View Full Version : Zmiany w Hotach ??
Witam dzi¶ po rozmowie z Belushia stwierdziłem że Manasy mog± zostać lecz te uh'y to porażka :<
1.Więc chciał bym dodać żeby Zdj±ć uh'y z hota i przywrócić jego siłę :)a masy zostawić tak jak jest :)
2. Całkiem zlikwidować Uh,manas z Hota :)
3.żeby zostało tak jak jest :)
Wyja¶nienie Gracze którzy chc± pokazać swoje pvp to już nie mog± :( Bo wszystko na hocie :<
Czekam na wypowiedz moriis'a Lub kogo¶ z Game Masterów
Old-Don Ja
01-03-2010, 20:07
Ojj to troszkę nie sprawiedliwe nie s±dzisz?
Ek bd musiał napieprzać ręka a ty tylko hoty, ja jestem za ogólnym zlikwidowaniem hotkey (manas i uh)
N-series
01-03-2010, 20:07
weĽ sie lecz oki? jest dobrze że uhy osbaili i jeszcze powini osłabić ! ek z scarem byl nie do zabicia
Ry¶ku xD
01-03-2010, 20:09
2. Całkiem zlikwidować Uh,manas z Hota :)
Bo jest to nie fer : (
Dobrze jest knight nie do zajebania ;]
Vernereq
01-03-2010, 20:17
@up to sprobuj wykonac jakis quest na low lvlu.
@topic Mi to obojetne, mozecie usunac wszystko, mozecie zostawic jak jest.
Belfus Adri
01-03-2010, 20:22
103 knightem zabijam kinga w magic secie to jest ok,ej!!!
jak cos jestem za propozycja 3 Xd
moje zdanie jest takie prawie zaden knajt nie chce uha z hota a dlaczego? bo moze miec z wosso/scarem prawie tak samo szybkie uhanie bez straty mocy uha.
to na tyle
Zbigniew Wodecki
01-03-2010, 20:37
Przez przypadek zaznaczyłem 3, a jestem za 2.
Kiedy¶ APO miało swój klimat, i powoli go traci...
Belfus Adri
01-03-2010, 20:39
@Miało klimat wosso i scara a tera kazdy ma równe szanse i dzieci nie bd pisali na forum "on mnie zabił bo mial scara!!!ban dla niego!!!mortiis zrub cos!!!ej co to ma byc kazdy boci!!!"
No wiem wiem :< Uh i manas na hota paranoja :(
Oczywiscie ze 2. Nie wiem po co to wogole zrobili ^.-
2 ! zje.....ali OTS nic więcej teraz wole APO 8.42 ;)
Zarexoholik?
01-03-2010, 22:29
Pierwsza propozycja jest najlepsza! Uhać się ręk± nie jest trudno, a uh zawsze lepiej leczy...
Pierwsza propozycja jest najlepsza! Uhać się ręk± nie jest trudno, a uh zawsze lepiej leczy...
No pewnie, ale manasy zostawić na hocie nie? To teraz pytanie, nadal bedziesz jechać na auto manasie którego tak lubisz i który w twoim mniemaniu jest dozwolony bo "wszyscy" go maj±, czy jednak będziesz używać manasów z hota mimo że to taki shit jak wypisujecie? Daj± manasy na hocie, to udogodnienie głownie dla prof magicznych i rp, bo nie musz± auto manasa odpalać, więc ek też się co¶ nalezy wreszcie... Zostawić tak jak jest
Obie zmiany sa niesprawiedliwe dla graczy ktorzy graja EK bez bota...
Mi sie podoba trzecia propozycja, jesli MAster Sorcerer ma manasy, tak samo jak i Royal Palladyn to czemu Elite Knight ma miec gorzej ...? Niech zostanie tak jak jest to bedzie dobrze. Wkurza mnie tylko ze zawsze narzekacie...!
Sathorio
02-03-2010, 16:51
Jakos damy rade, teraz ek w biegu sie uhac nie moze wiec jest git, pallek tez moze byc tyle ze sork i ed za mocno bija
Keshuter
02-03-2010, 16:54
3.żeby zostało tak jak jest :)
Skoro taka decyzje podjela administracja to chyba warto ja uszanowac nie?:<
Propozycja odrzucona.
Ze względu na Wasze opinie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.