View Full Version : Obecno?? Gm!
Wielki Maras
05-03-2010, 19:14
Ostatnio dużo chciałem raportowac na temat kradnięcia respów no , ale nie mogę czemu???Bo GM ciągle off.Jak tak dalej pójdzie to będzie lipa.:/:/:/
Quiet v 2.0
05-03-2010, 19:16
Albo GM jest wtedy, gdy ty off jesteś. Jeśli GM będą potrzebni to Mortiis kogoś dobierze, ale na chwilę obecną chyba nie ma takiej potrzeby.
xD Lukki xD
05-03-2010, 19:25
Może akurat w tym momencie GM jest zajęty, albo i na serio jest offline, ale to też jest człowiek i musi miec czas na prywatne życie.
Keshuter
05-03-2010, 19:26
ja jednak czesto widze gmow. robia najazdy, proboja uatrakcyjniac gre. wedlug mnie sa czesto ,
Jak ci GM odpisze to masz szczescie:|
a jak ktos ci kradnie resp to GM nic z tym nie zrobi, a poza tym masz fragi:)
Sub Zero 2
05-03-2010, 19:34
Jak dla mnie GM'owie są dość często.Kiedyś odpisał nawet.Pamiętaj,że to też ludzie.
@edit
sry literówka
Kiedyś nawet odpisał nawet.
XD
@topic
Może źle napisałeś reporta? :) Albo GM był czymś zajęty ;c
Ja się zastanawiam po co wgl jest ten pnkt w regulaminie. Gdyż nikt go nie przestrzega gdyż nie jest w zamian karany.
//edit nagrywaj filmiki jeżeli wbija Ci ktoś na respa, chociaż wiem że rzadko komu się chce ;)
.Panicz.
05-03-2010, 19:47
Tak to już jest na APO 7.6 :o
Przykro mi :(
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
05-03-2010, 19:55
Od czego masz pvp/kolegów/ciętą ripostę? Oni raczej sprawdzają cave/kanały/robią questy niż przejmują się wbijaniem na respa.
Tak, to prawda, ale i nie tobie się wbijają - mówią hahaushasuhasuh i expią najczęściej to duże lvl.
Bez przesady.. Gm'owie są często..Widocznie był czymś zajęty, lub źle sformułowałes treść raportu.
ostatni GM'owie są często co nie oznacza ze odpisują bo wręcz przeciwnie prawie wgl nie odpisują xd , a co do sprawy z respem to @up,up,up Senshi nie masz racji z fragiem ;p , jezeli ktos sie wbija na respa to jest naruszenie regulaminu wiec gm powinien cos z tym zrobić ;)
Jeżeli chodzi o "kradzież respów" to do tego masz PvP. Nie zawsze GM jest online w grze, musisz brać to pod uwagę.
MorgiBack
06-03-2010, 08:40
Tak jest życie. Jeżeli nie expisz na płatnym respie to już nie problem Gm'ów.
Pamiętaj, że respy na APO są większości publiczne i tylko PVP załatwia sprawę;)
Elite Pitek
06-03-2010, 08:40
wy byscie chcieli zeby GM'owie byli online 24h/24h -.-
ludzie tez maja swoje RL zycie :p
Zbigniew Wodecki
06-03-2010, 17:10
Tak jest, a jak byś puścił go na bota, to w 5sec dostał byś bana.
n/c
Ostatnio GM wchodzi i Robi najazdy , a Banowac za boty nie ma komu bo po co ? jeżeli Hoty są ? Hehe :)...
Ostatnio GM wchodzi i Robi najazdy , a Banowac za boty nie ma komu bo po co ? jeżeli Hoty są ? Hehe :)...
Może czasu nie mają?:o
Każdy GM ma swój life i nie miejcie pretensji że nie są obecni w grze.
Co do kradnięcia respawnu od tego jest PvP oraz członkowie gildi z wolnymi fragami albo napisać POPRAWNIE raport.
Jak wszyscy wyżej powiedzieli Gm'owie mają prawo mieć prywatny życie, owszem.
Jednak z tego, że na tym serwerze grają takie noobki jak my wszyscy powinni traktować nas poważniej.
W końcu jesteśmy ich źródłem dochodu.
Ich zadaniem jest ogarnianie serwera, a nie wywiązują się z tego za specjalnie.
Może czasu nie mają?:o
Każdy GM ma swój life i nie miejcie pretensji że nie są obecni w grze.
Co do kradnięcia respawnu od tego jest PvP oraz członkowie gildi z wolnymi fragami albo napisać POPRAWNIE raport.
Hmmm od Respa jest Frag...
a co do Life GM to wiadomo jak się czytało ile santano siedzi przed kompem wiec może poświecic jak zawszę te 1h na banowanie a nie ;x
Zarexoholik?
06-03-2010, 20:59
To nie raportuj... wbijanie na respa chyba zabronione nie jest, bo jak to komuś udowodnisz? Zabij go i tyle, a jak nie dasz rady to dobij albo idź stamtąd. xd
Bastek10
06-03-2010, 21:02
Przecież to jest wiadome że nikt nie będzie siedział tak jak ty cały czas przed monitorem i odpowiadał na raporty.
psychodela~`
06-03-2010, 21:41
GMowie też pracują, nie mogą być w każdym miejscu o każdej porze.
Wypowiadałem się już w tej sprawie, w innym temacie, ale pozwólcie, że się powtórzę. Administratorzy mają swoje życie prywatne i nie muszą siedzieć ciągle w grze, bo wam się tak podoba. Mortiis/Tygrys/Santano i reszta ekipy również są ludźmi!
PS. Wałkowanie tej samej sprawy w kółko i w kółko nie ma sensu, także nie zakładajcie więcej takich tematów.
Pozdrawiam,
Death.
Hoenix _/
06-03-2010, 22:06
Prawda, są nooby co blokuja/wbijaj,a na resp.
Np: taki Luko the master, wbija i stoi i co zrobisz, nic :|
Masterek
06-03-2010, 22:26
a co bana za bota chcesz? ciebie by sie przydalo zbanowac dzieciaku.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.