zniszczyli teraz lepszym graczom PvP... Porażka... Ek jak miałem myszką celność 99% i miałem normalną siłę UH to potrafiłem sporo osób rozwalić... Teraz z hotkey'em trudno expić nawet tak jak wcześniej... Mogę się założyć, że 2 wardy za każdym razem teraz mnie ubiją (chyba, że nie będą bić -.-)...

Wolly
01-03-2010, 17:05
Kiedyś narzekaliście, że paladyn jest za dobry i trzeba zmniejszyć jego siłę. Gdy administracja dodała uhy/manasy, od razu jest płacz, że "pallek" odstaję od innych profesji.

To gdzie tutaj logika?

.Storm.
01-03-2010, 17:06
Moja opinia na ten temat jest taka, zeby wszystko zostalo tak jak jest ...

Xaveq
01-03-2010, 17:10
Kiedyś narzekaliście, że paladyn jest za dobry i trzeba zmniejszyć jego siłę. Gdy administracja dodała uhy/manasy, od razu jest płacz, że "pallek" odstaję od innych profesji.

To gdzie tutaj logika?

Wolly Ja zaznaczyłem żeby zostawić stare Ustawienia :< A nie robić jakieś zmiany :(

Vivek
01-03-2010, 17:15
A ja to widze inaczej.
Knight- dalej dobry, powninni troche osłabić uh, bije na 2 sqm tyle co pallek z g bolta
Pall- rozwali ed i ms, wyvituje się od ek, bije dużo z g bolta
ed/ms- spam kończy się po 2 hitach z g bolta pallka, bo po nich pada na 2 szybkie.

Po osłabieniu uha eka powinno być okej :)

Jasne, że po dodaniu uha i manasów na hota gra zrobi się sztuczna. Po 2 mieśiącach powinna być o połowe mniej grających osób. :)
@down
Dobiłeś Xaveq, masz ode mnie reputa :D
teraz jest już okej, chyba :P Sądzę tak po ich płaczu :P

Zalin
01-03-2010, 17:20

"Chyba cie poje***o dziewczynko"
Rp jest najtrudniejszy do zabicia...powinno się go jeszcze bardziej osłabić.

Xaveq
01-03-2010, 17:27

"Chyba cie poje***o dziewczynko"
Rp jest najtrudniejszy do zabicia...powinno się go jeszcze bardziej osłabić.

jESTEŚ WYŚMIANY Z hOTA LOL ale dobiłeś mnie :<

Action16
01-03-2010, 17:41
bez sensu ja an 1260 mam 26k+hp a taki najt 40+ wali tyle samo co z tego z wali z broni tam o te 1k mniej walil bierz pod uwage ile hp ma pall ms/ed .

Marek
01-03-2010, 18:35
A ja tutaj jednej rzeczy nie rozumiem ( nie gram na 7.6 ale chce wyrazić swoją opinię ). Otóż nie rozumiem dlaczego zostały wprowadzone nowe ustawienia odnośnie balansu profesji. Wcześniej było dobrze i nikt nie płakał ( wiadome zawsze znajdą się tacy co płaczą ). Wcześniej nie było takiego spamu na forum a teraz się zaczął i na pewno szybko nie skończy. Wniosek jest jeden , że owa zmiana graczom się nie podoba a to ich zdanie jest najważniejsze a nie Twoje Mortiis " bo Ty nie płacisz za pacc" a pamiętaj klient Twój Pan także powinieneś stosować się do tych bardziej rozsądnych propozycji graczy. Wiem , że każdy jest za swoją profesją i chcę jak najlepiej dla siebie ale tak na przyszłość jak Mortiis robisz jakiś balans to zachowaj rozsądek. A i nie mówię , że teraz jest źle czy coś bo nie gram dlatego nie kieruję negatywnej opinii do Ciebie Mortiis lecz widzę po graczach , że nie są zbyt zadowoleni a szczególnie rp który dominował na serwerze a teraz już nie. Na apo jest tak : raz dominuję ek a raz rp , raz ed a raz ms. Takie błędne koło z którego nie ma wyjścia :)

PS : ZAMIAST wprowadzać zmiany które podobają się graczom to ekipa wprowadza zmiany które podobają się im. Śmiech na sali

Karpek
01-03-2010, 18:37
Zjebali tego serva totalnie już :<
Balans profesji był dobry...

JaCkAzZ
01-03-2010, 20:47
Dodanie UH na hotkey'a, a zarazem osłabienie go jest według mnie logicznie uzasadnione... Wcześniej EK miał UH'a na hotkey'u używając bota, nie mówcie że nie bo to oczywiste, a zarazem był on bardzo mocny, no i ek był nie do zabicia. Mam nadzieję że po tej zmianie będzie dobrze :)

Ryśku xD
01-03-2010, 21:01
Ja jestem za tym żeby powiększyć siłę exury vity pallkowi :)
Bo serio trochę administracja przesadziła.

Action16
01-03-2010, 22:18
albo przywrocic siłe g bolta zostawic uhy na hocie i zmniejszyc najtowi maxa albo zostawic bolta zmniejszyc hp ek i moc polepszyc vite palkowi

TuK!
01-03-2010, 22:27
@top
Powiększyc siłę, vity, bo g bolt, jest niedopracowany, Darkrose wali, 10k erex, 9k bolt. A 1000 pall 8 erex 4 bolt

Zarexoholik?
01-03-2010, 22:39
Co do palka to nic bym już teraz nie zmieniał. Jak dla mnie może być. Tylko może tego uha z hota usunąć.

Senshi
01-03-2010, 22:59
22:52 restart potrwa 1 min, gbolt taki jak kiedys oraz uh

i mamy to co chcielismy po resie dam edit

Przed zmiana:5,8
Zmiana:5,2
Po resie:5,6 polepszony, ale nie przywrocony;/

Kolejny res moze z poprawką:)
5,9:) brawo dla Mortiisa R.E.S.P.E.C.T.

Nimo
01-03-2010, 23:51

Tak tak tylko ze g bolt + crossbow = dwureczny niema tarczy hity w niego w piz*u

Ek bierze bron i tarcze male hity dostaje i uhy ma pod hotkeya pozdro

Ms bron i tarcza vitka full hp

Ed to samo co ms

Wezcie ogarnijcie ci co gadaja jeszcze oslabic palka to masakra powinnisci zrobic crossbow co sie kupuje za 100sc i jest jednoreczny Palek teraz to ZERO

Action16
02-03-2010, 00:15
Dajcie silver wanda 2 recznego i niech wali wiecej.... albo dajcie g bolta i bh tak jak ma ms/ed...

Zarexoholik?
02-03-2010, 02:06
Dajcie silver wanda 2 recznego i niech wali wiecej.... albo dajcie g bolta i bh tak jak ma ms/ed...

Zgadzam się z silver wandem 2-ręcznym. Jest to wręcz wspaniały pomysł. Sorc/druid mają i tak za dobrze, bo manas jest zależy on levela i mlvla. Więc manasują się najwięcej, biją najwięcej, leczą się najwięcej, biegają najszybciej, najszybciej expią. Wtf? Mają możliwość expienia słabszym czarem i wtedy mana im się nie kończy. Proponuję wanda 2 ręcznego! Albo wybierają wanda i obrażenia nim zadawane albo shielda i obronę przy tym swoim znikomym shieldingu.

Raiden
02-03-2010, 07:14
Lol.
Wygłąda To Tak.

Z ch*jem na rozumy się zamieniłeś ?
1.2k ms'em silver wandem wale w ludzi 2k nie więcej w potworki 3.3k MAX... Palek na tym lvlu boltem walnie około 4-5 w potworki ?

Santano
02-03-2010, 22:06
Propozycja odrzucona.
Ze względu na Wasze opinie w sondzie.