View Full Version : Si?a Pallka
Napisałem taki temat żeby przywrócić siły pall'ka :) czyli z g.bolta i polepszyć Vite lub znieść Uh'a i manasa z HOTA ...
Dla czego ?
Ek-Jest w tym momencie nie "zniszczalny" wali prawie takie same hity co RP
RP- mało życia Trzeba czekać za vita po spamie .
ED- Wali spama i nadal może się vitnoć
MS- tak samo jak ED
Mc Maciek
01-03-2010, 15:10
Zapomniałes, że pall i tak bije z g bolta bardzo dużo, o wiele więcej niż knight z broni, która jest tutaj z resztą mało funkcjonalna i używana w zasadzie tylko na małych lvlach.
Dobrze MC Maciek Ale zobacz teraz jak wezmę solo z 1241 LVL Ek To prawie nie mam szans :< Bo ja mam 26012 HP a on ma z 40 + K HP Co jest chyba różnica ?
Xienus :>
01-03-2010, 15:13
ale ty Maciek grales kiedyś w tibie?? chodzi mi o rl tibie!!
knight to nie profesja magiczna!!!!
nie powinien mieć czaru exori max!!!
Zapomniałes, że pall i tak bije z g bolta bardzo dużo, o wiele więcej niż knight z broni, która jest tutaj z resztą mało funkcjonalna i używana w zasadzie tylko na małych lvlach.
maciek ty chyba se jaja robisz powiedzialem don ja zeby odpalil ys dal pk i chcailem go zaspamowac on ma 200 lvl mniej a ja go nie umialem zaspamowac a on tylko sie uhal z hota ludzie mowia ze ek ma nie rowne hity to po to gm robil magic axe omg ...
Jestem za tym zeby zrobic stare ustawienia
Belfus Adri
01-03-2010, 15:19
ale ty Maciek grales kiedyś w tibie?? chodzi mi o rl tibie!!
knight to nie profesja magiczna!!!!
nie powinien mieć czaru exori max!!!
A rp exori max erex i g bolta ;o;o
Jestem za osłabieniem palla.
A rp exori max erex i g bolta ;o;o
Jestem za osłabieniem palla.
Bo Nie grasz Pallkem :< I dla tego JESTES KOX ! A jak byś zagrał to byś wiedział ze RP zjebany .
Najważniejsze żeby polepszyli Bolta NOOO SOOORY patrze a tu tylko 7k??
Lol.
Wygłąda To Tak.
Golden bolt - Dwu ręczny (kusza) Do tego Ch**owe hity.
Silver Wand - Jedno ręczy + Dobry Hity/Bruningh Hearth.
Magic Mace - Jedno ręczny + najlepszy hit + Bruningh Hearth - mały zasięg
(chyba że ktoś biega w c axe)
EkLeczenie UH POD HOTY (paranoja) co do many 1/2
Rp Obecnie najgorsze leczenie.
MsLeczenie 1 exurka Full Hp.
Ed --ll-- --ll-- ---lll---
Jakby leczenie podzielić na Hp profesjii to najlepiej wychodzi ek póńniej Ed
następnie ms i na samym końcu pall.
haushauhs w jakim ty świecie żyjesz???
RP to ciota jak nie wiem co.....
Je**ecie tylko serwer
haushauhs w jakim ty świecie żyjesz???
RP to ciota jak nie wiem co.....
Je**ecie tylko serwer
no tak . Ale zobacz ci którzy wydali xxx Kasy na APO . To zobacz chcą grać normalnie :) a Tu taki mortiis nie pozwala bo ma zjebany dzień i mu się tak zachciało :(
Lol.
Wygłąda To Tak.
Masz racje palladyn jest najgorsza profa na apo hity te same co ek a 70 % mniej hp ...
Oddajcie hity pallkowi !!!
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-03-2010, 16:40
Napisałem taki temat żeby przywrócić siły pall'ka :) czyli z g.bolta
Ale wtedy ek bedzie miał gorzej, bo siłe uha dla ek obnizyli o jakieś pi razy oko 40% wiec wtedy byłby płacz eków. Idealnego balansu nie da sie zrobić. No chyba zeby mozna bylo robic tylko jedna prof
Marcelllo
01-03-2010, 17:04
Powinni usunąć z hotkeyów wszystko i przywrócić dawne ustawienia. Zniszczyli teraz lepszym graczom PvP... Porażka... Ek jak miałem myszką celność 99% i miałem normalną siłę UH to potrafiłem sporo osób rozwalić... Teraz z hotkey'em trudno expić nawet tak jak wcześniej... Mogę się założyć, że 2 wardy za każdym razem teraz mnie ubiją (chyba, że nie będą bić -.-)...
Kiedyś narzekaliście, że paladyn jest za dobry i trzeba zmniejszyć jego siłę. Gdy administracja dodała uhy/manasy, od razu jest płacz, że "pallek" odstaję od innych profesji.
To gdzie tutaj logika?
Moja opinia na ten temat jest taka, zeby wszystko zostalo tak jak jest ...
Kiedyś narzekaliście, że paladyn jest za dobry i trzeba zmniejszyć jego siłę. Gdy administracja dodała uhy/manasy, od razu jest płacz, że "pallek" odstaję od innych profesji.
To gdzie tutaj logika?
Wolly Ja zaznaczyłem żeby zostawić stare Ustawienia :< A nie robić jakieś zmiany :(
A ja to widze inaczej.
Knight- dalej dobry, powninni troche osłabić uh, bije na 2 sqm tyle co pallek z g bolta
Pall- rozwali ed i ms, wyvituje się od ek, bije dużo z g bolta
ed/ms- spam kończy się po 2 hitach z g bolta pallka, bo po nich pada na 2 szybkie.
Po osłabieniu uha eka powinno być okej :)
Jasne, że po dodaniu uha i manasów na hota gra zrobi się sztuczna. Po 2 mieśiącach powinna być o połowe mniej grających osób. :)
@down
Dobiłeś Xaveq, masz ode mnie reputa :D
teraz jest już okej, chyba :P Sądzę tak po ich płaczu :P
"Chyba cie poje***o dziewczynko"
Rp jest najtrudniejszy do zabicia...powinno się go jeszcze bardziej osłabić.
"Chyba cie poje***o dziewczynko"
Rp jest najtrudniejszy do zabicia...powinno się go jeszcze bardziej osłabić.
jESTEŚ WYŚMIANY Z hOTA LOL ale dobiłeś mnie :<
Action16
01-03-2010, 17:41
bez sensu ja an 1260 mam 26k+hp a taki najt 40+ wali tyle samo co z tego z wali z broni tam o te 1k mniej walil bierz pod uwage ile hp ma pall ms/ed .
A ja tutaj jednej rzeczy nie rozumiem ( nie gram na 7.6 ale chce wyrazić swoją opinię ). Otóż nie rozumiem dlaczego zostały wprowadzone nowe ustawienia odnośnie balansu profesji. Wcześniej było dobrze i nikt nie płakał ( wiadome zawsze znajdą się tacy co płaczą ). Wcześniej nie było takiego spamu na forum a teraz się zaczął i na pewno szybko nie skończy. Wniosek jest jeden , że owa zmiana graczom się nie podoba a to ich zdanie jest najważniejsze a nie Twoje Mortiis " bo Ty nie płacisz za pacc" a pamiętaj klient Twój Pan także powinieneś stosować się do tych bardziej rozsądnych propozycji graczy. Wiem , że każdy jest za swoją profesją i chcę jak najlepiej dla siebie ale tak na przyszłość jak Mortiis robisz jakiś balans to zachowaj rozsądek. A i nie mówię , że teraz jest źle czy coś bo nie gram dlatego nie kieruję negatywnej opinii do Ciebie Mortiis lecz widzę po graczach , że nie są zbyt zadowoleni a szczególnie rp który dominował na serwerze a teraz już nie. Na apo jest tak : raz dominuję ek a raz rp , raz ed a raz ms. Takie błędne koło z którego nie ma wyjścia :)
PS : ZAMIAST wprowadzać zmiany które podobają się graczom to ekipa wprowadza zmiany które podobają się im. Śmiech na sali
Zjebali tego serva totalnie już :<
Balans profesji był dobry...
Dodanie UH na hotkey'a, a zarazem osłabienie go jest według mnie logicznie uzasadnione... Wcześniej EK miał UH'a na hotkey'u używając bota, nie mówcie że nie bo to oczywiste, a zarazem był on bardzo mocny, no i ek był nie do zabicia. Mam nadzieję że po tej zmianie będzie dobrze :)
Ryśku xD
01-03-2010, 21:01
Ja jestem za tym żeby powiększyć siłę exury vity pallkowi :)
Bo serio trochę administracja przesadziła.
Action16
01-03-2010, 22:18
albo przywrocic siłe g bolta zostawic uhy na hocie i zmniejszyc najtowi maxa albo zostawic bolta zmniejszyc hp ek i moc polepszyc vite palkowi
@top
Powiększyc siłę, vity, bo g bolt, jest niedopracowany, Darkrose wali, 10k erex, 9k bolt. A 1000 pall 8 erex 4 bolt
Zarexoholik?
01-03-2010, 22:39
Co do palka to nic bym już teraz nie zmieniał. Jak dla mnie może być. Tylko może tego uha z hota usunąć.
22:52 restart potrwa 1 min, gbolt taki jak kiedys oraz uh
i mamy to co chcielismy po resie dam edit
Przed zmiana:5,8
Zmiana:5,2
Po resie:5,6 polepszony, ale nie przywrocony;/
Kolejny res moze z poprawką:)
5,9:) brawo dla Mortiisa R.E.S.P.E.C.T.
Tak tak tylko ze g bolt + crossbow = dwureczny niema tarczy hity w niego w piz*u
Ek bierze bron i tarcze male hity dostaje i uhy ma pod hotkeya pozdro
Ms bron i tarcza vitka full hp
Ed to samo co ms
Wezcie ogarnijcie ci co gadaja jeszcze oslabic palka to masakra powinnisci zrobic crossbow co sie kupuje za 100sc i jest jednoreczny Palek teraz to ZERO
Action16
02-03-2010, 00:15
Dajcie silver wanda 2 recznego i niech wali wiecej.... albo dajcie g bolta i bh tak jak ma ms/ed...
Zarexoholik?
02-03-2010, 02:06
Dajcie silver wanda 2 recznego i niech wali wiecej.... albo dajcie g bolta i bh tak jak ma ms/ed...
Zgadzam się z silver wandem 2-ręcznym. Jest to wręcz wspaniały pomysł. Sorc/druid mają i tak za dobrze, bo manas jest zależy on levela i mlvla. Więc manasują się najwięcej, biją najwięcej, leczą się najwięcej, biegają najszybciej, najszybciej expią. Wtf? Mają możliwość expienia słabszym czarem i wtedy mana im się nie kończy. Proponuję wanda 2 ręcznego! Albo wybierają wanda i obrażenia nim zadawane albo shielda i obronę przy tym swoim znikomym shieldingu.
Lol.
Wygłąda To Tak.
Z ch*jem na rozumy się zamieniłeś ?
1.2k ms'em silver wandem wale w ludzi 2k nie więcej w potworki 3.3k MAX... Palek na tym lvlu boltem walnie około 4-5 w potworki ?
Propozycja odrzucona.
Ze względu na Wasze opinie w sondzie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.