View Full Version : Uhy u rp
N-series
04-03-2010, 14:46
Czemu rp mało się tak kurde uha? bez jaj przed upem do 19k sie uhałem tera 14 ek po tym upie najbardziej skorzystał , jestem za przywróciceniem starych uhów
rp bije z maxa tyle co ek z maxa a mam x3 większy mlvl niż
Zarexoholik?
04-03-2010, 14:49
Jestem na nie. Jest dobrze. Wszystkie twoje tematu są tak napisane, że trudno zrozumieć o co ci chodzi... Dlaczego ty tak o wszystko płaczesz? Jak całe jeblicze...
Masz racje... Wgl. ten "update" o dupę rozbić : ( EK skorzystał jedynie.. i ms/ed
A to że będzie mniej botóf to nie prawda :)
Knight Lukas
04-03-2010, 14:50
Masz vite więc nie wiem poco ci uhy. Chcesz uhy graj knightem i już.
N-series
04-03-2010, 14:52
Ale jak idę np. uhac na masterze to uham 5k mniej niż przed update więc m/c a moc maxa eka jest za duża
Jestem na nie, poniewaz rp ma vite , a ek niema vity ; o
Mogles jeszcze zrobic zeby wywalic ogolnie te hoty.
Patryk1441
04-03-2010, 14:55
Update przeje*any. Ek ciągle trafia uhem, ale się mniej za to leczy. Tylko, ze teraz trudniej go rozwalić. A rpkiem przed updatem zawsze się uhalem przy solo z większym lvlem,a teraz to ch**a nie da rady. No i to takie małe utrudnienie przy questach lub na jakimś silniejszym potworku.
@Avi
Bo to najlepszy pomysl.
@Zaznaczyłem żeby dano starego uha rp. Hity eka ciągle takie były i da radę się przyzwyczaić.
@down
Hehs fajnie cytujesz xD
@Xienius
Bez przesady. Nie wzoruj się tak bardzo na RL w końcu to jest OTS. A na RL całkiem EK inaczej wygląda
N-series
04-03-2010, 14:56
Jestem na nie, poniewaz rp ma vite , a ek niema vity ; o
ta tyle że 1600ek uha się tyle co ja mam vite z !uh dobrze trafia
Xienus :>
04-03-2010, 14:56
Knight nie jest postacią magiczna... więc w ogóle nie powinien mieć czaru "Exori Max"
Belfus Adri
04-03-2010, 15:00
@Up: Pojebało cie to jest 7.6...
Jakby knight mial niemiec exori max to rp by mial latac z power boltami i erori erex -.-
@Topic jest dobrze tak jak jest tera ^^
@Down tak walsnie tak ;)
#up
A co masz knighta i cieszysz sie ze roz********** rp i inne postacie jak szmat* ? :o
#top
Jestem za przywróceniem starych uhów (Ale tylko dla innych profesji niż ek)
xD Lukki xD
04-03-2010, 16:15
Ze wszystkich ostatnich propozycji dotyczących PVP ta jest chyba najgorsza :D
Zdecydowanie na nie!
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-03-2010, 16:15
Czemu rp mało się tak kurde uha?
Teoretycznie uhy są dla eka, ale...sile uha obnizono nie tylko dla eka ale takze dla innych prof (w tym rp).
#topic
Lataj z sioherem/uherem i powinno być dobrze :f
.Serafin
04-03-2010, 16:41
Teoretycznie uhy są dla eka, ale...sile uha obnizono nie tylko dla eka ale takze dla innych prof (w tym rp).
#topic
Lataj z sioherem/uherem i powinno być dobrze :f
A praktycznie uh to runa od 4 mlvla z której moze korzystać kazda profesja na apo. ;*
Keshuter
04-03-2010, 17:08
uzywaj vity. proste. jestem na nie. wedlug mnie uh tylko dla rp.
Skoro rp taki beznadziejny to zrób tak jak zawsze kup/wymień się postaciami. Masz problemy :/
Ps. Gdyby rp był taki słaby to zaraz na allegro( znam sytuację allegro bo sellam tam kase) pojawiłyby się aukcję typu "sell 1k rp"
jest gut
@założyciel tematu
Czy ty musisz zakładać te durne tematy?
Grałeś edem gadałeś ze ed najgorszy grasz rp to teraz rp slaby
Ogarnij sie albo usun tibie.
:+
Pozdro.
WOw ja uhalem na 850 7k a uham 4.5..
zalosne to jest
N-series
04-03-2010, 18:38
jest gut
@założyciel tematu
Czy ty musisz zakładać te durne tematy?
Grałeś edem gadałeś ze ed najgorszy grasz rp to teraz rp slaby
Ogarnij sie albo usun tibie.
:+
Pozdro.
bo był i jest ;d ale chyba uhy są dla wszystkich to nie 8.4 ~ tibia że uh daje 150hp czy tam ile i z jakiej bani mam uhać się mniej , nie wspominjąc że uham 5k mniej co jest bardzo dużo i nie chodzi mi o leczenie siebie tylko kogoś np. na atomie , a maxa ek jest za mocny
ale masz vite zwiekszona a poza tym uhy u kazdej profy zostaly zmniejszone
Assassin Mateusz
04-03-2010, 18:47
Hmmm... To ze rp byl dobry kiedys nie oznacza, ze ma byc caly czas. Teraz ek jest gora i jest dobrze. Nie podoba sie to albo zmien serwer albo zmien profesje. Pozatym uh jest dla knightow, a to ze rp mogl uzywac uhow bo dawaly wiecej hp niz vita to nie oznacza, ze maja przywracac uhy, bo ty masz z tym problem.
Action16
04-03-2010, 20:35
Jestem na nie. Jest dobrze. Wszystkie twoje tematu są tak napisane, że trudno zrozumieć o co ci chodzi... Dlaczego ty tak o wszystko płaczesz? Jak całe jeblicze...
Dobra zarex ty już skończ lizac dupe że jest dobrze itp nie wypowiadaj sie lepiej bo mi sie zygać chce
Jest dobrze... Nie pasuje UH? Używaj vity :)
Z tego co wiem UH został osłabiony dla palka znacząco, ale w zamian ma lepszą trochę vitę :P
Sam gram RP (jak zawsze zresztą) i sądzę że jest dobrze teraz :)
Jedynie ten exh na vite po użyciu erexa bym trochę zmniejszył, a po za tym good :)
Elite Vegox
04-03-2010, 23:34
Taaak ***** oslabcie Eka o 100000 % i najlepiej usuncie profesje knight i skonczy sie placz ze ek jest za mocny zawsze ek byl najgorszy teraz jak nie dajecie rady zabic to placzecie
Tyle na ten temat ...
Ile jeszcze takich tematów będzie? Mortiis nie ma zamiaru nic zmieniać na dzień dzisiejszy, było już sporo tego typu tematów, w każdym sonda była jednoznaczna, mianowicie większość graczy twierdzi iż jest dobry 'balans'.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.