Zaloguj się

View Full Version : JuNouMi Rec. EP vol.4

Mikiel Król Sedesów, ej!
06-03-2010, 09:41
'Wspomniałem już kiedyś o wznowieniu tłoczenia, lubianych w pewnych kręgach, winylowych kompilacji rapowych pod szyldem JuNouMi Records.

Po okresie, w którym hiphopolo zapanowało w polskich mediach nadeszła spodziewana odwilż, która w moich oczach tylko korzystnie wpłynęła na "jakość polskiego rapu".

Pomysł na "rezurekcję" JNM pojawił się nagle (pod koniec zeszłego roku) i przyznam, że szybkość wprowadzenia jego w czyn bardzo mnie zaskoczyła (in plus). Tym razem zacząłem kompletowanie składu głównie od producentów, których cenię i tak zostało nagranych 10 eksluzywnych numerów. Mieszanka doświadczenia z młodością :)

Wracamy do korzeni: label projektuje nasz człowiek Supa (ten od pierwszych trzech składanek), mastering robi Noon (w swoim studiu audio-games), a winyl będzie żółty.

Ponieważ tracklista nie jest jeszcze ułożona, zostanie ona podana w późniejszym terminie. Teraz mogę podzielić się alfabetyczną listą producentów i raperów. Spróbujcie obie listy złożyć w całość sami.

na bitach: Dj Twister, Kixnare, Mej, Metro, Patr00, Returners, Roux Spana, Snobe, Święty Mikołaj, Webber.

na mikrofonach: Janek, Kasina, Łona, Mej, Mes, Mi-La, O.S.T.R., Patr00, Piter Pits, Pjus, Prof, Rymek, Smark, Stasiak, Te Tris, Temzki, Wnkz.

Teraz wszystko w rękach (i uszach) Noona, u którego zgromadzony jest cały materiał. Planujemy w przyszłym tygodniu puścić całość do tłoczni.

Wkrótce podam oficjalną tracklistę i dla niecierpliwych promomix.'

http://blog.junoumi.com/2010/03/junoumi-ep-vol4.html

CZEKACIE ZIOMY?

*Tanuki*
06-03-2010, 11:18
Łoooooo! Oczywiście, że czekam ziomeczku!

Arcano
06-03-2010, 12:52
Zapowiada sie jakże ciekawie, podobają mi się bity od Kixnare. O.S.T.R., Tet, Mes, Łona? Będzie super :D

Łoooooo! Oczywiście, że czekam ziomeczku! [2]

Jaros Jaroz Jaro
06-03-2010, 13:08
na mikrofonach: Janek, Kasina, Łona, Mej, Mes, Mi-La, O.S.T.R., Patr00, Piter Pits, Pjus, Prof, Rymek, Smark, Stasiak, Te Tris, Temzki, Wnkz.

Szczególnie nie czekam. Z tych wymienionych na górze to interesuje mnie tylko ostry no i może pjus

Mikiel Król Sedesów, ej!
06-03-2010, 13:17

Szczególnie nie czekam. Z tych wymienionych na górze to interesuje mnie tylko ostry no i może pjus

llololololoololooollololololollloll

Oprócz Mi-La, Temzki, Prof, Mej i WNKZ (nie znam ich jeszcze) to sami zajebiści MC's Janek i Kasina to Afront bo pewnie nie wiesz, Patr00 i Piter to Ortega Cartel, Stasiak to z 2cztery7, Rymek z Projektantów a Smarki to Brudne Serca.

Nie ma żadnych wack mc's.

Nie. No co najwyżej na OSTR'a

BEKA ZIOMIE PO CO CZEKAC NA TYPA CO SIE SPRZEDAL ZA MARNE 2ZŁ POD PUBLIKE I SKRZECZY

Τettmeier
06-03-2010, 15:44
No i Tetris to Tetis ;d Jaros jeśli znasz tylko PFK, K44 i OSTRego, a 'może Pjus' napisałeś, żeby do końca się nie zbłaźnić to nie jest ok rzecz jasna twój drugi dom to energy2000, a co mi tam- kupię sobie rzelu za 50zł!

Topik
Sprawdzę na pewno

Kamor Wielki
06-03-2010, 16:06
Topik

Topik jest do Lutownicy :<

@top
Sprawdzę,bo asy na majku mnie intrygują !

Eothar
06-03-2010, 16:11
CZEKACIE ZIOMY?

Nie. No co najwyżej na OSTR'a

Τettmeier
07-03-2010, 08:46
Tracklista o tutaj:

strona A:

1. 2cztery7 - Głupie rzeczy 4:15
(Mes, Pjus, Stasiak; bit - Snobe; dodatkowe wokale - Martina)

2. Afront, Metro & Dj Twister - Styl ranin 2:58
(Janek, Kasina; bit - Metro; skrecz - Dj Twister)

3. Dinal - Palić i grabić 3:29
(Mej, Wnkz; bit & skrecz - Mej)

4. Prof & Te Tris - Jestem 3:25
(Prof, Te Tris; bit: Kixnare; klawisze: Herbie Tort)

5. Roux Spana & Temzki feat. Dj Kouticat - Od serca 2:46
(Temzki; bit - Roux Spana; skrecz - DJ Kouticat)

strona B:

1. Tłuste Koty feat. Smark - Stąd tam 4:04
(Rymek, Smark; bit & skrecz - Dj Twister)

2. Ortega Cartel - Czy to ważne? 3:20
(Patr0, Piter Pits,; bit - Patr00)

3. Łona & Webber - Drogie Junoumi 3:00
(Łona; bit - Webber)

4. Beat Brothers (O.S.T.R. & The Returners) - Masz to, bierz to 2:47
(O.S.T.R., bit & skrecz: The Returners

5. Blow feat. Mi-La - Przysięgam! 5:36
(Mi-La; śpiew - Flow; bit - Święty Mikołaj; gitara - Piotr Sidor)

Mikiel Król Sedesów, ej!
07-03-2010, 10:18
http://soundcloud.com/groh-junoumi-crew/junoumi-rec-ep-vol-4-promomix

promomix ; )

Τettmeier
07-03-2010, 10:53
Fajnie Mes jedzie xDD Rozweselił mnie XD

.Spajki.
07-03-2010, 21:06
Nie wiem czego sie po tym spodziewać.
Więc czekam aby to sprawdzić.

`Artas
07-03-2010, 22:47
Może być to nawet ciekawe, poczekam i sprawdzę. ;)

Jaros Jaroz Jaro
08-03-2010, 00:09
No i Tetris to Tetis ;d Jaros jeśli znasz tylko PFK, K44 i OSTRego, a 'może Pjus' napisałeś, żeby do końca się nie zbłaźnić to nie jest ok rzecz jasna twój drugi dom to energy2000, a co mi tam- kupię sobie rzelu za 50zł!

Topik
Sprawdzę na pewno

Buhahushahuaaahaha...

Ty już dawno się zbłaźniłeś, widzę że interesujesz się mną i czytasz moje posty w dziale 'muzyka" Kiedyś napisałem o pfk i k44 i ty zaraz napisałeś że tylko znam pfk i k44 i nazwałeś mnie pseudofanem, niedawno pisałem na tym forum ze ostr mi się podoba to teraz dopisałeś do tej listy ostrego.

A co do tego "pjusa"...
Jesteś zajebisty jednym słowem. Ogarniaj.

@down
błaźnierstwo? ogólnie cię podsumowałem. 14 lat masz,nie potrafisz rozumować tekstu.

Τettmeier
08-03-2010, 17:30
Buhahushahuaaahaha...

Ty już dawno się zbłaźniłeś, widzę że interesujesz się mną i czytasz moje posty w dziale 'muzyka" Kiedyś napisałem o pfk i k44 i ty zaraz napisałeś że tylko znam pfk i k44 i nazwałeś mnie pseudofanem, niedawno pisałem na tym forum ze ostr mi się podoba to teraz dopisałeś do tej listy ostrego.

A co do tego "pjusa"...
Jesteś zajebisty jednym słowem. Ogarniaj.

Zbłaźniłem się bo interesuje się tym co piszesz???????????????? ??????????? nie wiem o czym ty do mnie mówisz

Fajna płyta będzie, już pisałem

Mikiel Król Sedesów, ej!
13-04-2010, 16:13
http://hotfile.com/dl/37316979/0ef4170/VA-Junoumi_Vol._4-EP-PL-2010-WEB.rar.html

jakby ktoś chciał

Axelo .
13-04-2010, 19:28
Jest git, czekam na całość. :D
Promomix miazga.

@ DOWN

Czekam aż się ściągnie. :D

Mikiel Król Sedesów, ej!
13-04-2010, 19:47
Jest git, czekam na całość. :D
Promomix miazga.

przecież dałem całość post wyżej, lol'd. Jest lajtowe, szału nie ma, ale fajnie się słucha.

.Serafin
13-04-2010, 19:49
Słuchalem 3 razy. Słabe.