View Full Version : Loteria.
Zróbcie loterię i częściowo problem z kasą będzie rozwiązany.
Nagrody Main:
1. Cursed Cowl + Magic Axe lub Magic Mace lub Silver Wand lub Golden Bolt + 90 Dni PACC
2. Perfect Amulet lub Magic Axe lub Magic Mace lub Silver Wand lub Golden Bolt lub Sapphire Set + 60 Dni PACC
3. Magix Axe lub Magic Mace lub Silver Wand lub Golden Bolt lub Sapphire Set + 30 Dni PACC
Nagrody Rook:
1. Domek (jakiś nowy) + 90 Dni PACC + StarLight
2. Demon Shield lub Rook Boots lub Hunting Spear + 60 Dni PACC
3. Bright Sword lub Skull Staff lub Daramanian Waraxe + 30 Dni PACC
Nie wiem jakie tam Tygrys wymyśli, mogą być mniej wartościowe żeby nie było że więcej nagrody warte niż losy kupione na loterii.
#edit
Jak za duże? Nagrody wziąłem z ostatniej loterii. Od siebie tylko wpisałem Magic Axe. Niech Tygrys albo ktoś inny sam ustali jakie mają być nagrody.
Jeden napisze, że nagrody za duże to reszta będzie się powtarzać ?!:mad:
Nikt nie ma lepszych propozycji od Ciebie, jesteś joł.
Propozycja mi sie podoba, ale nagrody troche za duuuze
Zbigniew Wodecki
04-03-2010, 00:50
Dokładnie, nagrody za duże. Ale pomysł jak najbardziej dobry :)
JoŁ Ty masz ŁeB do takich spraw, jak najbardziej mi sie podoba. _/
3 maj sie : >
Jestem na TAK!
Propozycja jak najbardziej mi się podoba, zawsze można coś wygrać lub stacić ;o i sporo hajsu z serwa zejdzie :)
Moim zdaniem to dobry pomysł, jestem na Tak.
Magix Axe
a jest taki przedmiot?? :) -.-
loteria z itemami o dużej wartości ... ludzie wpakuje po xx kcc i może "zmniejszy sie kasa na apo" ironia
supcio pomysł, oczywiscie jestem na tak : ))))))))))))
Wujaszek
04-03-2010, 08:07
No ofc, że tak taka loteria powinna być co miesiąc lub dwa ;p
Lepiej zmniejszyć nagrody i każdy będzie mógł kupić tylko 1 los i będzie równa szansa xd
Jestem na tak ale miło by było gdyby na rooku taniej wyniosil loss gdyz lov levele nie moga nic wygrac lub jakies inne rozwiazanie
Jestem na Tak :] Zawsze można coś wygrać bądź stracić :P
Jestem za, ale zamiast perfect amuletu za drugie miejsce mógłby być jakiś nowy domek na pacc. xd
Świetny pomysł, propsy !;d
Xienus :>
04-03-2010, 12:35
lol kaptur?? max itemki z QOD + klapy...
1 los 1kcc :>
Tak , ale ja bym zrobił konkurs z pytaniami o Apo :D taki jak był kiedyś , myślę , że przyciągnęło by to znowu dużo osób ;)
Pozdrawiam!
lol kaptur?? max itemki z QOD + klapy...
1 los 1kcc :>
yyyy nie?
Zawsze było los = 1sc ( 100cc )
Itemy dobre,pomysł na loterię bdb ;)
Kapitan Alkohol.
04-03-2010, 13:55
Dla wszystkich którzy mówią że nagrody są za duże - pomyśle co Wy piszecie, Przecież ludzie wydają kase na losy z pieniędzy które już są na servie, tak samo nagrody gm je tworzy, nie robi się przez coś takiego więcej kasy, wręcz przeciwnie, w sumie na każdej loterii na losy idzie minimum z 500kcc.
Jestem jak najbardziej na tak :)
Pomysł dobry, nagrody spoko. Czym więcej itemów tym lepiej. Będą takie nagrody to myśle że losy przerosną wartość itemów kilka krotnie ;]
Jestem na tak. To dobry pomysł.
Bardzo dobry pomysl, podczas takiej loterii idzie bardzo duzo kasy z serva a Mortiisowi chyba o to chodzi nie? : p Jestem na tak
Zarexoholik?
04-03-2010, 14:51
Jeśli losy będą drogie to będzie to miało jakiś sens. Nagrody lajtowe tylko z kapturem to trochę przesada. Xd
Xienus :>
04-03-2010, 14:54
Dla wszystkich którzy mówią że nagrody są za duże - pomyśle co Wy piszecie, Przecież ludzie wydają kase na losy z pieniędzy które już są na servie, tak samo nagrody gm je tworzy, nie robi się przez coś takiego więcej kasy, wręcz przeciwnie, w sumie na każdej loterii na losy idzie minimum z 500kcc.
a przeliczając wszystko na kasę main... to wychodzi około 600kcc z nagród :<
Bardzo dobra propozycja, podoba mi sie napewno jesli zostanie wprowadzona loteria kupie duzo losow :D
Szaloony Zieloony
04-03-2010, 14:58
Jestem na tak, ale tym razem dajcie nowy domek na main zamiast kaptura.
diamondback
04-03-2010, 15:53
Jestem na tak :) Potrzebuje ten kaptur z 1 nagrody :<
jestem za , takie loterie obniżą kasę na servie
Ryśku xD
04-03-2010, 16:14
Propozycje bardzo dobra.
Nagrody są zbyt kosztowne :)
xD Lukki xD
04-03-2010, 16:17
Loteria zdecydowanie by mogła byc, ale za jakiś tydzień bo na razie to z kasą kiepsko stoje xD
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-03-2010, 16:41
3. Bright Sword lub Skull Staff lub Daramanian Waraxe
Każdy czlowiek o zdrowych zmysłach wybierze skull staffa. Powód? Jest więcej warty niż pozostałe nagrody.
#topic
Pomysł niezły, ten 'domek' na rooku od loterii (przy przejsciu przez pacca) stoi bezużytecznie juz ze 3 miechy :f
Dobrze mowisz. Ja bym nawet powiedzial ze na losy idzie z 800kcc+ :)
@Topic
ofc jestem na TAK.
Nagrody są do dopracowania, ale oczywiście jestem na duże TAK.
Marcelllo
05-03-2010, 18:13
Jestem na tak.
Przynajmniej może by Mortiis nie zmniejszał loot'a ;)
Twoje propozycje są the best, jestem na tak.
Jestem na tak, na pewno zmniejszyła by się troche ilość kasy na servie ; p.
Oczywiście że na tak.
Nagrody jak zwykle przyciągają i zawsze jest ta nadzieja że może coś się wygra xD
Jestem jak najbardziej na tak pomysł super nagrody dobre :)
Vernereq
08-03-2010, 07:41
Jestem na tak, ALE: Kazdy moglby kupic tylko jeden los. Taki Sarumar czy ktos kupi 500 i ma o wiele wiecej szans, a taki 100 lvl kupi 1... Jestem za, ale zeby byl tylko jeden los.
Legend Shooter
08-03-2010, 13:54
@up
Jak każdy by kupił los to poszło by z serwera 20kcc sam magic axe tyle warty ...
#Topic
Jestem na tak jeśli chcą obniżyć kase z serwera to częste loterie tylko z nie przesadnymi nagrodami :D
Osobiście jestem chyba, hmmm, jeszcze nie wiem, z jednej strony to dobre, dzieci grające nałogowo w tibię rzuci się na losy i stracą kasę, ale z 2 strony to po co robić loterię?? Dzieciak kupi 1 los i wygra i będzie miał Kaptur za free...
JESTEM NA NIE !!!
Seth Drut
08-03-2010, 16:40
dobry pomysl
zawsze duzo osob bralo udzial..
los bylby 1sc i git ;)
Bardzo fajny pomysł akurat mam kase na loterie xd
Devil murder
08-03-2010, 17:04
STANOWCZE TAK!
znakiznakiznakiznaki
Dobra loteria jest, cel osiągnięty. Koniec nabijania temat zamykam (nieoficjalnie). Odpowiednie osoby zajmą się oficjalnie zamknięciem tematu.
#down nie dojebani jesteście czy co? macie posty usunięte.
Morfeuxsz
09-03-2010, 13:54
Jestem na Tak. Trochę kasy z serwa zejdzie a nagrody to niech już GM ustali.
Dobra, można zamknąc topic bo offtop się robi. Loteria jest.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.