View Full Version : Solo :<
Wiec mam 1241 RP no i brałem solo z spiderek i co się okazało ? on mnie walił 5 k a ja ledwie 4.9 :< on z białej broni 2.6 a z bolta 2.4 a mamy takie same Eq :< Coś to jest chyba nie tak :<
Anusiak Wielki
01-03-2010, 17:41
A jakie eq macie ?
Moze od tego zacznijmy....
.Serafin
01-03-2010, 17:41
0 pvp? XDDDD Nie no, narzekają ciagle na tego palla ze za mocny to wkoncu glos ludu win. Pall oslabiony ! Xd Bylo zrobic msa xd
Marcelllo
01-03-2010, 17:43
Jak jesteś zerowcem to tak będzie... Ja wolę normalne UH'y niż na hocie i z dawną siłą... Teraz ek się chukowo gra -.-
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-03-2010, 17:47
Może o to im chodziło żeby zmienić całą zabawę jeśli chodzi o pvp? Upodobnić to do 8.5~ czyli ze 1 vs 1 to do usranej smierci sie nie zabijecie.
Jak jesteś zerowcem to tak będzie... Ja wolę normalne UH'y niż na hocie i z dawną siłą... Teraz ek się chukowo gra -.-
Zgadzam się, teraz ekiem się zjebanie gra z tymi uhami na hocie...
@topic
Zmień ten avatar idioto...
Faktycznie bolt został za bardzo osłabiony, ale hity z max erex'a nie były zmieniane, więc nie wiem jakim cudem biłeś mniej od niego. Z tym g boltem nie mam jak podać dobrego przykładu, gdyż nie posiadam wysokolevelowego palladyna, ale jak sprawdzałem hity swoim 250 rp to wpadłem w zdziwienie. Biłem z bolta ok. 1k, a teraz po 500-700. Bolt moim zdaniem powinien być minimalnie silniejszy od broni knighta... Ale reszta jest moim zdaniem ok. Palladyn z tego co widziałem ma dość mocną e vitę, a uh knighta jest osłabiony o jakieś 25%~. Teraz 1,5k ek nie wyuha się od spamu 1,6k ms'a. Myślę, że lekkie polepszenie uha i hitów z g bolta wyrównałoby pvp.
Chociaż nie ukrywam, że przywrócenie dawnego stanu byłoby dużo lepszym rozwiązaniem.
Patryk1441
01-03-2010, 20:41
Dla mnie uh mógłby być taki mocny jak był przedtem, ale żeby hotkey nie trafiał zawsze. To by zalatwiło częściowo problem. Moze nie do starego stanu ale troche polepszyc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.