PDA

View Full Version : Mamo trzymaj mnie bo nie wytrzymam!!!

Xienus :>
02-03-2010, 22:14
popatrzcie o wasz kochany Santano odpierdala komedie :<
http://i50.tinypic.com/34xrnyx.png

sorki to powinno trafić do działu humor...
ty człowieku chyba nigdy w tibie nie grałeś -.-

@down a czy ja pisze w temacie żeby polepszyć vite??

Senshi
02-03-2010, 22:18
Santano sie kieruje tym co ludzie mowia, a ze wiekszosc nie gra RP to nie chce polepszenia vity u RP

Santano
02-03-2010, 22:22
Grałem w Tibię, pewnie dłużej niż Ty; kierowałem się też w tym wypadku opinią graczy.

Skryper.!
02-03-2010, 22:24
Grałem w Tibię, pewnie dłużej niż Ty; kierowałem się też w tym wypadku opinią graczy.

Opinia graczy grajacych ek;) Ja napisalem temat wczoraj, to nikt nie raczyl mi odp tylko zamknal ten temat.

diamondback
02-03-2010, 22:25
Polepszono Vite palladyna ,a wy nadal narzekacie zastanówcie się trochę po tym update RP został polepszony i nadal płacz ,żałosne co wy chcecie Vite pallka 10% mniejsza niż maga czy co ?: ]

Xienus :>
02-03-2010, 22:25
to się zapytaj graczy czy jest balans -.-
każdy płacze ze ek nie do zabicia pall za slaby a magiczne za silne...

gram w tibie od protokołu 7.3 a ty?

diamond... pall leczy sie max 35% a średnio 20% a na rl leczy się 60-80% :< (od lvl 200+ leczy się 45%)

Vivek
02-03-2010, 22:26
@up
Tak pewno niech rp leczy się więcej od eka, niech więcej od niego bije. Niech ma lepszą broń(g bolt). Może dodamy mu hp?? :D
Na rl leczy się 60%. Ale musi dźwigać speary, ma mniej hp.

@topic
Santano wie co mówi. Do tego nie trzeba grać w tibie żeby wiedzieć co i jak.
Jesteś debilem. Padasz na równym lvlu od sorca/druida.
-Masz gorsze eq
-po 2 hitach z c arrow/g bolt sor/ed daje vite bo go masz na 2
-masz 0 ogaru, jeśli chodzi o technikę gry.
Santano stara się robić to co gracze "żądają", a ty jeszcze płaczesz?
Temat do zamknięcia.
@down
Były uhy to jakoś się grało? Hah?
Pallek bił takie combo co ed/ms. Bił najwięcej z broni. Leczył się lepiej niz ek(lepszy mlvl). Miał więcej hp od ms.
Tak wszystko było okej :)
Dlaczego ***** porównujesz leczenie profesji magicznej mającej 2x mniej hp od rp, do rp.

@edit
Dodam jeszcze, że autora za sonde można zbanować, treści rasistowskie XD XD

on jest dziwny... nie wiadomo tak na prawdę skąd się wziął...

N-series
02-03-2010, 22:27
Kurw.. wiadomo żę ed/ms/ek napisza nie ., a ek za mocny rp się w chu j zalowo leczy żeby 2.2k rp leczyl sie 13k vita , a uhami 11k to n/c byly uhy to sie jakos gralo a teraz? powinien 15k sie vitac jak nic , 15k to się leczy 1.4k ed

Eklerq
02-03-2010, 22:30
Kurw.. wiadomo żę ed/ms/ek napisza nie ., a ek za mocny rp się w chu j zalowo leczy żeby 2.2k rp leczyl sie 13k vita , a uhami 11k to n/c byly uhy to sie jakos gralo a teraz? powinien 15k sie vitac jak nic , 15k to się leczy 1.4k ed

To twój 100? taki sam post, piszesz wszędzie to samo. Ten twój płacz o knighta, bo niby jest za mocno. Ja nie wiem, grasz 24/7 w tą tibie, a jeszcze nie nauczyłeś się grać. Gratuluję ;-)

Belfus Adri
02-03-2010, 22:30
Można lekko zwiekszyc vite pallkowi, ale tak o 5% ??

Kapitan Alkohol.
02-03-2010, 22:31
Chyba rp możesz się leczyć też uhami które masz na hocie. Dobrze Ci napisał, nie pasuje ? wypad na inny ots : )

diamondback
02-03-2010, 22:38
to się zapytaj graczy czy jest balans -.-
każdy płacze ze ek nie do zabicia pall za slaby a magiczne za silne...

gram w tibie od protokołu 7.3 a ty?

diamond... pall leczy sie max 35% a średnio 20% a na rl leczy się 60-80% :< (od lvl 200+ leczy się 45%)

sęk w tym ,że to nie rl tibia kolego :) po za tym kogo solo na rl ubijesz ? zastanów się . Na rl bije się zazwyczaj (prawie zawsze) w kilka osób więc musi mieć lepsze leczenie rotfl .
A na apo ja moim ms (bije 6,5k) powiedzmy leje 1,1 rp (który ma jakieś 23k hp i on się leczy np te 45% czyli 11k i jak ja mam go niby ubić ? ) ROTFL!

Drake Banned
02-03-2010, 22:50
popatrzcie o wasz kochany Santano odpierdala komedie :<
http://i50.tinypic.com/34xrnyx.png

sorki to powinno trafić do działu humor... [Santano] Sam powinieneś trafić do działu "Humor".
ty człowieku chyba nigdy w tibie nie grałeś -.-

@down a czy ja pisze w temacie żeby polepszyć vite??

nie płacz ;)

@top
wymyślacie nie wiadomo po co ze vita za mało, uh za dużo.. zdecydujcie sie wprowadzili wam hoty.. tez zle?

nie było hotów, chcieliscie cos nowego do odmiany i wam sie k*** nie podobało

są hoty to sie kur*** tez nie podoba, to na ch*** tu gracie? myslisz ze ty zrobisz taki żałosny temat i santano odrazu odwoła sie do twojej propozycji? porażka.. kiedyś apo to było granie nikt nie narzekał a teraz jak debile piszecie o byle gówno bo 1 idiota zrobił sobie temat o hotach to teraz wszyscy robią z myślą ze coś zrobią spamując.. porażka ogarnijcie sie..

Led
02-03-2010, 22:52
Coś nie pasuje? - Wypierdalaj x]. Naucz się grac i tyle ziom, komedie odstawiasz ty, pisząc ten post pewnie x razy spytałeś 'MAMO OC DALEJ ?!?1!?!!'

TuK!
02-03-2010, 22:58
@up
Proszę o normalne wypowiedzi ;<.
@topic
Tak, Santano poprostu dobija, pall leczy 6k na 1k lvl a ek na 1k lvl leczy 8..

Zbigniew Wodecki
02-03-2010, 23:27
Nie wytrzymasz, to popuść ;/
@topic
W sumie, to ja juz nie wiem. Pall np na black hp zaklada ringa, i sie wyuha.

Action16
02-03-2010, 23:38
moje zdanie jest takie knajt jest za mocny albo obnizyc mu maxa taki 1,1k ek wali z maxa po 9,5k majac z 33k hp ja majac 26khp na 1260! lvl rp wale po 10k erexa bez przesady

Azielu$
02-03-2010, 23:50
Chyba rp możesz się leczyć też uhami które masz na hocie. Dobrze Ci napisał, nie pasuje ? wypad na inny ots : )

Uhy u rp są słabsze niż vita xd

#topic
Grałem rp i nie uważałem, że vita jest za słaba. Teraz dodatkowo została polepszona, więc nie wiem po chu* ten płacz..

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-03-2010, 16:45
; kierowałem się też w tym wypadku opinią graczy.
No ale jeśli pół forum płacze, to coś jest nie tak
#topic
Wg. mnie trza sie przyzwyczaić do wszystkiego i powinno być ok. W końcu od czego są te energy ringi i bicz... Jak coś idzie źle to nie bijcie sie do konca tylko uciekajcie :f

Naroxx
04-03-2010, 17:05
pall jest najsłabszy tylko tyle ze jest ich dużo i ogarniają ek jest za dobry leczy się więcej niż pall to po 1, mniejszy magiczny i nie wiele mnie bije to było po 2 , a po 3 ma prawie 2 razy tyle hp , po 4 mniej jego czar zabiera many ,. i dajcie mu jeszcze vite to będzie najlepiej a palkowi zlikwidować bo h lvl juz tak biegaja na uh. dlatego nie gram tu hahahah i poza santano i dexoti nikt tu nic nie robi

.Storm.
04-03-2010, 17:23
Ziomek, wiesz co ?
Dobrze Santano zrobil i niech tak zostanie. :)

Amu$
05-03-2010, 09:03
Ja jebie ale wy ***** macie problemy. Pierdolicie takie frezesy, że ręce opadają.
Źle Ci się gra ? Nie graj, masz problem...
Płaczecie dosłownie o wszystko i chcecie jak najlepiej dla waszej profy.
Do tej pory zawsze grałem ed i nie narzekałem na niego. Padałem solo to padałem ale to tylko gra a wy jak padniecie to musicie się napinać i robić bezsensowne tematy na 4um.

Tyle ode mnie.

@Xienius
Jakbyś grał ed to byś pisał żeby zwiększy hp i hity c'nie ? ; )