View Full Version : Mamo trzymaj mnie bo nie wytrzymam!!!
Xienus :>
02-03-2010, 22:14
popatrzcie o wasz kochany Santano odpierdala komedie :<
http://i50.tinypic.com/34xrnyx.png
sorki to powinno trafić do działu humor...
ty człowieku chyba nigdy w tibie nie grałeś -.-
@down a czy ja pisze w temacie żeby polepszyć vite??
Santano sie kieruje tym co ludzie mowia, a ze wiekszosc nie gra RP to nie chce polepszenia vity u RP
Grałem w Tibię, pewnie dłużej niż Ty; kierowałem się też w tym wypadku opinią graczy.
Skryper.!
02-03-2010, 22:24
Grałem w Tibię, pewnie dłużej niż Ty; kierowałem się też w tym wypadku opinią graczy.
Opinia graczy grajacych ek;) Ja napisalem temat wczoraj, to nikt nie raczyl mi odp tylko zamknal ten temat.
diamondback
02-03-2010, 22:25
Polepszono Vite palladyna ,a wy nadal narzekacie zastanówcie się trochę po tym update RP został polepszony i nadal płacz ,żałosne co wy chcecie Vite pallka 10% mniejsza niż maga czy co ?: ]
Xienus :>
02-03-2010, 22:25
to się zapytaj graczy czy jest balans -.-
każdy płacze ze ek nie do zabicia pall za slaby a magiczne za silne...
gram w tibie od protokołu 7.3 a ty?
diamond... pall leczy sie max 35% a średnio 20% a na rl leczy się 60-80% :< (od lvl 200+ leczy się 45%)
@up
Tak pewno niech rp leczy się więcej od eka, niech więcej od niego bije. Niech ma lepszą broń(g bolt). Może dodamy mu hp?? :D
Na rl leczy się 60%. Ale musi dźwigać speary, ma mniej hp.
@topic
Santano wie co mówi. Do tego nie trzeba grać w tibie żeby wiedzieć co i jak.
Jesteś debilem. Padasz na równym lvlu od sorca/druida.
-Masz gorsze eq
-po 2 hitach z c arrow/g bolt sor/ed daje vite bo go masz na 2
-masz 0 ogaru, jeśli chodzi o technikę gry.
Santano stara się robić to co gracze "żądają", a ty jeszcze płaczesz?
Temat do zamknięcia.
@down
Były uhy to jakoś się grało? Hah?
Pallek bił takie combo co ed/ms. Bił najwięcej z broni. Leczył się lepiej niz ek(lepszy mlvl). Miał więcej hp od ms.
Tak wszystko było okej :)
Dlaczego ***** porównujesz leczenie profesji magicznej mającej 2x mniej hp od rp, do rp.
@edit
Dodam jeszcze, że autora za sonde można zbanować, treści rasistowskie XD XD
on jest dziwny... nie wiadomo tak na prawdę skąd się wziął...
N-series
02-03-2010, 22:27
Kurw.. wiadomo żę ed/ms/ek napisza nie ., a ek za mocny rp się w chu j zalowo leczy żeby 2.2k rp leczyl sie 13k vita , a uhami 11k to n/c byly uhy to sie jakos gralo a teraz? powinien 15k sie vitac jak nic , 15k to się leczy 1.4k ed
Kurw.. wiadomo żę ed/ms/ek napisza nie ., a ek za mocny rp się w chu j zalowo leczy żeby 2.2k rp leczyl sie 13k vita , a uhami 11k to n/c byly uhy to sie jakos gralo a teraz? powinien 15k sie vitac jak nic , 15k to się leczy 1.4k ed
To twój 100? taki sam post, piszesz wszędzie to samo. Ten twój płacz o knighta, bo niby jest za mocno. Ja nie wiem, grasz 24/7 w tą tibie, a jeszcze nie nauczyłeś się grać. Gratuluję ;-)
Belfus Adri
02-03-2010, 22:30
Można lekko zwiekszyc vite pallkowi, ale tak o 5% ??
Kapitan Alkohol.
02-03-2010, 22:31
Chyba rp możesz się leczyć też uhami które masz na hocie. Dobrze Ci napisał, nie pasuje ? wypad na inny ots : )
diamondback
02-03-2010, 22:38
to się zapytaj graczy czy jest balans -.-
każdy płacze ze ek nie do zabicia pall za slaby a magiczne za silne...
gram w tibie od protokołu 7.3 a ty?
diamond... pall leczy sie max 35% a średnio 20% a na rl leczy się 60-80% :< (od lvl 200+ leczy się 45%)
sęk w tym ,że to nie rl tibia kolego :) po za tym kogo solo na rl ubijesz ? zastanów się . Na rl bije się zazwyczaj (prawie zawsze) w kilka osób więc musi mieć lepsze leczenie rotfl .
A na apo ja moim ms (bije 6,5k) powiedzmy leje 1,1 rp (który ma jakieś 23k hp i on się leczy np te 45% czyli 11k i jak ja mam go niby ubić ? ) ROTFL!
Drake Banned
02-03-2010, 22:50
popatrzcie o wasz kochany Santano odpierdala komedie :<
http://i50.tinypic.com/34xrnyx.png
sorki to powinno trafić do działu humor... [Santano] Sam powinieneś trafić do działu "Humor".
ty człowieku chyba nigdy w tibie nie grałeś -.-
@down a czy ja pisze w temacie żeby polepszyć vite??
nie płacz ;)
@top
wymyślacie nie wiadomo po co ze vita za mało, uh za dużo.. zdecydujcie sie wprowadzili wam hoty.. tez zle?
nie było hotów, chcieliscie cos nowego do odmiany i wam sie k*** nie podobało
są hoty to sie kur*** tez nie podoba, to na ch*** tu gracie? myslisz ze ty zrobisz taki żałosny temat i santano odrazu odwoła sie do twojej propozycji? porażka.. kiedyś apo to było granie nikt nie narzekał a teraz jak debile piszecie o byle gówno bo 1 idiota zrobił sobie temat o hotach to teraz wszyscy robią z myślą ze coś zrobią spamując.. porażka ogarnijcie sie..
Coś nie pasuje? - Wypierdalaj x]. Naucz się grac i tyle ziom, komedie odstawiasz ty, pisząc ten post pewnie x razy spytałeś 'MAMO OC DALEJ ?!?1!?!!'
@up
Proszę o normalne wypowiedzi ;<.
@topic
Tak, Santano poprostu dobija, pall leczy 6k na 1k lvl a ek na 1k lvl leczy 8..
Zbigniew Wodecki
02-03-2010, 23:27
Nie wytrzymasz, to popuść ;/
@topic
W sumie, to ja juz nie wiem. Pall np na black hp zaklada ringa, i sie wyuha.
Action16
02-03-2010, 23:38
moje zdanie jest takie knajt jest za mocny albo obnizyc mu maxa taki 1,1k ek wali z maxa po 9,5k majac z 33k hp ja majac 26khp na 1260! lvl rp wale po 10k erexa bez przesady
Chyba rp możesz się leczyć też uhami które masz na hocie. Dobrze Ci napisał, nie pasuje ? wypad na inny ots : )
Uhy u rp są słabsze niż vita xd
#topic
Grałem rp i nie uważałem, że vita jest za słaba. Teraz dodatkowo została polepszona, więc nie wiem po chu* ten płacz..
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-03-2010, 16:45
; kierowałem się też w tym wypadku opinią graczy.
No ale jeśli pół forum płacze, to coś jest nie tak
#topic
Wg. mnie trza sie przyzwyczaić do wszystkiego i powinno być ok. W końcu od czego są te energy ringi i bicz... Jak coś idzie źle to nie bijcie sie do konca tylko uciekajcie :f
pall jest najsłabszy tylko tyle ze jest ich dużo i ogarniają ek jest za dobry leczy się więcej niż pall to po 1, mniejszy magiczny i nie wiele mnie bije to było po 2 , a po 3 ma prawie 2 razy tyle hp , po 4 mniej jego czar zabiera many ,. i dajcie mu jeszcze vite to będzie najlepiej a palkowi zlikwidować bo h lvl juz tak biegaja na uh. dlatego nie gram tu hahahah i poza santano i dexoti nikt tu nic nie robi
Ziomek, wiesz co ?
Dobrze Santano zrobil i niech tak zostanie. :)
Ja jebie ale wy ***** macie problemy. Pierdolicie takie frezesy, że ręce opadają.
Źle Ci się gra ? Nie graj, masz problem...
Płaczecie dosłownie o wszystko i chcecie jak najlepiej dla waszej profy.
Do tej pory zawsze grałem ed i nie narzekałem na niego. Padałem solo to padałem ale to tylko gra a wy jak padniecie to musicie się napinać i robić bezsensowne tematy na 4um.
Tyle ode mnie.
@Xienius
Jakbyś grał ed to byś pisał żeby zwiększy hp i hity c'nie ? ; )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.