View Full Version : Nie lubie Drakuli :<
Mam 232lvl master sorca i mimo kilku poradników nadal nie wiem gdzie expić. Tak jak w temacie - nie lubię Drakuli (kiepski loot, niewidzialne i ich ciała mieszają się z vampirami) i wolałbym coś w zastępstwie. Wczoraj expiłem trochę bijąc na zmianę 2 demon lordy i 1 orsha. W 2h wbiłem 10lvl ale loot nie dopisał. Mam 110mlvl i PACC
Z góry dziękuje za pomoc.
Drakule o i chuj ;o !!!! Do 300 lvl lub 350 ;(
Sea Ranger
04-03-2010, 17:33
Idz do labiryntu na Queen Quest. Tam jest mnóstwo "Orszy".
Jeżeli już tak bardzo nie lubisz draculi, chociaż na Twoim lvlu się na nich bardzo dobrze expi to polecam Ci demon lordy na cod
No to niemasz wyboru, pozostaja dracule, orhe, albo demony...
Szaloony Zieloony
04-03-2010, 19:44
Idź na giant serpenty. Expi się na nich dość fajnie i loot jest też w miarę. Respy są na can i voolcano.
PS. Zawsze miałem dziwny pociąg do tych monsterków. :D
Xienus :>
04-03-2010, 19:47
lol?? to ty jesteś pojebany ze lot zbierasz...
do 1k lvl jeżeli masz na manaski to lota się nie zbiera...
a do 350 minumum na drakulach siedż...
Wujaszek
04-03-2010, 20:48
Na takim lvlu wiadomo, że dużo nie zarobisz dracule to potworki dla expa a nie loota.
Jeśli masz na manaski exp bez loota i jak najszybciej przejdz ten "okres" gry a pózniej będziesz sobie zbieral tego loota.
lol?? to ty jesteś pojebany ze lot zbierasz...
do 1k lvl jeżeli masz na manaski to lota się nie zbiera...
a do 350 minumum na drakulach siedż...
Nie nie jestem pojebany, ale za to twój post dostał raport.
Wracając do tematu - tak, nie mam kasy na manaski, mam na koncie 900cc i spada w zastraszającym tempie. Tym bardziej ze w końcu po korciło mnie żeby pójść na drakule, ale więcej tam nie idę.
Jeśli masz na manaski exp bez loota i jak najszybciej przejdz ten "okres" gry a pózniej będziesz sobie zbieral tego loota.
No a jeżeli nie mam na manaski? :/ Pomijając allegro...
Idź na giant serpenty. Expi się na nich dość fajnie i loot jest też w miarę. Respy są na can i voolcano.
PS. Zawsze miałem dziwny pociąg do tych monsterków. :D
O, faktycznie, zupełnie o nich zapomniałem. A co z nich leci wartego więcej niż 1cc?
04-03-2010, 21:36
na big resp drakul do 300 lvl
I lvl wbijasz w 5 min... a na demcach,demon lordach.orsh 20 min :<
xD Lukki xD
04-03-2010, 21:57
Z tych giant serpentów też kiepsko leci bo co bardziej wartościowe itemy to da się sprzedac tylko u Soni. Te 900 cc zdecydowanie Ci teraz wystarczy. Wbij szybko 300 lvl na Draculach i potem lecisz na Monster Skeletony, na nich już łatwo o kase.
Nie wiem coście się uparli na te Drakule, poszedłem na giant serpenty, biorę po 2-3 sztuki i zabijam na 4 Great UE. Po 2h wyniosłem 3 zółte backpacki lootu, a w tym 11 demon legów i śmieci (dsm, rh, dragon lance, steel boots) warte 170cc. Nie jest tego za wiele, ale jeśli będę tu siedział to nie będę miał problemów z kasą do 350lvl, czyli do expienia na MS.
Poza tym :
Drakula
14000hp
55000expa
Giant Serpent
10000hp
50000expa
nie znika i nie summonuje :)
W każdym razie, dziękuję za pomoc, w szczególności dla Szalonego Zielonego.
Temat do zamknięcia.
05-03-2010, 08:03
o tak a wiesz ze na big respie masz po 8 drakul...
po I drakule wolniej bija
po II nie masz exsh
po III na serpentach lvl wbijasz 20 min :>
po IV na twoim lvl expi sie na drakulach... CoD Big resp
o tak a wiesz ze na big respie masz po 8 drakul...
po I drakule wolniej bija
po II nie masz exsh
po III na serpentach lvl wbijasz 20 min :>
po IV na twoim lvl expi sie na drakulach... CoD Big resp
na giant serpentach zarówno szybko się expi jak i na draculach
Wujaszek
05-03-2010, 08:57
Tylko na 350 lvlu i to profesją magiczną też będziesz miał problem z lootem bo z tych msów gówno leci a będziesz musiał jeszcze doliczyć koszty kupna sl :P
Najlepiej porzycz to 1-2kcc od jakiegoś kumpla i tak jak mówiłem wbij jak najszybciej 400 ;c
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.