Zaloguj się

View Full Version : [Gracz] Wywiad z Wujaszek by Pitek.

Elite Pitek
02-03-2010, 18:16
Kolejny wywiad. Ostatni mi nie wyszedł więc rewanżuje się tym.

Pitek: Cześć! Możemy porozmawiać sobie o twojej skromnej osobie?

Wujaszek: Dawaj.

Życie

Pitek: Podstawowe pytanie, jak masz na imie, ile liczysz sobie już wiosenek i gdzie mieszkasz?

Wujaszek: Mam na imię Tomek, mieszkam w Gostyniu oraz licze 0 wiosenek bo na antarktydzie nie ma wiosny :(

Pitek: Więc Tomku.... Jakie masz zainteresowania oprócz forum/tibi?

Wujaszek: Interesuje się wszystkim po trochu, sport, komp i od pewnego czasu uwaga wędkarstwo <wow>

Pitek: Jakiego rodzaju nutki wpadają Ci najbardziej w ucho?

Wujaszek: Wszystko co jest fajne, szczególnie polski hip-hop.

Pitek: Jakiego wykonawce wybrałeś na swojego idola?

Wujaszek: Trudno określić, słucham Ostrowskiego oraz pfk i k44 ;P

Pitek: Podzielisz się z nami twoją myślą o takich rodzajach muzyki jak: metal/rock/pop?

Wujaszek: Każdy słucha czego lubi jak to mówią o gustach się nie dyskutuje, żadne rodzaje muzyki mnie nie przeszkadzają.

Pitek: Kiedy miałeś ferie co robiłeś przez te dwa tygodnie wolne od szkoły?

Wujaszek: Napierdalałem w Tibie. Ogólnie nuda, wieczorem na jakiegoś browarka z kumplami a w dzien grzanie dupy w lózku ;c

Pitek: Masz jakieś zwierzątko?

Wujaszek: Intelektualnie młodszy brat nadaje się do tej roli jednak fizycznie daleko mu do zwierzątka. Nie mam, ale swojego czasu miałem świnkę morska.

Pitek: Czy uciążliwe jest to zwierze które nazywasz ''młodszym bratem''?

Wujaszek: Z reguły jest i to bardzo jednak z biegiem czasu da się przyzwyczaić.

Pitek: Posiadasz jakieś film który jest twoim ''ulubionym''?

Wujaszek: Ulubiony film? hmm dużo jest filmów które zasługują na uwagę jednak ulubionego nie mam ale preferuję komedie i przygodowe ;P

Pitek: Porozmawiajmy teraz o grze dobrze?

Wujaszek: Okej.

Gra

Pitek: Pod jakim nickiem zacząłeś przygodę z APO i jaki miałeś tą postacią lvl?

Wujaszek: Pod jakim nickiem to nie pamiętam, zaczynałem jako "nawbie". Jakiegoś szczególnego lvla nie osiągnąłem ale jakieś 2.5 roku temu miałem 500 ed.

Pitek: Jak dowiedziałeś się o tym ots?

Wujaszek: Dowiedziałem się o tym otsie od mojego kumpla Kornas Pall, wtedy jeszcze graliśmy na Celeście. Właśnie od niego dowiedziałem się o otsach, graliśmy na ots exp x3 ale nam się znudził i właśnie zaproponował mi APO ;)

Pitek: Grałeś na RL tibi?

Wujaszek: Tak jak wspomniałem grałem na Celeście, miałem tam 40 ed którego mi schakowano ;P

Pitek: Grasz jeszcze na APO?

Wujaszek: Obecnie nie mam żadnej dobrej hary, ostatnio nudząc się założyłem hara o nicku Wujaszek ale po wbiciu 170 lvla i wprowadzeniu uhów na hota zrobiłem sobie przerwę ;c

Pitek: Dokładnie tak jak ja. Ja też mam przerwe

Pitek: Rozumiem że to było twoje 2 odejście z tego OTS. Co skłoniło Cię do 1 odejścia?

Wujaszek: Nie można nazwać tego odejściem po prostu zrobiłem sobie przerwę na grę, do 1 odejścia skłoniło mnie to, że sprzedałem Xayna za zł i postanowiłem nie grać, jednak jak wspomniałem zrobiłem hara o nicku Wujaszek i czasem sobie pogrywam.

Pitek: Kiedy odkryłeś tibie miała ona wpływ na twoje życie towarzyskie? Jak się wtedy zachowywałeś?

Wujaszek: Oj, pamiętam jak grałem na rl tibi i to czasem kilkanaście godzin dziennie nawet. Można powiedzieć, że byłem uzależniony wolałem grać w tibie niż nawet wyjść do kumpli ;c Ale cóż po hacku na rl i po głębszym przemyśleniu doszedłem do wniosku, że nie będę marnować rl life do tego gówna i ograniczyłem czas gry.

Pitek: Chyba nie żałujesz tej decyzji prawda?

Wujaszek: Nie, nie żałuje w Tibie gram już kilka lat jednak z długimi przerwami teraz to dla mnie tylko zbijalnia nudów na taki czas jak teraz np ;P

Pitek: Co sądzisz o wprowadzeniu uhów/manasów na hoty przez ekipe?

Wujaszek: Myślę, że manasy są dobrym rozwiązaniem i tak wszyscy jechali na wosso więc ? Co do uhów to mam mieszane odczucia w sumie lajtowo się expi w pvp też ek góruje ale nie można się wykazać swoim "Skilem".

Pitek: Co powiedziałbyś np. o takim chłopaku który zabił mame krzesłem bo wyłonczyła mu komputer?

Wujaszek: Chyba nie muszę odpowiadać na to pytanie. Fail.

Pitek: Jeżeli zaproponowanoby Ci posade GM'a na serwerze APO 7.6 jakiej odpowiedzi udzieliłbyś?

Wujaszek: Gówno będę z tego miał, satysfakcję ? Nie sądzę. Nie zgodził bym się mam inne ciekawsze zajęcia niz sprawdzanie botów na servie ;c

Pitek: Skoro poruszyłeś już temat o botach to powiedz nam co sądzisz o takich ludziach którzy jadą na wosso/scar itp?

Wujaszek: Sam jadę/jechałem na botach. Wolałem sobie wciskać hoty niż nadwyrężać rękę.

Pitek: No w sumie racja jeśli masz ładować 40k many ręcznie xD

Pitek: Co sądzisz o pracy GM'ów na 3 serwerach? APO 7.6, APO 8.42 i ROX?

Wujaszek: Na rox ani 8.42 nie gram więc się nie wypowiadam a co do 7.6 grając pól roku na bocie każdą profesją nie dostając bana... Daje do myślenia. Starają się robić jak najlepiej ale czesto im nie wychodzi :<

Pitek: Dobrze, przejdźmy do dyskusji o forum :)

Wujaszek: Dawaj.

Forum

Pitek: Od kiegy ciągnie się Twoja przygoda z forum APO?

Wujaszek: Na forum przesiaduję od początku swojej przygody z Apo ale jakoś nie miałem okazji założyć konta wolałem czytać posty niż się wypowiadać.

Pitek: Kiedy już zdecydowałeś się na założenie konta pod jakim nickiem wtedy wypowiadałeś się w różnych tematach?

Wujaszek: Kont miałem od groma nicków nie pamiętam XD Często dostawałem warny co wiąże się z usunięciem konta. Teraz to konto traktuje poważnie chociaż mam 3 warny XD

Pitek: Jeżeli miałbyś oceniać nasze 4um w skali od 0 do 10... Jakiej odpowiedzi udzieliłbyś?

Wujaszek: Za dużo dzieci pokroju "twuj,muj,dah" Dużo napinaczy oraz ludzi którzy płaczą o wszystko co tylko wpływa na ich nie korzyść. Dałbym około 7 punktów.

Pitek: Jak oceniasz prace tutorów/moderatorów?

Wujaszek: Nowi moderatorzy czyt Techniks Bondi itp sprawują się bez zarzutów, do reszty też nie mam zastrzeżeń. Gdyby jeszcze byli tacy tutorzy/gm na serverach to by pasowało XD

Pitek: Co sądzisz o zadawanych często propozycjach w dziale ''Propozycje''?

Wujaszek: Część z nich trafna, część nie przemyślana jednak irytujące jest nie wykorzystanie niektórych dobrych propozycji przez administrację.

Pitek: Gdybyś mógł zmienić coś na forum zrobiłbyś to?

Wujaszek: Myślę, że do forum nie można się czepiać to użytkownicy psują je. Nic bym nie zmieniał.

Pitek: Czy kiedyś jakiś człek z ekipy forum potpadł Ci?

Wujaszek: Nie ;P

Pitek: Teraz może podam ci pare nickow graczy i powiesz co o nich myślisz dobra?

Wujaszek: Wal.

Ludzie

Pitek: 1. Scoop

Wujaszek: Surowy ale konsekwentny człowiek.

Pitek: 2. Tygrys

Wujaszek: Ostatnio mało w grze, świetny mapper.

Pitek: 3. Adios

Wujaszek: Nie znam, nie wypowiadam się,

Pitek: 4. Lost Girl

Wujaszek: Dobry modek, da się pogadać XD

Pitek: 5. Torus

Wujaszek: Maniak XD

Pitek: 6. Darkrose

Wujaszek: Też da się pogadać, ładnie zarobi XD

Pitek: I na końcu wystaw swoją recenzję o założycielu serwera Mortiisie xD

Wujaszek: Założyciel serva bez niego nie było by apo i tyle xd

Pitek: To jest już koniec naszego wywiadu. Chcesz kogoś pozdrowić?

Wujaszek: Oj sporo ich jest wymienie pewnie tylko 1/4 xd

Wujaszek: To tak : Benon(Dawid), Couupe(Robert), Azjela wszystkich ownerów, Dominika, Aro, Artha, Axela koxa, Dofa, kowala, kazka, old wladce luku, psuye, lodziomodzio 89, smoczka, romka, stonera, tacho, styla, solaka, xelixa, karmazyna, veto, zarex , old baczeq, wargacz, worlder master, shadowa, rembika, tarrego, ceebola i wszystkich którzy czują sie pozdrowieni XD Ofc i Ciebie.

Pitek: Dziękuje bardzo za wywiad i za pozdrowienia NarQ

Wujaszek: Nara :)

.Storm.
02-03-2010, 18:27
Bardzo fajny wywiad, kolejny dobry.
10.10 oraz repuct.

Senshi
02-03-2010, 18:36
Kolejny dobry wywiad z twojej strony:D:D:D 10/10

Wujaszek
02-03-2010, 18:41
Do dupy bo ze mną ;c
Całkiem niezle wyszedl chociaż nie chciało mi się odpowiadać na pytania XD
Na końcu kolor pojebałeś :)

Wolly
02-03-2010, 19:03
Robisz wywiady na tej samej zasadzie, dodatkowo zadajesz podobne pytania. Nie mówię, że jest to złe, ale staraj się od tego "uciekać".

Oprócz tego, wywiad na całkiem dobrym poziomie.

Kornas Pall.
02-03-2010, 19:27
Bardzo dobry wywiad , ale wiem o tej osobie więcej niż tu jest napisane ;D

Xaveq
02-03-2010, 19:38
Fajny wywiad ale dużo się nie dowiedziałem :< Ale za chęci ci dam 6/10

Hydra
02-03-2010, 19:39
na końcu złe kolory xd
i w którejś linijce jest za wypowiedzią[color"green"] czy jak tam się pisze ;p
nawet nawet

Takarji
02-03-2010, 20:45
Wywiad spoko, przyjemnie się czyta :> dawaj kolejne. A co do osoby z która wywiad to nie znam jej osobiscie.

Duff
02-03-2010, 21:01
Ogólnie to dobry wywiad lecz proponuje troche sprawdzac co piszesz :)

Pitek: Pod jakim nickiem zaczołeś przygodę z APO i jaki miałeś tą postacią lvl?

Pisze sie "zacząłeś". :)

Keshuter
02-03-2010, 21:14
ladny wywiad . rob takich wiecej . 10/10 reput !

Serastora
02-03-2010, 21:27
hEh Fajny wywiad ;> 10/10..
Co do pozdro wujaszek a o mnie to zapomniałeś??^^ ale spk wybaczam Ci to xD

Zarexoholik?
02-03-2010, 23:08
Błędy ortograficzne są. Xd Oólnie wywiad nie jest zły.

btw. Thx za pozdro. :)

ChamTrzymaPion
02-03-2010, 23:31
Dzzzzienkujem sssa postroffffjonka! :)

Action16
03-03-2010, 00:03
Poradnik fajny troche pozgapiałes zadawane pytania ;d 9/10

Rembik
03-03-2010, 06:16
Pare błędów, ale ogólnie pytania ciekawe, no i z spoko ziomkiem ;d

Rodowity ^^
03-03-2010, 09:03
Gites Wywiadzik xdd

Zrób ich więcej ;]

Karpek
04-03-2010, 14:07
Wywiadzik fajny, ale widziałem tam kilka błędów ort. xd
8,5/10.

Xienus :>
05-03-2010, 14:06
bardzo fajny wywiad :>
9/10

Duffi
05-03-2010, 15:28
dobry wywiad 9/10

dzieki za posstfoffionkaa :*

Sub Zero 2
05-03-2010, 17:25
Bez błędów ort. byłby lepszy.Tak się zastanawiam czy nie widziałem już gdzieś tych pytań.Ogólnie dobrze 8,5/10.:D

Diduus
07-03-2010, 11:14
worlder master
ŁaŁ ;] dostałem pozdro od mojej pipeczki xDD
Wywiad wpożądku...
szczególnie ze z moim qmplem xDD
9/10

JoInT
08-03-2010, 06:17
Wywiad Bardzo Fajny Kolejny w twoim wydaniu :)

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
08-03-2010, 17:02
[
Pitek: Teraz może podam ci pare nickow graczy i powiesz co o nich myślisz dobra?

A JA TO GDZIE?!
#topic
Wszystko fajnie ale ledwo przeczytałem. Zbyt oczojebne kolory. Zarówno niebieski i zielony są 'dziwne'. Końcówka mi się trochę na siłe wydawała.

.Lathus Master.
13-03-2010, 12:56
Super wywiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.Panicz.
13-03-2010, 14:01
Udało Ci się :p
Spoko wywiadzior.
10/10

Takanori~
13-03-2010, 17:47
Wywiad w miare, ale rozjebalo mnie to ' dawaj ' xD
8/10

Baby Face
13-03-2010, 19:52
Poradnik ladny ;)