View Full Version : Powiecie znow p?acz pall.
Action16
05-03-2010, 12:10
Więc jak już mortis nic nie ma zamiartu robic zeby pallek byl silniejszy bo jest narazie taki sam jak ek to niech chcoaiz zrobi mneijszy exh bo ja puszczam 2 eraxy czekam 2 sekundy az sie vitnac a taki eq spamy puszcza lepiej niz ja;d
xD Lukki xD
05-03-2010, 12:56
Nie. Palladyn ma bardzo dobry exh, nic nie trzeba zmieniac.
Wydaje mi sie ze mogli by to zmienic , poniewaz taka jest prawda :)
Action16
05-03-2010, 13:07
Jak zwykle niektóre cepy pozaznaczały nie a nie wyjaśniły porażka pozdro takich dzieci.
Knight Lukas
05-03-2010, 13:25
Pomyślcie, jak zwiększą siłę palka to ms go nie będzie w stanie zabić. Teraz na równym lvl łatwo paść od rp...
@up
2hity - 1-2 g bolty. Na tyle pada ms/ed. A jakby polepszyli mu hity z magii(tak jak było w jednej propozycji) to by padał na 2 i 1 g bolt(czasem) xD
@topic
Na apo jest problem. Hotkeye zmieniły cały system pvp.
Trzeba to ogarnąć, ale nie w taki sposób. Polepszanie jakiejkolwiek profesji prowadzi do haosu. Polepszycie pallka, to druid i ms będą padać jak muchy.
Trzeba zrobić test serwer i sprawdzić. Wybrać najlepsze osoby, z dobrym pvp.
I dopiero testować.
TRZEBA WSZYSTKO TESTOWAĆ. A nie wprowadzać bez przemyślenia.
Jestem ciekaw co administracja zrobi z tym bagnem xD
Creatynka
05-03-2010, 13:34
Mogli by polepszyć tego palka ;/
troche zawiecha jest przez te zmiany mogliby to popprawic
Action16
05-03-2010, 14:35
No dobrze nie musza podnosic mocy pallka ale niech obniza knajtowi maxa.
znowu "puaczesz"? zmien profesje i "Proszę Przestac Płakać"
Szaloony Zieloony
05-03-2010, 15:09
Palek jest dobry. To druidzi i czarodzieje powinni się skarżyć. Jak ci nie pasuje to zmień profesje i po kłopocie.
Keshuter
05-03-2010, 15:21
jest dobrze jak jest. ek ma exh? pall tez musi miec. tyle.:c
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
05-03-2010, 16:09
Jak zwykle niektóre cepy pozaznaczały nie a nie wyjaśniły porażka pozdro takich dzieci.
A powiedz mi, gdzie w regulaminie forum jest punkt o konieczności wypowiedzenia się w temacie po zaznaczeniu odpowiedzi w sondzie?
#topic
Napinacie sie tak jakby apo miało zostać zaraz wyłączone. Pewnie coś niedługo zmienią. Te kilkadziesiąt tematów na 100% zrobi swoje. Problem tylko w tym, ze kolejne zmiany = kolejny płacz i tak będzie w kółko
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.