View Full Version : Mesh'e
Witam. Ostatnio expilem na Mesh'ach i prawie nikogo tam nie bylo. Potrafia zrobic duze kombo.... Nikt tam nie expi. Loot tez jest beznadziejny. Moja propozycja jest taka, aby polepszyc loot np. taki jak kingi itp. i zmniejszyc ich hity lub zeby dawaly wiecej expa np. 180k ++
W sondzie do wyboru kilka opcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pomozplz
07-03-2010, 10:50
nie nie nie i jeszcze raz nie umyj zeby i zobacz czy Cie nie ma w piwnicy jak sie nie podoba idz na kinga albo na rata po ser i go sprzedaj za 1 gp..
Keshuter
07-03-2010, 10:53
albo zwiekszenie loota albo pomniejszenie hitow. zdecyduj sie. jestem na tak.
No rzeczywiscie lot jest słaby, ale musisz się zdecydować co chcesz..
Ja osobiscie zaznaczyłem odpowiedź więcej expa, z myślą, że jest to potwor do expa, a nie do loota.
Ta zwiększyć expa do 185k i trochę zwiększyć spadanie itemków.
nie nie nie i jeszcze raz nie umyj zeby i zobacz czy Cie nie ma w piwnicy jak sie nie podoba idz na kinga albo na rata po ser i go sprzedaj za 1 gp..
o czlowieku wez sie ogarnij. Chodzi mi o to zeby polepszyli expa/loota czy cos z tych rzeczy. Nie placze ze slaby loot czy cos. Nikt nie chce expic na tych potworach bo to sie nie oplaca. Czytanie ze zrozumieniem sie klania -.-
Chyba dobrym rozwiązaniem byłoby zwiększenie loot'a. Co do expa to jest okej, przynajmniej kolega mi tak mówił.
Loot mógłby być coś na wzór Ots Kingów.
ja uważam ze mogli by loota dać podobnego do kingow i minimalnie możne expa więcej ;p
Assassin Mateusz
07-03-2010, 12:01
Zaznaczylem mniejsze hity, bo ciezko sie expi.
Loot wydaje mi sie, ze jest w miare.
lepszy loot wiecej expa slabsze hity :D
Jak dla mnie lepszy loot i wiecej expa hity sa w miare ok.
Bastek10
07-03-2010, 12:50
Najlepiej żeby dali trochę więcej expa i polepszyli tego lota bo nie jest zbyt ciekawy.
A tak w ogóle gdzie one występują i ile expa dają?
Bo nawet nie wiem.
@top
Gdy ja tam expiłem na msach wbiłem w pół godziny 4 levele, miałem loota na ok. 4-5sc.
Na Mesh, 1 lvl 25 minut loot 40cc.. Porażka, zwiększcie lota, bynajmniej tym co grają na APO.
xD Lukki xD
07-03-2010, 13:00
Grałem na meshah na teście, aby je przetestowac pod względem loota i expa i zgadzam się z tymi co mówią, że loot jest beznadziejny.
Zaznaczyłem więcej expa i lepszy loot.
handlarz_narkotykow
07-03-2010, 13:07
raczej nic nie pomoże tak jak tylko lepszy loot dlatego też wybrałem 1-wszą z propozycji
Według mnie powinni zmniejszyć hity. :>
`maniek`
07-03-2010, 13:38
hity nie sa za duzo ja 202 ek bije se na luzie ale lot jest do duzy prawda czasem walna dobre combo
lepszt lot powinien byc !!
pomozplz
07-03-2010, 14:36
o czlowieku wez sie ogarnij. Chodzi mi o to zeby polepszyli expa/loota czy cos z tych rzeczy. Nie placze ze slaby loot czy cos. Nikt nie chce expic na tych potworach bo to sie nie oplaca. Czytanie ze zrozumieniem sie klania -.-
wez człowieku napisałem ze żadna z tych propozycji umyj zęby ponawiam odpowiedzc nie pasi idz na rata o tyle nie pasi idz na kinga co moze ze jeszcze chcesz potwora co bije po 1 a daje expa 50000milionow? jest dobrze tak jak jest..Jak wiesz jest nadmiar kasy bye.
Szaloony Zieloony
07-03-2010, 16:21
Myślę, że można by trochę powiększyć expa tak do 170k. Reszta jest ok.
Jestem za lepszym lootem...Bo expa nawet dużo,i mało hp wdł mnie
Lunatic Volt Here
13-03-2010, 13:58
Znowu nabijasz posty..
Człowieku Mesh'e sa zjebiste loot też jest dobry wiec przestan szukac dziury w całym..:o
.Panicz.
13-03-2010, 14:13
Lepszy loot
Takie moje zdanie :o
Noob Char
13-03-2010, 15:08
Ludzie! Ogarnijcie się. Loot jest bardzo dobry z niego wystarczy tylko zmienić jego hity na mniejsze i będzie spoko. :)
Takanori~
13-03-2010, 15:48
Fajny moob, da sie w miare expic, ale nie da sie postawic cave i to jest dobre... Niech zostanie tak jak jest... :p
Ryśku xD
13-03-2010, 16:29
Według mnie powinien zostać wprowadzony lepszy loot , oraz zmniejszone hity :)
Mesh powinien dawac 180k expa hity zostawic tak jak sa i odrobine lepszy loot i bylby git.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.