View Full Version : [7.6] Jest sens gry na apo ?
Ryśku xD
01-03-2010, 20:53
Jest sens gry na apo ?
Zaznaczyłem odpowiedź Nie dla czego ??
Uh i manas na hocie ? Ek nie zniszczalny Osłabili siłę g.bolta :< po rozmowie z mortiisem mówił że będzie tak jak dawniej zobaczymy :( Ja chce stare apo ! "*****"
Zaznaczylem nie ale i tak gram
mam na to wyj*bane ze mi profe oslabili
RP byl potęgą i upadł
EK jest potęgą i tez kiedys upadnie:)
Na apo jest tyle "muskuf" ze szybko znajda sposob na EK:)
K\/!N$T0R
01-03-2010, 21:36
Gdyby APO bylo takie jak dawniej to bys se czekal w kolejkach i to by bylo pro a nie tak jak tera logniesz poexpisz popkujesz sprzedasz kupisz logiesz : / to troche monotonne ale ja mam nadzieje ze APO wroci na szczyt wiec gram.
Moim zdaniem jest sens- rozerwać się.
Tak nawiasem mówiąc każda gra jest bez sensu,
to jest tibia, tej gry się nie przechodzi w nią się po prostu
gra.
Do czasu kiedy nie wycofaja tych pojebanych hotow gra jest BEZ SENSU dziekuje :)
Sens gry? Grasz dla przyjemności, przynajmniej ja mam takie założenie.
Nie gram już i nie ma takiego bicia, pozdrawiam.
Assassin Mateusz
01-03-2010, 22:41
Ja juz nie gram, czasami zaloguje pogadac z kumplami...
Moze kiedys wroce, ale najpierw musi ubyc troche tego "bydla" co rozwala ten serwer. :(
diamondback
01-03-2010, 22:46
Drogi Panie 'Mortiis'. Czy jest szansa żeby zareklamować Armie na większej skali ,żeby znów zawitały tłumy ? Chcieli byśmy znów 500 graczy ;P!
Do czasu kiedy nie wycofaja tych pojebanych hotow gra jest BEZ SENSU dziekuje :)
Popieram. Kiedyś to była zabawa... Można było się pośmiać z dzieci, które wyzywają od botów, a teraz? Każdy ma równe szanse, skill się nie liczy - 0 zabawy.
lord max
02-03-2010, 00:04
Tak ja też może przestane grać na razie daje sobie spokój bo RP został udupiony moim 550RP to odczuwam a co dopiero 2k...
Zarexoholik?
02-03-2010, 00:08
Nie ma skilla nie ma gry? Jest gra! Zawsze będzie. Teraz nie będzie tylko solówek, teraz na knighta będą się zbierać w grupę. xd ! Jak na rl Tibii kurvva no! xD
Nie jest źle. Da się grać. i tak 90% serwera używała botów. Nie ważne już czy to bot na światło, manasy, uhy, czy cokolwiek. Bot to bot... Każdy miał/ma, a tak nie musi obawiać się o bana... Zero płaczu to tylko gra, a nikt nikogo do niej nie zmusza. Jak dla mnie to mogą robić co chcą. Odejdą dzieci. To przywrócą dawny system. Xd !
Keshuter
02-03-2010, 07:06
jest sens :] swietne sa te uhy, manachy na hota:] warto sie rozerwac:]
@top
Tak, ale gdyby ludzie typu "walą we 2, sami nie" - tak nie robili, to by grało więcej, mnie przez takich bierze już i nie gram ;*. Pozdro, kiedys było lepiej ;D.
Po wprowadzeniu hotkeyów nie ma sensu juz grać na tym syfie :).
Wujaszek
02-03-2010, 13:14
Zależy w jaki sposób odbierasz grę jak chcesz grać od 0 i maniaczyć to nie ma po co a jak grasz sobie dla przyjemności to czemu nie ;p
Xienus :>
02-03-2010, 13:39
sensu nie ma...
ale jeszcze kilka dni pogram i zobaczę jak się sytuacja rozwinie :<
ale teraz rp musi biegać z auto vita + BOT NA zakładanie/zdejmowanie ringów :<
Action16
02-03-2010, 15:42
Tak przywrócili już moc g bolta ale za to uh na hocie co knajt staje sie nie zniszczalny (czołG ;d) oslabic maxa knajtwoi albo odjac mu hp.... bo wali tyle samo co pallek ;d jak widzialem jak Leonidass wali po 7k z erexa na 2100k a taki szymek o 200lvl wiecej wali po 9k z maxa wiec elo :*
Nie gram już więc zbytnio nie wiem ale z tego co widze to już nie to APO co np 2-3lata temu, szkoda ; /
Moim zdaniem niema sensu... Poniewaz z dnia na dzien server moze upasc, moze zginac Mortiis i po serverze, moze nastapic koniec swiata... I tak kiedys umrzemy niema po co grac xD
Rodowity ^^
03-03-2010, 18:45
Ja gram bo Nudy : ]
W Zime a w Lato Piła xdd
Gogeta SsJ2
03-03-2010, 19:19
Nie ma sensu , bo to wkoncu ots , kiedys sie skonczy :)
Zbigniew Wodecki
03-03-2010, 19:28
Ja juz nie gram, zrobił się straszny syf na apo. Już nie można tego odrkęcić.
!~Paso~!
03-03-2010, 19:28
Poprostu zagŁosowalem na "nie" poniewaz to co zrobiŁ dexoti jest zwykla porazka
Siemka ja i tak sądzę i tak bo wreście to mój pierwszy ots a z drugiej strony powoli to sie już nudzi .
Jest sens gry na apo ?
Tak jest, oto dowód
http://img251.imageshack.us/img251/4718/aaadi.jpg
Zodika Rook
03-03-2010, 20:07
Moim zdaniem jakby zrobili res postaci i wgrali mapkę która była 3 lata temu to dużo ludzi by wróciło do gry ale to tylko moje zdanie;)
Zaznaczyłem tak będę grał tu do końca;)
P.S chcecie kolejki niech zrobią limit online do 200;p
TheKendzior
03-03-2010, 20:09
a ja tam sie ciesze ze jest ten manas pod hotem ... da sie pograc nawet ... no niby knight ma lepiej ale nie jest nie zniszczalny juz sie o tym przekonalem ... wszystko zalezy od gracza
530 Ms i ROsnie :)
Pozdro :)
o.O Lathus O.o
12-03-2010, 06:49
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=67972
Tak jest ale trzeba umieć grać
!ŻEBY POLEPSZYLI LOOTA
Szaloony Zieloony
12-03-2010, 14:05
Jeśli grasz dla pieniędzy to jeszcze jest jakiś sens, żebyś grał bo możesz z APO wynieść duże pieniądze.
A jeśli grasz dla przyjemności to już nie masz po co.
Drake Banned
12-03-2010, 14:54
Jest sens gry na apo ?
nie ma.
Idz stąd..
Bye
a jaki jest sens zycia? i tak kiedys umrzesz... ja z gry tu czerpie przyjemnosc i satysfakcje, knight jest silny ale to naturalna kolej rzeczy. rycerz - tank. gdyby tylko poprawiono troche loota to byloby swietnie ;>
.Lathus Master.
13-03-2010, 11:41
Tak jest sens ponieważ APO dalej jest APO mimo to że:
LOOT POSRANY
MAŁO GRACZY
BOTY
I sry
Sea Ranger
13-03-2010, 12:05
Dla mnie w ogóle gra w Tibie nie ma już sensu. Bijesz lvl w nieskończoność i tylko tracisz przy tym pieniądze na premium. Nie gram już...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.