View Full Version : Apo..........
Dziś chciałem zobaczyć czy dam rade biegać z APO no i ?
19:28 Straciles 12201 punktow zycia w walce z apocalypto.
miałem na sobie takie EQ jak : s.set klapki Bh hunting Spear :< To chyba coś nie tak :<
Peszek, albo nie masz skilla, cipka jesteś, albo Apo mocniejsze jest :D Ja kiedyś na 1k rp brałem w biegu, bez deada. Nie wiem jak jest teraz, nie mam porównania, ale coś słyszałem, że umocnili Apocalypto. : /
pijany ludek
07-03-2010, 19:36
Co w tym jest nie tak ???Apo jest dobre takie jakie jest i mysle ze nie nalezy nic zmieniac.
to ja mam kaptur pandeme i perfect i trace nawet 13 500 wiec co zrobic:|
Assassin Mateusz
07-03-2010, 19:43
Nie po to leci z niego brocha, zeby bil marne hity.
Wszystko jest dobrze.
Ale kiedyś waliło max 10 k a teraz ? 13 500 no to jest Lipnie :<
Zarexoholik?
07-03-2010, 20:09
Bije znacznie mocniej. Co chwilę dostajemy z 'kamyka' po 10++. Xd Zmienili APOcalypto na rozkurwiatora. Jestem ciekaw jak tam ms/ed bez auto vity/sio expi. Xd !
Może Apo bije teraz mocniej, ale i tak jest dobrze i nie trzeba nic zmieniać ;).
Takanori~
10-03-2010, 07:59
No i dobrze, ze Go 'umocnili'... Poniewaz, takie nooby wbijali na respa (Bal etc.)
Pamietam jak bylem kiedys z Zappa (1.4k ed), a ja Inflamel (1100 ed), nie raz zalapal reda... ;)
Apo przykokoxil na silce... ;[
Peszek, albo nie masz skilla, cipka jesteś, albo Apo mocniejsze jest :D Ja kiedyś na 1k rp brałem w biegu, bez deada. Nie wiem jak jest teraz, nie mam porównania, ale coś słyszałem, że umocnili Apocalypto. : /
Haha, Joogi na 1k?
Jak na 1300 padałeś jak....
Co do tematu, to dobrze. TO jest BOSS
Jesteś pajacem bez ogaru rp i dlatego padasz. : )
A co do Apocalypto to były spekulacje, że zwiększyli jego siłę ale zostały ucięte przez Tygrysa choć większość graczy się skarży o to.
A co do Apocalypto to były spekulacje, że zwiększyli jego siłę ale zostały ucięte przez Tygrysa choć większość graczy się skarży o to.
Ponapinaj się na innym forum, okej? :/
#topic
Jeżeli Tygrys powiedział, że siły są takie jakie były, to znaczy, że tak jest. Doszukujecie się czegoś, czego nie ma.
N-series
10-03-2010, 14:20
Mi karelem bez auto sio było cieżko xd tera leo ofc. solne to 2.2k ;d trzeba uważać xd żeby się nie zaspamować i pilolnować hp żeby 30k było zawsze w moim przypadku czesto combo wali niezłe
Hoenix _/
10-03-2010, 14:45
Apo bije 13k+ besty :P
Mam kaptur, panda, p amulet i dostaje 13k+ :p
Tak został ulepszony,ale jest to potwór do huntu a nie expienia . Zreszta Powinien byc mocniejszy bo z tymi poprzednimi hitami to byla porażka 1.1k ek bralem solo apo bez wiekszych problemów w biegu ofc . Teraz jest dobrze,Apo to potwór który powinien byc bossem kiedys apo bylo tylko na najazdach. ;)
Mi karelem bez auto sio było cieżko xd tera leo ofc. solne to 2.2k ;d trzeba uważać xd żeby się nie zaspamować i pilolnować hp żeby 30k było zawsze w moim przypadku czesto combo wali niezłe
A ty podobno Karelem bez botów grałeś ;O:eek:
a ty podobno karelem bez botów grałeś ;o:eek:
po chuju zesz ***** old nix chuja wbiles pizde widziales, wypierdalaj z tym nickiem niewierny!
Lunatic Volt Here
10-03-2010, 18:21
Bez napinek dziecko...Za dużo Tibii..:eek:
Bez napinek dziecko...Za dużo Tibii..:eek:
LoL Z 10k to chyba za dużo....!Zmniejszyć atak!:cool::cool::cool:
PS:Na głównej stronie gdzie się ściąga ip-changer do Tibi 7.6 jest ''Trojan''!
[url = http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp] [img] http://r9.fodey.com/2095/e71fc8cf0eae4aef8380aee382499022.0.gif [/ img] [/ url]
.Panicz.
17-03-2010, 20:12
Chyba coś z tobą nie tak :o
To normalne hity :(
Jest dobrze...
Ponapinaj się na innym forum, okej? :/ [2]
O ja cie!!!!!
MorgiBack
17-03-2010, 20:52
#topic
Jeżeli Tygrys powiedział, że siły są takie jakie były, to znaczy, że tak jest. Doszukujecie się czegoś, czego nie ma.
Wiesz, że nie jesteś jego sekretarką, żeby WSZYSTKO powtarzać co on powiedział. Więc przestań lizać.. (po raz kolejny).
@topic.
Zależy od lvl'a jeśli masz 1.4k i nie możesz ubić to GZ. Xd
Ale jeśli mniejszy to ja pamiętam jak APO waliło we mnie max 10 k, ale patrze, że źle tu się dzieje.:mad:
#topic
A Ty nabijaj posty na innym forum i skończ wreszcie lizać dupsko ekipie.
@Top
Dobrze jest jak jest!
Action16
17-03-2010, 23:08
apo teraz hity ma 13k z kamyka co chwile dostajemy ale musi byc silne skoro leci z tego brocha;d
Chyba coś z tobą nie tak :oNa prawdę, idź do psychologa.
Nie ma to jak odświeżyć stary temat sprzed 10 dni. Nigdy na APO nie byłeś a masz najwięcej do powiedzenia. Patrz gdzie posty nabijasz kretynie.
Może i tak jest, ale ja dostałem na klapkach z kamienia, 13k+. mort 11k
Hoenix _/
18-03-2010, 20:22
Nom, siła jest wieksza:P
Ale, brocha jest cenna :D
Jak już było mówione ataki Apocalypto [apo] zostały teraz powiększone. Więc zapewne będzie nam ciężej je ubijać, ale za to na pocieche jest większy loot ;>
PS:Na głównej stronie gdzie się ściąga ip-changer do Tibi 7.6 jest ''Trojan''!
[/ url][/IMG]
Jakby był trojan to ekipa by nie dała go na stronę główną.
Jeżeli już dodali większe hity to pewnie obniżyli ilość życia.
@edit jest wirus ale jest on potrzebny do połączenia się z serwerem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.