View Full Version : Ranking- co? nowego!
Witam
Czy chcielibyście zobaczyć z jakiej broni zabijacie najwięcej ludzi?
Czy chcielibyście zobaczyć na jakiej mapie macie najlepsze ogólne staty?
Jest na to sposób!
Wprowadzenie statystyk ogólnych wszystkiego!
Tutaj daje link jak to wygląda:
http://www.staty.ziemiaobiecana.eu/?stats=tp
W prawym górnym rogu strony głównej można wpisać swój nick i wyświetli się wszystko.
Klikając na czyjś nick, widzicie pełne statystyki.
Klikając na jakąś broń, widzicie kto na serwerze najczęściej z niej zabija.
Klikając na mapę widać kto jest na niej najlepszy.
Teraz pytanie do administracji.
Czy dałoby się coś takiego wprowadzić?
Stworzenie statystyk ogólnych byłoby pracochłonne, ale na pewno pomogłoby serwerowi.
Widziałem to na jednym serwie [ chyba udiabelka o ile dobrze pamiętam ] bardzo fajna sprawa - wtedy ludzie by nie płakali, że im rank nie działa xD
@top
Też to widziałem, Pozderko... ;D
Widzialem to na ghnet serwer tp chyba, bylem wtedy pod wielkim wrazeniem. Uwazam ze bylaby to wspaniala sprawa, ale niestety ktos musi sie na to zgodzic i ktos musi nad tym popracowac.
Fajnie by było jak zostało to by wprowadzone ale napewno to dużo pracy ;/
Hraclless 3.0
02-03-2010, 15:44
Hmm..
Instalacja PsychoStats nie jest taka trudna, wystarczy znać podstawy edycji plików oraz trzy przciski klawiatury, CTRL + C / CTRL + V.
Jestem na tak.
Widziałem to juz na jakims innym OTS. A Mortiis powiedzial ze nie bedzie sciagał pomysłów z innych OTS. Mi osobiscie podoba sie takie cos.
Witam
Czy chcielibyście zobaczyć z jakiej broni zabijacie najwięcej ludzi?
Czy chcielibyście zobaczyć na jakiej mapie macie najlepsze ogólne staty?
Jest na to sposób!
Wprowadzenie statystyk ogólnych wszystkiego!
Tutaj daje link jak to wygląda:
http://www.staty.ziemiaobiecana.eu/?stats=tp
W prawym górnym rogu strony głównej można wpisać swój nick i wyświetli się wszystko.
Klikając na czyjś nick, widzicie pełne statystyki.
Klikając na jakąś broń, widzicie kto na serwerze najczęściej z niej zabija.
Klikając na mapę widać kto jest na niej najlepszy.
Teraz pytanie do administracji.
Czy dałoby się coś takiego wprowadzić?
Stworzenie statystyk ogólnych byłoby pracochłonne, ale na pewno pomogłoby serwerowi.
Zapewne chodzi Ci o PsychoStats. Zapewne administarcja może to zrobić, ich serwer musi mieć połączenie ze strona. Przy okazji można wykonać AMXBans
Habemus Papam
02-03-2010, 16:18
Oczywiście, że jestem za!
Mi nie działa /rank, /rankstats.. tak więc byłbym niezmiernie zadowolony.
Psychostats i AMX Bans? Jestem za. Jakby coś, pełna aprobata. Bo myślałem nad gametrackerem, ale tam nie wszystkie informacje są. Więc to zdecydowanie by pasowało.
Myślę że na pewno takie coś będzie na Naszym serverze - pytanie tylko - kiedy ; d
Ja osobiście jestem za, jest to o niebo lepsze od zwykłych statystyk. Trzeba tylko mieć chęci i chwilę poświęcić czasu na to.
Widziałem to juz na jakims innym OTS. A Mortiis powiedzial ze nie bedzie sciagał pomysłów z innych OTS. Mi osobiscie podoba sie takie cos.
Na OTS!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
vs_lol285 1
#topic
Fajne fajne, mogliby to dodać:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.