PDA

View Full Version : P?aczecie o uha

Belfus Adri
01-03-2010, 22:40
Elo,wiekszość z was chce zeby uh został usunięty z hota ale co wam to da ??
Przecież wtedy bedzie mozna na legalu uzywac wosso i uh ze stara siłą bedzie jeszcze lepszy, jakby uh był spowrotem ze starą siłą tylko bez hota to byscie dopiero płakai...
Pomyslcie wtedy nie dało by sie praktycznie wykryc bota, bo jak cos wosso ci uzyło uha a ty manasa z hota i ci gm nic nie może zrobic...
Tyle na ten temat

@Down ale tu chodzi wiekszości o pvp ;D
I wez pod uwage o ile starszy uh jest silniejszy.

Wujaszek
01-03-2010, 22:43
Tylko, że wosso nie uha w pełnym biegu a teraz jak masz na hotach te komendy to tak xd

Zarexoholik?
01-03-2010, 22:48
Tylko, że wosso nie uha w pełnym biegu a teraz jak masz na hotach te komendy to tak xd

Signed.

Podpisuję się pod tym w 100%'tach. Uh na hocie to totalna porażka. :)

#Niżej

Porównywać scara do tej komendy !uh można spokojnie. Scar robił dymki jak nie trafił, a tym biegasz tak jak rp z vitą.

Badzjos
01-03-2010, 23:10
Signed.

Podpisuję się pod tym w 100%'tach. Uh na hocie to totalna porażka. :)

Uh na scarze był lepszy? Sam akurat nie praktykowałem scara, ale znam wiele osób, które grając np rp miały uha na scarze i kox. Ek na scarze też był nie do ubicia, przykład? Toca swojego czasu miesiąc jechał na scarze w city i nikt mu nic za to nie zrobił, 1300 lvl ek a 3 osoby za nim latały czy sam edzio i tamten na mp i scarze sobie robił figurki z drewna w tym czasie...

Senshi
02-03-2010, 00:41
Lol jak na hocie bedziesz mial "!uh" to na ch*j ci wosso:O???

Zastanow sie czy to fair do innych graczy (EK) ktorzy graja bez bota...

Koteq
02-03-2010, 06:47
Elo,wiekszość z was chce zeby uh został usunięty z hota ale co wam to da ??
Przecież wtedy bedzie mozna na legalu uzywac wosso i uh ze stara siłą bedzie jeszcze lepszy, jakby uh był spowrotem ze starą siłą tylko bez hota to byscie dopiero płakai...
Pomyslcie wtedy nie dało by sie praktycznie wykryc bota, bo jak cos wosso ci uzyło uha a ty manasa z hota i ci gm nic nie może zrobic...
Tyle na ten temat

@Down ale tu chodzi wiekszości o pvp ;D
I wez pod uwage o ile starszy uh jest silniejszy.

Uh bez sensu tyle na ten temat to jest tylko 7..6

Keshuter
02-03-2010, 06:48
wedlug mnie administracja postarala sie z tymi hotami. Mortiis wyrownal szanse miedzy ludzmi z botem a bez. nie podoba sie? masz dzial powitania/ pozegnania. drzwi otwarte;)

Lord Morgan.
02-03-2010, 08:18
wedlug mnie administracja postarala sie z tymi hotami. Mortiis wyrownal szanse miedzy ludzmi z botem a bez. nie podoba sie? masz dzial powitania/ pozegnania. drzwi otwarte;)

A ty masz drzwi otwarte do "Slownika".
Ek jest za mocny.. ile on ma hp uh z hotkeya, hity jak rp..
Dla mnie powinno byc jak bylo kiedys.
Moze dajcie cos teraz dla rp/ms/ed ?? Moze wieksza exure vite ? albo niech na lvl idzie 15 hp?

Vivek
02-03-2010, 08:25
Niestety muszę cię zaskoczyć. Przed wprowadzeniem uha na hocie nie było żadnego płaczu na forum o siłe uha. Gra ekiem była trudna bo trzeba było wymachiwać ręką.
Administracja chciała ułatwić sobie prace, i tylko dlatego zjebała pvp.
Mortiis cały czas porównuje gre z hota z botem. Nikt tego nie porówna do gry ręką.
Wszyscy zakładają, że 90% eków gra na bocie. O wiele więcej jest rp, ms, ed z botem niż eków.

Patryk1441
02-03-2010, 13:31
EK jest za mocny. Teraz jest porównywany do bota i może wcześniej też bocili i mieli UH'y na hocie, ale robili to na własną odpowiedzialność. Nikt im nie kazał używać bota, z resztą to mogło się zakończyć banem. Ten update zrobił z EK'a najlepszą profką do pvp, ale tylko do tego. Teraz nie trzeba mieć bota lub ogaru żeby coś popkować. Administracja za bardzo ułatwiła grę. Teraz UH ciągle trafia,a inne profesje nie mogą nic z tym zrobić.
@Vivek
Tu się zgodzę i to już nawet nie chodzi o hotkeye. MS, ED i RP mogli sobie pozwolić na auto manasa. U EK'a było by to od razu widoczne. Teraz dalej mogą bocić, ale ta zmiana jest typowo dla knighta.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-03-2010, 17:37
Nie za bardzo wiem o co ci chodzi...
#topic
W sondzie w temacie z tsem wiekszość była na tak, więc żadne protesty nic nie dadzą

This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 1 seconds.
No co za...

Venarek
03-03-2010, 18:57
YYY.

Uh został wprowadzony na hota, i tak już zostanie ; ]

Xaveq
03-03-2010, 19:10
Jestem żeby usunąć uha' Bo już nie można się popisać pvp :)

Zezikan
03-03-2010, 19:12
nic nie zrobią już zje... apo i tyle ;d taka moja opinia

a z Tym wooso i manas na hocie to racje masz...

Stoner
03-03-2010, 19:28
Mi tam się uh na hocie podoba.
Jedyną rzeczą, jaka mogłaby być zmieniona, moim zdaniem to
zrobienie kuszy jednoręcznej, żeby znowu pallek nie był taki wczorajszy.