View Full Version : Ek - czolg
N-series
01-03-2010, 21:04
Widać na filmie super bije w pewnym momecie z 1.2k rp 1.4k ek i kur@a nie mogę go ubić na red schody bez jaj pjonteczka , jak dla mnie ek za mocny uh musi byc slabszy i max osłabiony czemu ma bić z maxa tyle co rp skoro to profesja mniej magiczna bolt ma taki być jak był
http://www.speedyshare.com/files/21209320/aha.rec
tu film
Zasada taka - nie oglądałeś nic nie pisz
Hahaha gz pvp, że padłeś od tych nobÓFFF i od apo : ) Coś rp musisz się poduczyć grać Karelku :]
Co do filmiku, to zgadzam się, można w zamian uha podwyższyć vitę, jak kiedyś, dobrze wspomniałeś. G bolt żalowy teraz jest, pewnie bym walił max 6k, zamiasr 6.4? : /
Skryper.!
01-03-2010, 21:25
No dokladnie w 100% sie zgadzam. Ek i tak byla silna profesja jesli gracz potrafil to wykorzystac, ale teraz juz przesada;/ Jestem za 1 propozycja;)
EK jest za mocny tylko w tym temacie zaraz sie pluc beda na temat MS i ED...
ze jak bolt polepsza to MS i ED slabszy bedzie:<
Tylko szkoda ze wlasn ie nikt na ten "czołg" EK nie zwraca uwagi...
Knight Lukas
01-03-2010, 21:33
Wszystko dobrze jedynie trochę z tymi uhami nie wyszło ;/ ale jak nie zrobią i tak będzie źle.
Dać knighta ihy do leczenia i chuj....
Wgl dojebali z tymi hotami manas jeszcze ok?
ale uh?Nie wiem jak tam z lf/ihami na rooku ale to też porażka teraz expic na bk można lajtowo od 75 bez padania a już o darkach nie wspomnę.
Albo dodać jakąś nową runke do leczenia eka.
Wujaszek
01-03-2010, 21:37
Szczerze mówiąc macie racje chociaż gram ek.
Ek teraz z uhami na hocie na map klicku jest nie do zajebania.
Myślę, że powinni wycofać uhy z hotów dla knighta i przywrócić im właściwości lecznicze z przed tej poprawki ;p
Action16
01-03-2010, 21:45
pfff porażka totalna ja majac 1260 rp z setem klapami i g boltem bilem sie z 1140 EK co walil z broni 2k+ to z maxa 4,9k??? i to o 120 lvl mniej bez przesady zmiencie to malo tego o 9khp wiecej a ja walilem 5,1k + g bolt 2,4k hahahaah smiech na salli mortiss prosze cie.....pff.....chyba przestane grac porazka!!!!!!
Belfus Adri
01-03-2010, 21:56
Odpierdolic sie od knighta;|
Tak jak pan up jestem, :/ knight i tak mało wali.
*Tanuki*
01-03-2010, 22:16
A ja jestem za usunięciem tych komend. :)
Forsaken Knight
01-03-2010, 22:17
Było dobrze przed hotami, niech Mortiis przywróci poprzednie właściwości uh'a i usunie na niego hota ,a nad manasem można sie jeszcze zastanowić. Nawet nieogarniety sie wyuha.
Zarexoholik?
01-03-2010, 22:21
Ek uhając się z hot keya jest nie do zabicia na solo jeśli ktoś chociaż w 30% ogarnia tę grę. Jak dla mnie dodanie uha na hot to porażka, a sam ek w spamie od 2 ludzi nie ma szans gdzie z normalnym uhem dałby radę. ;d
Ek nie da się zabić na solo.
1. Jeszcze za mocny UH
2. Mały exhausted na UHa z hotkeya
Osłabiony Golden Bolt
Ek bije tyle samo z czaru co RP mający znacznie mniejszą ilość HP.
Shadow Sorcer
01-03-2010, 22:43
Co się wyprawia na tym serwerze to jest mało powiedziane. Nie dość, że ek jest wystarczająco mocny to jeszcze mu dali uhy na hocie. A co ma powiedzieć ms/ed? Może w końcu coś zrobicie dla tych profesji co? Zwiększcie nam co lvl hp z 13 na 15 i polepszcie vite z 60% do 90% i możemy się bawić, aha zapomniałem zmniejszyć exhaust na czary jak ek i podwyższyć siłę silvery taką jak ma g bolt i gra gitara :D:D
Ręce opadają co się tu dzieję ehh ....
Keshuter
02-03-2010, 06:55
Hahaha gz pvp, że padłeś od tych nobÓFFF i od apo : ) Coś rp musisz się poduczyć grać Karelku :]
Co do filmiku, to zgadzam się, można w zamian uha podwyższyć vitę, jak kiedyś, dobrze wspomniałeś. G bolt żalowy teraz jest, pewnie bym walił max 6k, zamiasr 6.4? : /
tak jeszcze dodac najlepiej new czar dla innych profesji odjac knightowi uhy...nie mozecie sie pogodzic ze ek jest teraz mocny...
EK jest po prostu nie do zabicia w tej chwili jest po prostu koxxiarski
Knight jest okej. Jest słabszy niż kiedyś bo da się nim suwać, a ma słabszego uha. Powinien bic troche wiecej z miecza, ale to juz inny temat.
Maximus2.0
02-03-2010, 10:39
Odpierdolic sie od knighta;|
Popieram tego pana. Knight zawsze byl najslabszya teraz gdy doszło do wyrownania profesji wszyscy zaczeli plakac
Nie uwazasz ze troche tego za duzo?
Nie
Popieram tego pana. Knight zawsze byl najslabszya teraz gdy doszło do wyrownania profesji wszyscy zaczeli plakac
Lol wyrównanie??? Dzieki zmianie:
MS/ED-ma manaski na hocie
RP-ma manaski na hocie
EK-ma manaski na hocie i jeszcze UH gdzie w ruchu jeszcze mozna sie leczyc!!!
Odpierdol sie od knighta i poćwicz pvp zerowcu.
Widać na filmie super bije w pewnym momecie z 1.2k rp 1.4k ek i kur@a nie mogę go ubić na red schody bez jaj pjonteczka , jak dla mnie ek za mocny uh musi byc slabszy i max osłabiony czemu ma bić z maxa tyle co rp skoro to profesja mniej magiczna bolt ma taki być jak był
http://www.speedyshare.com/files/21209320/aha.rec
tu film
Myślałem, że ty jesteś ogarnięty, a okazuje się, że jesteś kolejnym dzieckiem tibii, które płacze, bo ktoś go ubił. Człowieku, ty w ogóle skilla nie masz, więc nie pisz tematów, poprzez które żalisz się i próbujesz aby wyszło na twoje. Uh lecz słabo teraz, o wiele słabiej niż przedtem, a swoich braków w umiejetności pvp. nie tłumacz tym, że uh jest za słaby, bądz max jest za silny ;f
Patryk1441
02-03-2010, 13:22
Knight był najsłabszy? To chyba jak ty nim grałeś. Jak nie było hotów to EK'iem i tak łatwo się grało. MS i ED to lajt do ubicia. Gorzej było z RP, bo wiadomo więcej hp niż magiczne profesję i mógł sobie pozwolić na stanie przy knighcie i suwanie. Wiadomo każda profesja ma swoje zalety i wady tylko teraz EK ma więcej zalet, a jedyną wadą jest słaby uh, który będzie utrudniał wykonywanie questów.
@down
Nom dobry pomysł jak chce się tak bawić w hotkeye i upodabniać OTS'a na 7.6 do 8+ niech zrobi tak jak tam jest.
Xienus :>
02-03-2010, 13:32
Co się wyprawia na tym serwerze to jest mało powiedziane. Nie dość, że ek jest wystarczająco mocny to jeszcze mu dali uhy na hocie. A co ma powiedzieć ms/ed? Może w końcu coś zrobicie dla tych profesji co? Zwiększcie nam co lvl hp z 13 na 15 i polepszcie vite z 60% do 90% i możemy się bawić, aha zapomniałem zmniejszyć exhaust na czary jak ek i podwyższyć siłę silvery taką jak ma g bolt i gra gitara :D:D
Ręce opadają co się tu dzieję ehh ....
na globcu z wanda wali się po 75 i nikt nie plącze...
a pall tam bije po 800 z asski :>
i co wejdź na tibia.com odpal 4um i poszukaj I posta w którym by ktoś na to narzekał :>
skoro już Mortiis tak bardzo chce zrobić 8++ z 7.6 to niech zrobi sile wanda po 75 :D
Ja pierdole!
Wszedłem teraz zobaczyć na normalne APO, a tam co? nie da się uhać knightem. Bije potwora, chce się uhnąć, a tu mi exhausted wyskakuje, żal. Nie da się już uhać biegając na map clicku ;O Weźcie wycofajcie ten uh, albo zmieńcie exhausted, bo teraz gówno jest :|
N-series
02-03-2010, 14:44
@up tak ogarniety padlem bo zarex i 2 inny nie płacze patrzyłeś na hity? jak aku bil tyle co ja prawie a aziel tanczyl kolo mnie
Keshuter
02-03-2010, 14:47
Lol wyrównanie??? Dzieki zmianie:
MS/ED-ma manaski na hocie
RP-ma manaski na hocie
EK-ma manaski na hocie i jeszcze UH gdzie w ruchu jeszcze mozna sie leczyc!!!
zawsze ek byl pokrzywdzony bo musial manas i uh recznie a inne profy tylko manas wiec jak przyszlo wyrownanie to all placz
@ sasa . Nie placz .:<
nie oglądałem filmiku ale wiem z własnego doświadczenia, że ek jest teraz praktycznie nie do ubicia więc można by osłabić tego uha, bo mając je na bindach jest zajebiście ciężko zabić. zawsze było tak, że rp był najlepszy a teraz moim zdaniem balans między rp a ms/ed jest już lepszy tylko ek zrobiony na terminatora ...
zawsze ek byl pokrzywdzony bo musial manas i uh recznie a inne profy tylko uh wiec jak przyszlo wyrownanie to all placz
Weź sie zastanów co ty piszesz przeczytaj sobie swój post i go editnij jak go zrozumiesz wiesz wgl jak teraz sie gra ekiem ?bo chyba nie jak przeczytałem twoj post to myślałem ,że jebnę ze śmiechu.zawsze ?Zastanów się rycerz to profesja mało magiczna idioto i ma dużo hp czego wy sapiecie bo gracie ekami i jesteście praktycznie nie ujebania na równym levlu ?Dzieci ogarnijcie się ***** to 7.6 nie 8x+
Mortiisowi też ładnie odjebało w łeb botów nie wolno używać a to przecież w niczym sie nie różni manas tak samo jak na wosso na hocie a uh też tylko dużo słabszy.Może w ogóle wyjebcie regulamin do kosza na co on ?Wszyscy go i tak mają w dupie i go nie przestrzegają.
Tyle z mojej storny ,więcej sie w tym temacie nie wypowiem chyba ,że bd zmuszony jakimś głupim posunięciem ze strony ekipy lub jakiś post w złym kierunku do tych co chcą powrócić do tego co było z tydzień temu ręczny manas i uh.
zawsze ek byl pokrzywdzony bo musial manas i uh recznie a inne profy tylko manas wiec jak przyszlo wyrownanie to all placz
@ sasa . Nie placz .:<
Lol wam w dupie ciagle jest zle nie dosc ze masz uh i manas na hocie to jeszcze walisz tyle co RP i jaka tu sprawiedliwosc
RP tez wali tyle samo co MS/ED ale te 2 profy sie leczą 90%+- a RP 30%+-
Spojrz na EK gdzie uhami sie leczy czyli wiecej niz RP sie vita...Wali tak samo a o 1,(3) ma wiecej hp wiec co wy narzekacie na EK???
Wezcie sie je*nijcie w te wasze puste banie
@down
mądry bo pewnie sam masz EK, a jak bolt byl za silny to sam pewnie beczales o to
Assassin Mateusz
02-03-2010, 15:32
Przystopujcie troche, mysleliscie, ze jak rp mial za mocnego bolta itp. to tak ma byc ?! Teraz ek jest lepsza profesja i musicie sie z tym pogodzic... :(
Jezeli wam to nie odpowiada kupcie sobie inna profesje. :(
Action16
02-03-2010, 15:35
Tak jak pan up jestem, :/ knight i tak mało wali.
Tuk! prosze cię jesli nie masz pojęcia nie wypowiadaj sie bilem sie z najtem o 120lvl mniej te same eq co ja i walil po 4,8 ja 120 lvl wiecej i walilem 5,1 hahah i to malo a ma hp wiecej o 8k.
15:45 Leonidaas: ek bije
15:45 Leonidaas: caly czas 5k
Tylko weź pod uwagę, że knight musi podejść do kogoś, żeby w Ciebie walnąć.
15:48 Leonidaas: rp nie ma tarczy i zawsze
15:48 Leonidaas: max hity dostaje
Hmmmm skoro rp jest teraz słaby, to proponuję,
żeby kusza była jedno ręczna. Może to by poprawiło rp'ka
Przecież są exh jak postać się porusza. Jest dobrze, RP już nie jest najlepszy- osłabili bolta. Ek też nie jest pro elo kox. Na 800 lvl wale po ludziach 3k? + broń 1k? Taki 800 RP walnie 4k? + 2k bolt?
A moze poprostu masz zbyt słabe pvp ?
Moje zdanie jest na ten tamet takie jak było zawsze. Jest dobrze tak jak jest i niczego nie zmieniajcie. Bo i tak beda narzekac...
N-series
02-03-2010, 16:39
Cytat:
15:45 Leonidaas: ek bije
15:45 Leonidaas: caly czas 5k
Tylko weź pod uwagę, że knight musi podejść do kogoś, żeby w Ciebie walnąć.
weź pod uwagę to że aby ubić ek musisz nim suwać co oznacza że bije cie z miecza najlepiej aby dalo się umagicznic bolta aby był 1 reczny
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-03-2010, 17:35
I tak se nabije :f
#topic
Jednoręczny bolt już nie będzie boltem. To już będzie wand
Ciolg jeśt fajny.
top.
Płaczesz jak coś pójdzie nie po twojej myśli?
Gu-Pifaj-Fus
02-03-2010, 20:22
można by troche oslabic sile ek i Uh'a
jedno powiem Ty masz 1.2k lvl a on 1.4 i samo mowi za siebie
.Panicz.
02-03-2010, 21:15
Może masz za słabe pvp, i z tego powodu jakieś niedogodności? :o
Widzę że odpuściłeś sobie naukę poprawnego pisania po polsku i zacząłeś robić specjalnie błędy? ;)
Niech zostanie tak jak jest.
Assassin Mateusz
02-03-2010, 21:40
Czlowieku czy gdzies pisze, ze RP ma byc najlepszy we wszystkim?! No chyba nie... Wiec ogarnijcie sie i zamknijcie ten temat. :(
N-series
03-03-2010, 08:11
Człowieku czy oglądałeś film? ek jest najlepszy i nie pier mi tu bajke grałeś rp? Panicz nie odzywaj się 700ed z allegro miałeś to co ty wiesz , ek za dużo się leczy i max jest za mocny
top sie zamieniajcie za eka jak rp byl za mocny to w dupie to mieliscie a jak teraz inna profa lepsza to juz zle .. ;
handlarz_narkotykow
03-03-2010, 13:05
jest dobrze :D
i tak się nigdy nie biłem z ek grając palkiem tylko spierdalalem i czekalem az pz minie bo walka z ek nigdy nie miała sensu a teraz tym bardziej nie ma chyba że 5:1
Zarexoholik?
03-03-2010, 13:22
jest dobrze :D
i tak się nigdy nie biłem z ek grając palkiem tylko spierdalalem i czekalem az pz minie bo walka z ek nigdy nie miała sensu a teraz tym bardziej nie ma chyba że 5:1
Pewnie, dlatego, bo byłeś/jesteś zerem.
#Topic
Trochę skilla, trochę mózgu i idzie grać! : /
#Niżej
Po co im bot jak leganie mają na hocie? Aha.
Hoenix _/
03-03-2010, 13:25
Są manasy na hot'y, to po co jeszcze uh'y :|
I tak 90% ek gra i bedzie grać na bocie :O
K\/!N$T0R
03-03-2010, 16:20
Powinni oslabic ek a rp niech zostanie tak jak jest.
Ci co graja ekiem pisza ze jest dobrze, Ci co graja rp/ed/ms pisza ze jest zle. Byłem na solo z Arconem i prawie padlem, jak ogarnia ktos te profy ^ to nie placze, a jak nie ogarnia jak pan np. najwiekszy zerowiec na apo Zarexoholik no to placze.. Teraz sa hoty i jest wyrownane pvp, kazdy kto gral ms/ed/rp uzywal na 100% auto manas i co niekotrzy auto vita/sio, teraz ek jak to sie mowi ma swoje 5 minut :)
Jak dla mnie, to bylo dobre posuniecie :)
#Zarex
Moze pochwal sie jakie Ty jestes zero hę? Grasz rp, masz wiekszy lvl ode mnie i na e ringa pizgasz _/
Nic tylko pogratulowac
Zarexoholik?
04-03-2010, 14:46
Ci co graja ekiem pisza ze jest dobrze, Ci co graja rp/ed/ms pisza ze jest zle. Byłem na solo z Arconem i prawie padlem, jak ogarnia ktos te profy ^ to nie placze, a jak nie ogarnia jak pan np. najwiekszy zerowiec na apo Zarexoholik no to placze.. Teraz sa hoty i jest wyrownane pvp, kazdy kto gral ms/ed/rp uzywal na 100% auto manas i co niekotrzy auto vita/sio, teraz ek jak to sie mowi ma swoje 5 minut :)
Jak dla mnie, to bylo dobre posuniecie :)
#Zarex
Moze pochwal sie jakie Ty jestes zero hę? Grasz rp, masz wiekszy lvl ode mnie i na e ringa pizgasz _/
Nic tylko pogratulowac
Zerowcem to możesz być tylko i wyłącznie ty. Chuj, że używam energy ringa? Ten item jest w grze to chyba nie jest zabroniony? Nie płakać mi tu! Napisałbym do ciebie akuzino albo mc mari lecz sam tutaj nie osiągnąłeś nic. xD ! Nie wbiłeś żadną postacią od zera choć 500 levela. Więc od teraz będę do ciebie pisał 15 latku z Jeblicza. :O !
#Topic
No spoko. Jak dla mnie może być. Vita jest dobra, uh też. Hity również tylko dodam, że walka z ek na solo nie ma sensu. Ponieważ on się leczy tak szybko uhem jak pal/sorc/ed exurą vitą. Do tego może biegać ppm i się uhać/manasować. 100x lepiej było by jakby ek uhał się ręcznie. Manasy mogą być, ale gdzie uhy rotfl ! W sumie to jestem za tym, żeby usunąć w pizde te komendy...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.