View Full Version : Kingi w cyclopolis!
xD Lukki xD
07-03-2010, 16:11
Witam.
Zauważyłem ostatnio, że na kingach na cyclopolis praktycznie nikt nie przebywa, ani nikt nie expi na tych behemotach. Więc moja propozycja jest taka, aby przerobic poziom na którym są kingi w cyclopolis na duży publiczny resp kingów coś jak na Magic lub na CoD. Wtedy to miejsce było by znów uczęszczane, a resp kingów na CoD i Magic jest często oblegany.
Co wy na to?
Szaloony Zieloony
07-03-2010, 16:18
Ja na to jak na lato. Ale nawet nie wiedziałem, że na cyc są jakieś kingi.
To że ludzie często przebywają na cod to każdy wie i z tego względu daje na tak.
Ale również nie wiedziałem że są tam kingi.
Mogłbyś napisać poradnik gdzie są i dopiero.
Kiedyś tam expiłem, he. Fakt tam nikt nie expi, przydałoby się trochę kingów i akurat to miejsce jest dobre, niepotrzebny jakiś nowy resp, tylko rozbudowa tego :) Dobra propozycja, ofc na tak.
krzysiek_15
07-03-2010, 16:35
I teraz widac ze nowi gracze nie wiedza gdzie znajduje sie respy gdzie kiedys sie expilo, przeciez kiedys to ev/cyce to byly kingi...
Bardzo dobry pomysl zamiastrobic nowe respy poprostu skasowac drzwi itp usunac behe i wstawic kingi elegancko by bylo ;] na tak
Co o.o Nie wiedziałem o tamtym... Zrób poradnik to bedziemy oceniać. Bo napewno mało osób o tym wie :)
Ale każda rozbudowa jest przydatna więc jestem na tak :)
Jestem na tak, bo teraz nikt tam nie expi. Przydałby się poradnik na dojście do tych respów : p.
@top
Szczerze to nie wiedziałem gdzie tam są kingi ;D, choc nie gram to i tak jestem na TAK! A po ile tam kingów tak w ogóle jest?
xD Lukki xD
07-03-2010, 16:59
Tam są respy podobne do evul i can. 4 respy po 2 kingi i 2 po 1...
I do tego floor po którym wolno się chodzi :S
A idzie się tam tak samo jak na rl na behemoty w cyclopolis
jestem na tak , rozbudowa tamtejszych terenów to świetny pomysŁ
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
07-03-2010, 17:22
ani nikt nie expi na tych behemotach.
lolol gdzie to jest?
#topic
Pewnie ze na tak bo respy kingów któe są popularne często są przeludnione, a gdyby tak zedytowac te kingi w cyc, to wtedy to miasto zaczęłoby spełniać jakąś funkcję.
Jestem na tak.
Przebudowa powinna zrobiona coś aka magic
Old Dzolo/Seba :)
07-03-2010, 17:26
O tak, jestem jak najbardziej za. Bardzo mało osób tam teraz expi, przydałoby się zwiększyć ilość respów w tym miejscu. A najlepiej jakby powstało coś nowego w mieście Cyclopolis. Coś owo Yalahar : >
Xienus :>
07-03-2010, 17:32
jak najbardziej na tak :>
mogli by zrobić coś na wzór Magic
ale bramka 700-900 :>
oraz 1kcc za wejście :>
Seth Drut
07-03-2010, 19:03
jak najbardziej na tak.
sam bylem tam tylko raz.. dawno temu, kiedy robilem dragon scale helmet quest ;d
Bastek10
07-03-2010, 19:08
jak najbardziej na tak :>
mogli by zrobić coś na wzór Magic
ale bramka 700-900 :>
oraz 1kcc za wejście :>
rozwaliłeś mnie teraz
Taki resp mógłby powstać i mogli by zmienić od razu questa na dsm na troszkę trudniejszy.
tam jest quest z kingami:o
jestem na tak, ale nie same kingi tylko inne respy rowniez:)
Zarexoholik?
07-03-2010, 20:00
Oczywiście, że jestem na tak. Pamiętam jak tam się niegdyś zajebiście expiło. Stare, dobre czasy.
lord max
07-03-2010, 21:37
Są tam jakieś respy kingów? o.o WTF?!
Bercikuwa Koksuwa
07-03-2010, 21:42
L00000L
gram na tym gównie dość długo i pierwsze widzę o kingach na cyc :OO
Oczywiscie ze bardzo dobra propozycja, jestem na tak. Poniewaz bardzo czesto zajete sa respy kingow, na COD, albo na MAGIC.
Proponuję następujące zmiany:
a) lekkie wydłużenie tych korytarzyków i poszerzenie ich na końcu; dodanie 1 kinga na końcu korytarza (tak, żeby były 3 ogółem)
b) schody na górę, gdzie znajduje się krótki korytarzyk (2 kingi w małych odległościach) i kółeczko na końcu, gdzie znajdują się kolejne 2 kingi (wc 4 kingi ogółem :D
c) wydłużyć czas respawnu kingów o 66%
d*) dodałbym jeszcze ścianę i trzebaby było użyć kilofu (trzeba się pomęczyć), żeby przekopać się na dół, tam byłoby kolejne zejście i takie spiralizujące (http://i49.tinypic.com/efgqr5.jpg) korytarze (to czerwone) w których byłoby ogółem 6 kingów (każdy) dochodzące do wielkiej hali (fiolet) w której byłby jakiś śmieszny wystrój (meble itd) a tam 1 queen, w tym pokoju byłaby jakaś bramka levelowa (do questa dsh - troche ulepszonego) i ukryty teleporter do jakiegoś expowiska z kłinami (ja bym odpierdolił taki zameczek jak na Evul z dragunami - zamiast tego kingi i queeny i w czterech wierzyczkach wystających z zamku byłyby Wise (oczywiście odpłatne). Moim zdaniem takie expowisko lux w chuj, ale byłoby trudno zaexpić jak dużo osób by tam rezydowało.
*bardzo opcjonalnie
#Edit
Post no. 500.
Pomysl dobry bo respy beznadzieja resp magic cod hmm dobry pomysl ale resp jest baaaaaaaaaardzo daleko i te cyklopy po drodze az srac sie chce:D ale i jestem na tak.
xD Lukki xD
13-03-2010, 12:39
@up
Ale w końcu był by sens tam chodzic.
Przepraszam za mały refresh, ale tutaj konieczne jest rozpatrzenie tej propozycji przez GM'a :P
Bardzo dobry pomysł tylko 1 rzecz.Jeśli będą tam wielkie respy Kings to wątpie aby przybyło turystów...Ale pomysł sam w sobie świetny.Administracja mogła by go zrealizować!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.