View Full Version : Screeny na stron? g?ówn? APO.
Moim zdaniem to co jest na forum w dziale screeny czyli "Screeny na stronę główną APO" jest nie potrzebne ponieważ na Stronie nie ma żadnych ss przynajmniej ja ich nie widzę już od x czasu... więc po co ten team przyklejony jak nie wykorzystuje sie tego i nie ma tego na stronie....
Nie widziałem gdzie to napisać, ale musiałem gdzieś ponieważ fajnie sie oglądało o kiedyś jak i przez starych graczy jak i też przez nowych .
Póki co tego nie ma, ale może coś takiego powstanie? Po co kasować ten temat, przecież w niczym on tak mnie przeszkadza.
Co ci przeszkadza ? ? Może moriis chce to przywrócić tylko ,że ma inne Obowiązki :)
Assassin Mateusz
01-03-2010, 22:38
Tak, temat nikomu nie przeszkadza, a jak przywroca ss'y na co czekam to nie trzeba bedzie przyklejac nastepnego tematu.
Keshuter
02-03-2010, 07:54
Moze zostac. Nikomu to nie przeszkadza. skoro dalej ten temat stoi znaczy ze bedzie uzywany.:]
Moze kiedys znowu sie pojawia
Nikomu to nie przeszkadza:)
Moim zdaniem mogli by to przywrócić było nawet fajne, może bardziej zachęci graczy do gry na tym APO.
Moim zdaniem, można to przywrócic, ale nowe ss'y - a nie te stare..
Ciekawie by było gdyby np, dobry ss został jakos wynagrodzony, nie koniecznie w grze ale np reputacja na forum lub paccem 2-3dni.
Najlepiej takie okno na dole strony glownej i zeby mozna bylo przewijac, to by zachecilo jakas grupke graczy
Lunatic Volt Here
04-03-2010, 13:25
Ciekawie by było gdyby np, dobry ss został jakos wynagrodzony, nie koniecznie w grze ale np reputacja na forum lub paccem 2-3dni.
Najlepiej takie okno na dole strony glownej i zeby mozna bylo przewijac, to by zachecilo jakas grupke graczy
A pacc na 2-3 dni to nie nagroda w Grze ?? oO:o
Xienus :>
04-03-2010, 13:58
zostało to usunięte bo zajmowało dużo miejsca... mortiis tnie koszty i nie chce płacić więcej za hosting...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.