View Full Version : Tibia na laptopie.
Whistler
08-03-2010, 12:42
Witam mam problem ponieważ chciałem sobie pograc na laptopie w Tibia a tu lipa... Tibia muli i to bardzo. Laptop ma około dwóch lat i System VISTA. Próbowałem włączać w trybie zgodności we wszystkich Systemach i nie działa nadal.
Proszę o pomoc.
@edit
Nic jak na razie nie pomogło...
Jak któryś z postów pomoże zapłacę kasą na rooku ;)
Surio__:D
08-03-2010, 13:21
Jak masz ikone tibii kliknij ppm/właściowści/ i masz element docelowy i pisze tak :
"C:\Program Files\Tibia\Tibia.exe"
To daj takie coś :
"C:\Program Files\Tibia\Tibia.exe " engine 0
Puźniej daj w zgodność i zaznacz " uruchom jako Windows Xp z dodatkiem service pack.
I spróboj.
Pomogłem ? Reputa Daj
Precision
08-03-2010, 13:26
Tibia na viście niestety "muli". Jedyny ratunek - zainstaluj XP. Też mi "muli" na viście, fpsy spadają, a mam dwa rdzenie :P
Spróbuj na fullscreenie (w grze ctrl+f).
Zbigniew Wodecki
08-03-2010, 15:04
tzn muli Ci kompa, czy jak już jestes w grze.?
Xienus :>
08-03-2010, 15:37
Tibia na viście niestety "muli". Jedyny ratunek - zainstaluj XP. Też mi "muli" na viście, fpsy spadają, a mam dwa rdzenie :P
w pizdzie byleś i chuja widziałeś...
grałem w tibie na W Vista przez pól roku... i 0 problemow...
@top
ustaw priorytet na wysoki...
zrób scana kompa...
usuń wszystkie składniki tibi i zainstaluj od nowa...
jeżeli to nie pomoże to napisz mi adres to wpadnę do cb :>
bo w koncu to samo miasto :>
Carlos _/!
08-03-2010, 19:03
w pizdzie byleś i chuja widziałeś...
grałem w tibie na W Vista przez pól roku... i 0 problemow...
@top
ustaw priorytet na wysoki...
zrób scana kompa...
usuń wszystkie składniki tibi i zainstaluj od nowa...
jeżeli to nie pomoże to napisz mi adres to wpadnę do cb :>
bo w koncu to samo miasto :>
po pierwsze, to w dupie byles i gowno widziales - to mozna napisac w twoim kierunku, dziecinko. sam mam laptopa, i rok temu mialem ten sam problem, tibia mulila. probowalem wszystkiego. po prostu niemozliwe jest dzialanie tibii 7.6 na viscie, w dodatku na laptopie. musialem zainstalowac XP, tylko to pomoglo.
btw, nie zapraszaj xienusa do siebie. kto wie, czy to nie jakis pedofil: /!!
Precision
08-03-2010, 19:43
Xienus, nerwy na wodzy. Nie musisz tu komponować wulgaryzmów, bo to właśnie Ty gówno widziałeś i gówno na temat wiesz.
Poza tym są wersje 32 bitowe jak i 64. Mam tą drugą i niestety NIE działa.
@top
Możesz spróbować zainstalować najnowsze sterowniki do płyty głównej i karty graficznej.
Surio__:D
10-03-2010, 08:52
Carlos i Precision nie pierdolcie głupot jade na w vista z 2 lata - zero problemów , no kiedyś były
Spróboj to co wyżej napisałem albo zrób tak :
Otwórz tibie i daj żeby była w okienku zaloguje się i zobac czy muli , jak nie to po jakimś czasie daj ctrl+f i graj :p
Jbc to reput.
Xienus :>
10-03-2010, 10:58
po pierwsze, to w dupie byles i gowno widziales - to mozna napisac w twoim kierunku, dziecinko. sam mam laptopa, i rok temu mialem ten sam problem, tibia mulila. probowalem wszystkiego. po prostu niemozliwe jest dzialanie tibii 7.6 na viscie, w dodatku na laptopie. musialem zainstalowac XP, tylko to pomoglo.
btw, nie zapraszaj xienusa do siebie. kto wie, czy to nie jakis pedofil: /!!
mam laptopa i tak jak pisałem przez pól roku w tibia na w vista grałem
a wiec pisanie ze działanie tibi na WV jest nie możliwe jest robieniem z siebie debila :<
o.O Lathus O.o
10-03-2010, 12:50
Niestety tak już jest :|...Masz po prostum laptopa do dupy kup sobie porządny za 3000zł niż guwno za 500?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.