View Full Version : Odchodz? ludzie ?
Witam Dziś chcę zwrócić uwagę na Odejście ludzi Z APO Dla czego Przeważnie piszą ze przez te hot'y Z jednej strony źle a z Drugiej strony dobrze:) dlaczego źle ? Bo to gra nie fer play a dla czego dobrze ?
Bo taki Ek Się cieszy że nie musi się uha'c :) A co do czego to i tak jedzie na bocie :<
Co wy o tym myślicie ?
i co z tego jak jeden uh wchodzi na 3 sekundy i to samo z manasem :D:D
Pisze siędlaczego nie "dla czego"
topic;no dobra okej niech będzie pare osób odeszło i co?(..)
Pare też doszło więc nie widzę problemu
Keshuter
03-03-2010, 14:28
mysle ze serwer hotami przyciagnie takze sporo osob bo jest to oryginalne. Mysle ze malo osob odejdzie bo umieja sie pogodzic z tym, ze nie zawsze wszystko musi byc po ich mysli. tyle.
Nie dziwie im sie
Jka mam byc szczery to tez chcialem odejsc ale przywrocili mi bolta no a teraz vita poszla w gore;)
Seba Master Knight
03-03-2010, 15:40
Myślę że jesteś gnojem i bym ci w morde wywalił bo grać nie umiesz chciałbyś grać na apo z expem 10000x a ludzie odchodza bo na apo grają tacy jak ty (idioci - sry :<) więc się temu nie dziw, jak masz dalej narzekać to poproś o delete konta
to bylo zdanie mariana pazdziocha
K\/!N$T0R
03-03-2010, 16:00
Te uhy mf ih lf itp na hoty niczego niezmienia i tak wiara poleci na bocie mogli tego niewprowadzac :/
Zbigniew Wodecki
03-03-2010, 16:01
Nic w tym dziwnego. Zawsze odchodzili, odchodzą i będą odchodzić.
Za mało jest nowości, typu zabij i weź nagrodę.
Assassin Mateusz
03-03-2010, 16:06
Sluchaj, ludzie odchodza przez hotkeje i przychodza wiec jakiegos spadku nie ma. Wiekszosc ludzi pewnie znowu wroci na APO, takze nie placz, a jezeli tak bardzo Ci zle, to odejdz.
Kornas Pall.
03-03-2010, 16:12
Ale robicie propagande ;c Jak odchodzą to wrócą ,
APO 7.6
246/800 chyba dobrze jak na koniec ferii i dzień szkolny ;D
.Serafin
03-03-2010, 16:20
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=610313
Z dnia na dzien ;) Cóż innego mozna zrobic jesli ots upada szybciej niz rp od eka? : o
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-03-2010, 16:27
Może i odchodzą, ale zaraz wrócą. Nałóg to nałóg. Tego się tak łatwo nie da pozbyć.
#autor
Czy ty się spodziewałeś że liczba online skoczy do 500~? Tu chodziło tylko o to, żeby pozbyć się w miare możliwości wosso
hehe ja tam sie poszedłem na 8.42 ;] i gitara
jak się wkurzę to zmienie na jakiś inny ots i po sprawie i tam będzie free pacc
odchodzą bo lipa sie gra;/
Knight Lukas
03-03-2010, 16:45
Nie róbcie z tego tragedii, specjalnie zakładacie tematy "odchodzę, kończę" i teraz jeszcze dajecie to do opinie krytyka.
Ludzie odchodzą i niech nie myślą że odejdzie 10 osób to usuną hoty.
A zakładanie tematów specjalnie nic nie zmieni i tak pewnie za kilka dni będą grać.
Cya.
Zawsze ktoś odejdzie, a ktoś inny dojdzie.
Dziś około godziny 16 grało 260 osób, natomiast wczoraj około tej godziny grało 230 osób. Więc nie wiem czemu sądzisz, że ludzie odchodzą ( tak wiem jeszcze pare tygodni temu grało 350 osób )
Szaloony Zieloony
03-03-2010, 19:37
Jak chcą odchodzić to niech odchodzą.
A co do hotów to myślę, że ekipa dobrze zrobiła. Teraz przynajmniej będą bardziej wyrównane szanse, a tak boty miały przewagę.
Dobrze panowie pisza wyzej, jak odejda za tydzien wroca.. nałóg to nałóg, nic tego nie zmieni juz Xd
#down
Dzieki pasozycie :)
Zarexoholik?
03-03-2010, 21:02
nic tego nie zmieni juz Xd
Zajebista składnia. :O !
#Topic
No to żegnamy, by znowu móc przywitać? : /
Ja tam ich rozumiem, nawet tych ek'ów.
Wbijali level na bocie z obawie o bana ta teraz legalizacja hotów,
to mogą się poczuć oszukani.
Z drugiej strony osoby uhajace lub manasujące się ręcznie albo odczują ulgę,
albo zawiedzenie, że teraz bedzie mozna wbijac levele szybciej.
Niech robią co chcą ich sprawa.
Ja nie wroce dopoki nie znosia tych uhów tak jak napisalem jezeli to nigdy nie nastanie to nigdy nie wroce proste :)
Megereess Onwed
03-03-2010, 22:28
Macie problem nie podoba sie nie grajcie tak jak to ja zrobilem a nie placzecie, choc szczerze to uwazam ze to glupota ;<
to tibia 7.6 a nie 7.9 :(
Ale coz to Mortiisa serw nie moj zegam!
Drako o.o
03-03-2010, 23:09
nie rozumiem waszych skarg 95% wojow i tak gralo na botach, wiec co to zmieni?
heh palek byl najlepszy to graja nim wszystkie płaczki forum a wojami nikt;)
Dark Pajdochleb
04-03-2010, 11:14
Co do tego że odchodzą, to według mnie bardzo dobrze :), może w końcu odejdą Ci wszyscy którzy tak kozaczą/wyzywają/wbijają na respy i chuj wie co jeszcze -.-. ODCHODŹCIE!!
Mam tylko jedno do powiedzenia:
Szerokiej drogi i kopniak na szczęście :)
Ja nie wroce dopoki nie znosia tych uhów tak jak napisalem jezeli to nigdy nie nastanie to nigdy nie wroce proste :)
Ja tak samo ;d.
@topic
Ja tu już nie gram po wprowadzeniu hotkeyów.
Jeżeli hotow nie będzie to wróce, ale raczej zrobili już je na stałe, więc BB APO. xd
Jesli ktos twierdzi, ze ludzie odchodza przez hoty, to sie grubo myli, przeciez niema co sie oszukiwac 95% tego Ots'a latała na bocie, wiec hoty chyba sie przydadza bo nie bedzie banów za boty, chyba ze cave.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.