PDA

View Full Version : Empty nadu?ywa swoj? pozycj?.

handlarz_narkotykow
07-03-2010, 11:17
Witam chciałem was zapytać co sądzicie o tym użytkowniku który ma pozycje Cleanera.
Ostatni mi usunął temat gdzie zamieściłem qwiz w rl życiu chociaż nie łamał on regulaminu, tak samo zrobił to z tematam Byouta który też był w porządku...
To co on robi to po prosty przesada.. Mortiis powinien go upomnieć lub zdjąć z pozycji cleanera takie jest moje zdanie.

Santano
07-03-2010, 11:18
A co zrobisz, jeśli Ci powiem, że to nie Empty usunął Twój temat?
Ja oczekiwałbym publicznych przeprosin.

Empty
07-03-2010, 11:34
Skąd masz pewność, że to ja Ci usunąłem temat?
Nie tylko ja w tym dziale mam władzę.

TuK!
07-03-2010, 12:52
@handlarz
Ja bym Ci radził najpierw się zastanowic, nie tylko Empty ma pozycję Cleanera.
Tak, jak mówi Santano powinieneś przeprosic.
@down
Mi wiele razy ktoś usunął temat, i nie płakałem.

Wujaszek
07-03-2010, 12:53
A co zrobisz, jeśli Ci powiem, że to nie Empty usunął Twój temat?
Ja oczekiwałbym publicznych przeprosin.

Za co publicznych przeprosin? :O! Ma prawo się dowiedzieć kto usunął jego temat co nie? Powinniście przy usunięciu tematu pisać użytkownikowi kto to zrobił i za co ;c Co do tego Empty kto to wgl jest i robi on coś na forum? ;p

Pampalini
07-03-2010, 12:55
Za co publicznych przeprosin? :O! Ma prawo się dowiedzieć kto usunął jego temat co nie? Powinniście przy usunięciu tematu pisać użytkownikowi kto to zrobił i za co ;c Co do tego Empty kto to wgl jest i robi on coś na forum? ;p

Może i ma prawo się dowiedzieć, ale nie może kogoś bezpodstawnie osądzać że usunął mu temat,skoro nie ma na to dowodów.

Led
07-03-2010, 12:59
zacznij naduzywać mozgu, dobrze zrobisz .

Santano
07-03-2010, 13:08
On nie spytał "Kto usunął mi mój temat?"
On powiedział "Empty usunął mi mój temat."

Empty
07-03-2010, 13:24
Odpowiem Tobie na nurtujące Cię pytanie.
To nie ja usunąłem Tobie temat ;)

Scoop
07-03-2010, 14:18
Ogólnie powinieneś dostać warna za wprowadzanie ludzi w błąd i oczernianie Emptego bez żadnych dowodów, temat usunąłem Ja, dlaczego? Bo był idiotyczny i do niczego nie prowadził, niby jakiś quiz (dodam jeszcze, że zrobiłeś błąd w nazwie tematu), a nic z niego nie wychodziło, więc po co coś takiego ma być? Do nabijania postów? Jeżeli chcesz to możesz sobie takie tematy robić w hyde parku. Teraz proponuje abyś przeprosił osobę którą niesłusznie oskarżyłeś.

Amu$
07-03-2010, 14:36
Weźcie temu pajacowi dajcie warna albo od razu bana niech nie piszę swoich bezsensowych postów. :)

Mikiel Król Sedesów, ej!
07-03-2010, 17:28
poprosimy warna dla tego pana.

w jakimś temacie pisałeś że 'tajemniczy' nabija posty, synek co ty robisz? 20 postów dziennie piszezs i takie debilne, warn to ty możesz dostać.

^topic
Warn dla niego, ten jego 'Qwiz' był bez sensu i jeszcze oczernia Emptego, tak być nie może.
btw: ma debilny nick oraz avatar