View Full Version : ROOK - Gracze luruj? potwory ?eby mniejszy lvl padl.
Tutaj macie ss jak Deiwid Rookstayer lurował na mnie bk żebym padł, i mówił że padne tak jak Yakuz, zróbcie coś z nim powinien dostac bana!
1SS:
http://i46.tinypic.com/2mzmsyx.jpg
Zróbcie coś z nim bo nie wiem sam chce poexpic, to niech sobie resp znajdzie.
SS 2-3 Tutaj link tylko, bo hosting tinypic się zepsuł.
http://img299.imageshack.us/i/huj2.jpg/
http://img717.imageshack.us/i/sasas.jpg/
Przykro mi, ale lurowanie na n-pvp (a rook taki jest) to jak pkowanie na pvp - tego zabronić nie można... Nie pasuje Ci to/nie dajesz rady jemu zlurowac - idz na slimy z stealthem, tam Ci nikt raczej nic nie naluruje ^.-
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-03-2010, 19:17
Bo z tego co zauwazylem to w tej chwili rook jest jednym wielkim syfem (ofc jest jeszcze część normalnych ludzi) pod względem zachowań/charakteru graczy.
#topic
Ignoruj to i tyle. Ewentualnie postrasz ich Panem I Władcą Wszechświata, Forum oraz Temple City zwanym Azbestem
#edit
Tego pro plejera Dejwida wlasnie sobie przypomniałem. Straszny łgarz :f
Płaczesz że padłeś? To jest normalne tam ciągle sie to robi żeby gracze padali, proste ;] bo to łatwy zysk....
Nic mu za to nie zrobia to jest legalne:o
Szaloony Zieloony
04-03-2010, 19:30
Ja tam mam wyj***ne jak mi ktoś potworki lura. Tylko to jest trochę żałosne expie se 25 lvl na ghostach, włazi 70+ lurnie z 10 i zadowolony świeci na niebiesko i myśli, że jest pro bo ma niewidke. A ja jestem mądrzejszy i zawsze nosze s ringa przy sobie.
Xienus :>
04-03-2010, 19:30
Przykro mi, ale lurowanie na n-pvp (a rook taki jest) to jak pkowanie na pvp - tego zabronić nie można... Nie pasuje Ci to/nie dajesz rady jemu zlurowac - idz na slimy z stealthem, tam Ci nikt raczej nic nie naluruje ^.-
100% popierem
@Plutek widzę ze się bawisz w trapowanie...
jak coś fajnego spadnie to odpal mi kilka cc na eq :<
Quiet v 2.0
04-03-2010, 19:34
Z tego co wiem to na npvp na globalu banują za lure :D
@top: jego sprawa. Lurował ci bo tak mu się chciało, czy wbiłeś mu respa? Jeśli to 2, to twój problem.
Zbigniew Wodecki
04-03-2010, 19:41
To ciekawe dlaczego na rl na non pvp można przechodzić przez graczy.
@top Powinieneś dać to do działu zgłoszenia.
To ciekawe dlaczego na rl na non pvp można przechodzić przez graczy.
@top Powinieneś dać to do działu zgłoszenia.
To ciekawe, że ja nie mówiłem o globalu, bo to co się dzieje na globalu to już w ogóle jest parodia większa niż apo...
No to teraz ja dam cos na swoja obrone.Purel czy jak mu tam wrypal mi sie na respa i tyle pisalem z 3x? ni hu*a niechcial zejsc to reloglem i go chcialem trapnac tsaka jest prawda i szkoda ze niepokazal naszej rozmowy i pzdr :p:):(
Niema nic w tym zlego, ekipa APO nic mu nie zrobi.... Sam ta kiedys robilem ,ale mi sie znudzilo :)
Ryśku xD
04-03-2010, 20:10
Nie tylko Ty się spodkałeś się z takim czymś :p
Niestety większe lvl tak robią :(
Zodika Rook
04-03-2010, 20:30
Dobrze ci tak Fredunia(Deiwid Rookslayer,Plutek) nie da sobie w kulki lecieć;p
teraz można zlurować tyle bk ze sqm braknie bo jak wyciągniesz bk z dziury to się respi nowy kiedyś tak nie było i można było spokojnie uciec przed trzema bk
szkoda ze nie mam już mojego chara to bym mu coś zlurował xd jak z nudów 24 bk na teście XD
Action16
04-03-2010, 20:42
Tak to jest ma wiekszy lvl i kozaczy ciekawe co on by zrobil na twoim miejscu pozdrawiam takich cepów
Keshuter
04-03-2010, 20:43
chamstwo zawsze bedzie chamstwem. tego nie zmienisz. dziecko mialoby podjare ze padniesz...
deiwid to ziomek od disco girl wiec sie nie dziwie :o
Xienus :>
04-03-2010, 20:48
@up
jak go nie znasz to nie oceniaj plix...
ja znam Deiwida z maina (plutek)
zawsze mi pomagał jbc i ja mu tez... spoko ziomek a tacy jak ty robią negatywna energie na 4um
@down
ale osoba jest ta sama...
Action16
04-03-2010, 21:19
Xienus na mainie moze sie inaczej zachowywac nie porownuj maina do rooka
K\/!N$T0R
04-03-2010, 21:32
Luranie potworow jest legalne a jak wbijasz sie na respa on ci lurnie te kilka bk i mowisz ze to powinno byc karane to ty tez powinienes za wbijanie dostac bana
jak byś poszedł ze mną na questa, to też byś ładnie padał :)
Assassin Mateusz
04-03-2010, 21:35
Boze ! Czy wy tylko potraficie narzekac?! Nie pasuje Ci to zabierz kumpli i tez mu lurnij i po krzyku.
xD Lukki xD
04-03-2010, 21:43
Niestety z takimi ludźmi trzeba grac, a tacy często też zniechęcają do gry...
Płaczesz że padłeś? To jest normalne tam ciągle sie to robi żeby gracze padali, proste ;] bo to łatwy zysk....
Nie nabijaj postów, nie padłem. Nie napisałem że padłem. Warn, ci się należy za nieczytanie tematów i wypowiadanie się, jak się nie wie.