PDA

View Full Version : Sprawa dzisiejszych zmian!

Skryper.!
01-03-2010, 18:14
Witam. Otóz chcialem sprawdzic nowy system w grze i poszedlem soo z Akuzino (on 1860 ek) a ja 1904 rp. I co? Lekkie zdziwko mnie zlapalo. Juz wyjasniam czemu. Ja walilem mu z bolta 4,5k plus do tego 6,4-6,8 k z erexa, a jemu wchodzily prawie 5.5k z axa i do tego od 6.8 do 7.2 k z exori maxa. Dodam, iz ek ma na hocie uha i uha sie mniej wiecej tyle co ja vitam jesli sie nie myle. Do tego on okolo 58k hp, a ja 40:) Co do eq. Ja mialem bolta, klapy, kaptur, sapphire legs, pande no i sl, natomiast Akuzino To co z tym ze zamiast bolta magic axe i bh no i yeah bunny amulet. Mozna cos z tym zrobic? Ek jest teraz za silny! Ja jestem rp, a co dopiero ms/ed maja powiedziec?! Mysle, ze powinni gmowie zmniejszyc siłę Ek!!!! Pewnie wszyscy grajacy ek beda sie wypowiadac, ze to jest sprawiedliwe.Otóz wejdzcie sobie na ms/ed/rp i zabijcie ek z takim samym eq;) Prosze o wypowiedz administracji czy jest mozliwosc zmiany. Dziekuje.

Vivek
01-03-2010, 18:18
Prawda exori max powinien być słabszy. Reszta jest okej :)
Powninni o osłabić maxa a dodać mu duzo w miecz, bo ciężko trafić z miecza.

A zapomniałem, dodać blokadę uha podczas poruszania się.

Miarek
01-03-2010, 18:19
Zgadzam sie z tym co ty tutaj napisales.Biłem sie dzisiaj z 400 ek ,ja mam 600 rp nie moglem go ubic przesuwalem go i nic prosimy o rozpatrzenie tego tematu ,a nie jak zwykle zamykanie go.I na koniec dodam knight z uhem pod hotem jest nie do zabicia.

Haat
01-03-2010, 18:20
Nie powinienem wypowiadać się w TWOIM TEMACIE ale jednak masz co¶ racji, otóż powinni z balansować siłę ataku knight'a a palladyna.

!Hesperide!
01-03-2010, 18:21
Zgadzam sie z tob±. Teraz ek to najlepsza profa we wszystkim,gram ed i to jest najgorszy ból mam lvl 1200. plus i nie moge zabic 1,2k praktycznie ma caly czas yellow...
moje zdanie jest takie żeby ek mniej walil albo żeby ed/ms/rp wiecej bili .!!

Avi
01-03-2010, 18:23
Masz racje zgadzam sie z toba. Ja dzisiaj nie moglem zabic 700ed 600ek...
Mial red uh,uh i odrazu green....

Vernereq
01-03-2010, 18:24
Ale czemu maj± to zmieniac? Dodali g bolta czy jakis inny item i pall byl najlepszy. Kaptur itd, i ms z ed rowniez sa dobrymi profesjami. Zawsze knight mial najgorzej, a teraz jest najlepszy i odrazu placzecie. Teraz ek ma swoje 5 minut.

Skryper.!
01-03-2010, 18:25
Ale czemu maj± to zmieniac? Dodali g bolta czy jakis inny item i pall byl najlepszy. Kaptur itd, i ms z ed rowniez sa dobrymi profesjami. Zawsze knight mial najgorzej, a teraz jest najlepszy i odrazu placzecie. Teraz ek ma swoje 5 minut.

Jakbys kolego nie wiedzial ek byl (no i nadal jest) najlepsza profa do pvp jesli sie ekiem umie grac;) Wiec po co go jeszcze wzmacniac?

Miarek
01-03-2010, 18:28

Słuchaj kolego ms/ed powinien najwiecej walic z czarow i uhac sie tez duzo ,a rp/knight mniej ,ale knight od rp powinien mniej walic z czarow nie rozumiesz tego.Ms/ed to magiczne profesje mam racje ?...

~Mari
01-03-2010, 19:10
Biłem w Ciebie dlatego 5.5k z macy i 6.8-7.3 z maxa bo nie miales perfa ani p amuletu tylko sl, jakbys mial perfa lub p amulet to by mi max siadalo 6.8 :) Bilbym 6.4 - 6.8
A co do g bolta dobrze ze oslabili, choc mogli troszeczke mniej :p