View Full Version : Respy Draculi
Keshuter
06-03-2010, 11:09
Witam. chcialbym zaproponowac, aby administracja powiekszyla resp dracul od 222. jest tylko 1 taki resp i ciagle jest oblegany. Gdyby powstal 2 taki resp gracze nei musieliby latac po malym respie na ank !. dodaje sonde.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-03-2010, 11:14
Ogólnie to i tak jest mało dracul na całej mapie. Ciągle ktoś się kręci. To przeszkadza. Na Soran/Senji nie ma żadnego respa dracul, więc...
Sub Zero 2
06-03-2010, 11:41
Jestem na tak.Jak grałem to poszłem swoim charem na Dracule i są zajęte.Dobrze by było wprowadzić troche więcej respów na Facc.
:O Jestem Zaawansowany. ; p
Keshuter
06-03-2010, 11:42
Jestem na tak.Jak grałem to poszłem swoim charem na Dracule i są zajęte.Dobrze by było wprowadzić troche więcej respów na Facc.
facc niekoniecznie. moze byc ewentualnie pacc. tylko chodzi ze malo jest respow na ktorych naprawde sie szybko expi ! . Ten big resp jest powodem do duzej napinki:c
Jestem na tak.Ten 222 cały czas ktoś na nim expi a jak wreszcie jest wolny to po 5 min ktoś ci się wpieprzy i tak cały czas.
Lord Daring
06-03-2010, 11:44
jak najbardziej jestem na tak , ale będzie dokładnie tak samo jak z respem na drakul na cod ... jestem za wprowadzcie taki resp niekoniecznie dla facc ;p
Assassin Mateusz
06-03-2010, 15:19
Tak, dracule powinny posiadac dwa big respy, gdyz ten pierwszy jest nonstop oblegany przez graczy.
Jestem na tak. Jak tamten był zajęty, to nie miałem gdzie postawić cave noob charem. :/
Jestem na tak. Niech dodadzą trochę większy resp na PACC na CoD. Bo jak chciałem poexpić swoim 300 knightem, to ciągle był zajęty. Ofc przez pacc userów. Niech zostawią tamten resp dla facca.
Dodać trochę większy 'orb dracul' na PACC.
Można by ukryć tego respa za jakimś drzewkiem czy coś.
Jestem na nie. Jak jest 1 resp rozwija się pvp u młodych graczy.
Niewolno dawać graczom wszystkiego czego chcą xD
Bastek10
06-03-2010, 22:18
jestem na tak ale oczywiscie dla graczy poosiadajacy pacc!
Według mnie takie respy są zbędne.. jest już sporo owych respów Dracul.
NIE.
Oczywiscie ze tak duzo ludzi sie kreci na draculach i niemozna szybko poexpic ale raczej dla pacc
Jestem na nie, mogliby zrobić ewentualnie jakieś płatne respy Dracul. xd
Jestem na TAK. Ale ten 2 resp powinien byc tylko dla pacc...
Keshuter
07-03-2010, 08:21
Jestem na TAK. Ale ten 2 resp powinien byc tylko dla pacc...
nie twierdze, ze ma byc dla facc. skoro 1 jest dla facc to 2 dla pacc:) logiczne nie?:p
Szaloony Zieloony
07-03-2010, 09:06
Jestem na nie, ponieważ każdy się przyzwyczaił do dracul i respy tych monsterów są non stop zajęte. Lepiej poprawcie trochę giant serpenty i demon lordy (więcej expa lub mniej hp) bo respy tych potworków są puste, a jakby exp szedł podobnie do dracul to zawsze by ktoś tam expił i byście nie płakali, że nie ma gdzie expić.
Keshuter
08-03-2010, 16:22
glosujcie ! moze to wejdzie w zycie !:(
jestem na tak bo ten resp dracul jest zajęty prawie 24/7 ;p
Seth Drut
08-03-2010, 16:32
jestem na nie.
drakule macie na ank spore respy
na cod nie tylko ten od 222lvl
drakul jest duzo na mapie.
Keshuter
12-03-2010, 15:38
Prosze o dalsze wypowiedzi. ! moze administrator by sie wypowiedzial?:>
Nocami resp jest wolny ;) (przewarznie) ale mogliby dodac resp od 222 taki sam jak na cod ale dla pacc.
Ryśku xD
12-03-2010, 19:25
Tak , bo jest bardzo mało respów Draculi , i powinny zostać dodane nowe :)
.Panicz.
12-03-2010, 19:25
Dobrze jest. :cool:
Jestem na NIE :o
Belfus Adri
12-03-2010, 19:27
Mogli by zrobic jakies dracule w jakis mało odwiedzanych miejscach np na cyc,soran...
Nikomu to niepotrzebne :)Jest dużo respów jak nie umiesz wbijać PK to wstań o 6:00 i exp
No nie wiem, może i nie ma wiele respów Dracul, ale skoro są zajęte, to w takim wypadku idziemy na inne potwory. I tak właśnie powinno to wyglądać. Choć nie wiem, może się doda. Przemyślę to jeszcze.
Co do Dracul jestem na nie. Mógłby powstać nowy resp giant serpentów.
Jestem na NIE, jeżeli mają powstać dodatkowe respy to dracule na najbliższy czas należałoby zostawić w spokoju, /\ giant serpenty owszem, może coś innego, nowego... ?
od 150 do 300 praktycznie jesteśmy oblegani przez jednego tego samego monsterka, musi powstac coś nowego
Panie TYGRYSIE i nie koiecznie dracule jak wcześniej wspomniałem.
Hoenix _/
19-03-2010, 01:39
Jestem na tak, powież
-od 200-350 jest cieżko wbić poziom:)
Gdyby powstał nowy resp, ułatwiło by to graczom gre. :D
Jestem na NIE, jeżeli mają powstać dodatkowe respy to dracule na najbliższy czas należałoby zostawić w spokoju, /\ giant serpenty owszem, może coś innego, nowego... ?
od 150 do 300 praktycznie jesteśmy oblegani przez jednego tego samego monsterka, musi powstac coś nowego
Panie TYGRYSIE i nie koiecznie dracule jak wcześniej wspomniałem.
Przecież jest sporo fajnych respów, nie musisz tylko na draculach expic.
#Topic
Jestem na tak, mógłby powstać taki drugi wiekszy orb dracul, ale z jednym wyjątkiem, resp byłby płatny tak jak np. płatne ms'y.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.