View Full Version : Admini..
Precision
03-03-2010, 18:10
Witam. Grając na serwerze armii dostrzegłem iż niektórzy admini boją się banować. Muflon ma admina, mało co go widać tak samo Viid. Tego to chyba raz na oczy widziałem, a gram długo. Najbardziej aktywnii są tylko Rzulf, Mejger i Maatini. Innych mało co widuje jedynie Crayon^ się czasem pojawi. Rano na serwerze jest dużo czitów, nikt nie ogarnia serwa. Totalna porażka. Składając "podania" na admina pewnie nie wzieliście tego pod uwage że w godzinach 8.00-13.00 ludzie też grają, a wybrani admini w tych godzinach czasu nie mają. Wiem, rozumiem admini też mają swoje życie i nie mają czasu siedzieć 24/h. Ale bez przesady. Powinniście kogoś zatrudnić kto mógłby czasem na chwile zajrzeć w godzinach porannych. Pewnie zaraz będzie dużo sprzeciwów że adminów jest dużo i więcej niepotrzeba, a to wcale nie prawda. Grałem na innych serwerach i było więcej. Dzis akcja, gra wh jakiś (5min temu) wbił staty 20:..na ileś tam, widać ciśnie na Wh. Santano siedzi, nie wiem czy ma adma ale tak czy siak nikt go nie chce zbanować bo przecież.
Prosze to przemyśleć, z dwóch adminów by się jeszcze przydało. Oczywiście takich co naprawdę nie mają co robić rano. Po godzinie 19 owszem admini są.
@Mikiel
Przecież to oczywiste że nie będą opuszczać, dlatego pisze że mogliby poszukać adminów by adminowali rano
Mikiel Król Sedesów, ej!
03-03-2010, 19:03
w godzinach 8.00-13.00
w tych godzinach to raczej się jest w szkole/pracy. Pewnie o tej godzinie to grają z 3-4 osoby co nie idą do szkoły bo wolą grać.
Przecież żaden admin nie będzie opuszczał/szkoły by zbanować jakiegoś 10 latka co biega z aim'em.
Weźcie również pod uwagę to, że bez dowodów bana nikt nie może dać... Wystarczy że ktokolwiek napisze odwołanie od bana i już mu trzeba dowody przedstawić a jeżeli się ich nie ma = kompromitacja...
`diGiel <3
03-03-2010, 19:22
Tylko ogarnij panie Mikiel ,że nie każda szkoła ma na jedną zmianę ja np jescze w gimnazjum mialem 3 razy w tygodniu na 12:35 lub 13:25 :p więc jedni zaczynają a jedni kończą o tej godzinie :p Osobiście wole sobie pospać rano lub jestem w szkole więc nie znam sytuacji w tych godzinach ale może przydał by się new admin np. Azbest :d
Nikt tutaj nie wspomniał, że pracę, jaką wykonujemy na serverze, robimy całkowicie za friko i z przyjemności. Nikt z nas nie ma wyznaczonej 'dniówki', nakazane z góry, że trzeba siedzieć na serverze ileśtam godzin. Nie jesteśmy maszynami, mamy swoje prywatne życie, swój świat, swoje kredki. Ja ostatnio rzadziej byłem na serverze, co jest spowodowane natężonymi pracami w moim ril lajfie. A Viida przyznam, też ostatnio go nie widziałem, nawet na steamie ; d
A rano gra bardzo mało osób, dodatkowo na serverze jest wgrany plugin /votekick, żeby gracze mogli sobie poradzić bez adminów. Chyba najważniejsze jest to, że w 'godzinach szczytu' zawsze ktoś pilnuje, nie?
A wiecie ze taki adminek co ma steamka to moze niczek zmienic i was incognito zbanowac. Moze jest a moze go nie ma, nikt tego nie wie;p. Oznacza to ze nie widzicie admina Viida a on gra tylko pod innym nickiem i co teraz "?? Przeprosiny ;p ??
Stormczester
04-03-2010, 14:45
Zoltan ma rację. Ja sam znam kilku adminów i wiem, że czasem zmienią nick. Mi tam obojętnie, gdyż nie czituję :D.
"?? Przeprosiny ;p ??
Takie rzeczy to tylko w Erze.
P.S Rozjebałeś mnie swoją wypowiedzią. Nie sądzisz chyba, że tutaj ktoś kogoś przeprosi.
@Precision
Domyślam się, że Ty byłbyś taką osobą, która codziennie pilowałaby porządku od 8:00 - 13:00 kiedy nie ma żadnego admina?
Precision
04-03-2010, 16:12
Nie wiem czy byłbym tą osobą. Ekipa decyduje o tym kto ma być admem. Ja nie mam nic do gadania :rolleyes:
w tych godzinach to raczej się jest w szkole/pracy. Pewnie o tej godzinie to grają z 3-4 osoby co nie idą do szkoły bo wolą grać.
Przecież żaden admin nie będzie opuszczał/szkoły by zbanować jakiegoś 10 latka co biega z aim'em.
No zdziwił byś się zapewne gdybyś zobaczył ile osób gra na serwerze w godzinach przed południem. Liczba ta jednak ulega szybkiej redukcji, gdyż wbija jakiś hax którego nie zbanuje nikt "bo nie ma nigdy adminów" w tych godzinach przez co serwer pustoszeje.
A wiecie ze taki adminek co ma steamka to moze niczek zmienic i was incognito zbanowac. Moze jest a moze go nie ma, nikt tego nie wie;p. Oznacza to ze nie widzicie admina Viida a on gra tylko pod innym nickiem i co teraz "?? Przeprosiny ;p ??
Nie chcę oceniać pracy administracji, aczkolwiek jest kilku administratorów których jakby nie było i proszę za przeproszeniem mi tu nie pierdolić o tym, że ktoś zmienia nicki, wiem kto i jak pracuje. : p
;o jak nikogo nie ma to robcie jak ja wchodzicie na forum patrzycie o mejger i spamik ;S
@@
dokladnie : > aa albo do matiniego pisze badz santano na steamie
;o jak nikogo nie ma to robcie jak ja wchodzicie na forum patrzycie o mejger i spamik ;S
Wtedy Szeryf z Notingam ejkejej Smajl. [B] włącza CSa, wbija na serwer, kręci demko i banuje ;)
Notabene Viidowi urwali od internetu i przez cztery dni nie miał do niego dostępu. To jest odpowiedź na Wasze pytanie dotyczące 'opierdalania się' tego admina. Z pewnością nadrobi ten czas. Nie martwcie się ;)
Nie mam słuchawek, więc nie gram... Jak kupie nowe to będę częściej wchodził, co do innych adminów grają pod innymi nickami...
Dobrze powiedziane. I tak admini spełniają swoją rolę, nie mogą przecież ciągle siedzieć i wypatrywać botów, trzeba trochę czasu dla siebie : <. Jak jest jakiś bot, po paru minutach wchodzi jakiś admin i banuje, nie jest tak źle, popatrz na inne serwy, tam w ogóle nie ma admów i boty grają na okrągło. :)
Admini dobrze są zgrani, nie myślicie sobie chyba że admin będzie 24/7, na serwerze bo wy tego chcecie, on ma swoje życie RL, nie jest od ciągłego grania, i sprawdzania.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.