Zaloguj się

View Full Version : Pozbycie si? itemó i kaski.

ARMEDIS
05-03-2010, 17:02
Pozwoliłem sobie na edycje kolegi tematu w celu przedstawienia mojej propozycji.

Witam. Wypisujcie tutaj wszystkie te itemy, które Waszym zdaniem powinny znaleźć się w ofercie jakże pięknej, pani Soni. Robię ten temat, żeby Administracja nie musiała szukać poszczególnych propozycji, tylko żeby wszystkie były w jednym miejscu.

Itemy, które powinny się znaleźć u SONI:
*Dragon Scale Helmet - proponowana cena: 20cc
*Elven Legs - proponowana cena: 50cc (właściwości takie jak Dragon Scale Legs)
*Elven Armor - proponowana cena: 20cc
*Phoenix Shield - proponowana cena: 8cc
*Helmet of the Ancients (niepełny) - proponowana cena: 5cc
*Helmet of the Ancients (pełny) - proponowana cena: 10cc
*Mystic Turban - proponowana cena: 12cc
*Apocalipsis - proponowana cena: 8cc
*podawajcie inne ;oo

No nie popadajmy w skrajności, bez przesady takie śmieci do Soni ?

Jestem na nie, fakt tych itemów jest jak śmieci na apo wiedz powinni znaleźć jakiś sposób by się ich pozbyć, ale jak na moje to odpada sklep a jeżeli już ma być sklep to 1/2 ceny tej co autor postu podał proponuje.

Najlepiej by było jakby zrobili nowy quest od 500 lvla na might ringa np :p 10min by miał, gdzie wszystkie te śmieci by się dawało w misjach nawet po 3 egzemplarze, do tego było by trzeba dać 3 zwykłe might ringi i 2kcc.

Automatycznie i ten temat, a właściwie problem zawarty w tym temacie, propozycji i problem odnośnie might ringów zostay by rozwiązane.

Przypominam że w oryginale might ring ma ładunki a nie minuty
Ring po 10 minutach by znikał, a gracz straciłby 2kcc, i itemy których jest dużo.

A obrót kasą, oddawanie kasy i itemków jest dobre dla serwera, i zmniejszenia kaski nas serwie;p ring u ludzi byłby warty z 3kcc.

Ring ten by był jednak cenny więc myślę, że nawet h lvle nie traciły by go tak O.o do pvp.

Venarek
05-03-2010, 17:06
Tygrys już się wypowiedział co do tych nowych itemów u Sonii. - niebawem zostaną wprowadzone ( słowa Tygrysa )

Ten quest, który napisałes mi się podoba, fajnie by było jak by cos takiego zrobili. ;)

ARMEDIS
05-03-2010, 17:17
Jeżeli wprowadzą te śmieci do Soni będę protestował dopuki, doputy będę miał siły, a ja się szybko nie poddaje. Sonia niech ma te demon sety dobre itemy itp ale te śmieci u Soni pojawić się nie mogą, jeżeli by miał być nawet sklep na skup tych itemów to nie może to być żadna sonia.

Keshuter
05-03-2010, 17:21
tylko ty 1 nie chcesz wiec sora. wygrywa wiekszosc . do zamkniecia.

Duffi
05-03-2010, 21:08
z tym questem na ringa to świetny pomysł bo np. jak ma on 20 ładunków to po chwili go niema a 10 min to trochę można powalczyć ;p