View Full Version : PACC przez sms
pomozplz
03-03-2010, 17:40
Witam wpadłem na pewien pomysł który mógł by wejść w życie
Wiele ludziuf oszukuje na paca np ONEPAY.PL jak wiecie nie dostaje sie kodu zwrotnego odrazu dostaje się na tamto konto kaskę treść tamtego kodu brzmi
PORTFEL 6819 przykładowe
portfel kazdy wie co znaczy a 6819 oznacza numer użytkownika gdyby apo zrobiło by taki bajerek ze kazde konto ma jakis unikalny kod i po wysłaniu odrazu by zasilało konto o 21 dni pacc sadze ze mniej oszust było by na pacc :)
To wszystko :D
marne ale jest
a tak to by wyglądało tak AP.APO 159
Greyback
03-03-2010, 17:43
Metin2 takie coś ma kazde konto ma właśnie taki kod ale sadze, że Apo to za mały server by mogło coś takiego zrobić myślę, że to by dużo więcej kosztowało Mortiisa
A jaka jest różnica? Tylko taka, że przewagę ma kupujący. Zasila odrazu 21 zł, a kupujący może kasy nie dać..
Jestem za pacc runą. :D Przez trade nikt nie oszuka.
Xienus :>
03-03-2010, 17:54
a ja zarobiłem około 40~~ kcc na oszukiwaniu pacc :<
niech zostanie tak jak jest :>
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-03-2010, 17:57
Witam wpadłem na pewien pomysł który mógł by wejść w życie
Wiele ludziuf oszukuje na paca np ONEPAY.PL jak wiecie nie dostaje sie kodu zwrotnego odrazu dostaje się na tamto konto kaskę treść tamtego kodu brzmi
PORTFEL 6819 przykładowe
portfel kazdy wie co znaczy a 6819 oznacza numer użytkownika gdyby apo zrobiło by taki bajerek ze kazde konto ma jakis unikalny kod i po wysłaniu odrazu by zasilało konto o 21 dni pacc sadze ze mniej oszust było by na pacc :)
To wszystko :D
marne ale jest
a tak to by wyglądało tak AP.APO 159
Nie rozumiem cie.
#topic
No to wtedy dajesz kolesiowi kod, on wysyła a ty go robisz w bambuko i nie dajesz kasy. Ta... twoja propozycja zmieniłaby bardzo dużo.
pomozplz
03-03-2010, 18:03
Np to że JEST NEWS NA armia.toproste.pl plus ogłoszenie na czerwono chyba nie ma az takich noobow....
Precision
03-03-2010, 18:14
Myślę że tylko "PACC runa" by rozwiązała problem ze złodziejstwem.
Marcelllo
03-03-2010, 18:24
Jestem na nie. Lepszym rozwiązaniem byłoby dodanie PACC runek :)
Każde konto na dotpay kosztuje 10zł, a jakby dla każdego konta trzebaby było przypisać takie konto to uuuu Mortiis by pewnie zbankrutował :(
Nie wiem ocb z lekka:ooo
Jestem za wprowadzeniem Pacc Runki:) wtedy nie bedzie oszustwa;)
Trochę nie rozumiem tej propozycji, ale mniejsza z tym.
1. przecież sam możesz wysłać SMS i nie zostaniesz oszukany. ; O
2. najlepszym rozwizaniem by była PACC Runa.
a ja zarobiłem około 40~~ kcc na oszukiwaniu pacc :<
niech zostanie tak jak jest :>
Jest się czym chwalić... Tępic takich jak Ty, straciłem tak z 10kcc.
Jak ktoś ma kase na apo to po co ma marnować na smsy ze swojego telefonu? Tylko że jest tyle oszustów że gdyby nie było kilku zaufanych ludzi to bym zbankrutował przez tych oszustów. Była jakiś czas akcja że ktoś z ekipy apo wyławiał takich, ale to już się chyba dawno skończyło i nadal jest wiecej oszustów niż tych co sprzedaja prawdziwe kody.
Szaloony Zieloony
03-03-2010, 19:34
NIE!!! DLACZEMU? Dlatemu, że to by nic nie dało. Może ktoś wysłać sms na pacc i od razu konto jest doładowane, a kasy koleś nie dostanie. Tak to jest przynajmniej w 90% przypadków.
Keshuter
03-03-2010, 19:41
A jaka jest różnica? Tylko taka, że przewagę ma kupujący. Zasila odrazu 21 zł, a kupujący może kasy nie dać..
Jestem za pacc runą. :D Przez trade nikt nie oszuka.
dokladnie . wolalbym juz pacc rune niz cos takiego. jestem na nie.
Jestem na nie... jeżeli już to lepiej byłoby dodać te PACC runki...
Dobrze panowie wyzej piszą, Pacc runka by sie przydala i nie bylo by tego typu oszustw;/
Po 1 Pacc Runa nie wejdzie.
Dlatego że będą Crashe i jeszcze więcej oszustów którzy chcą mieć pacc ZA friko.
Tzn.
Zakładają temat gdzie piszą pacc runka znikła,nie doszła pacc runka!
A jak Mortiis Nie odda pacc runy zaraz będzie płacz jaki to on nie De*bil...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.