View Full Version : Dodanie BF2 do APO-Serwa?
Moja propozycja brzmi, tak aby dodac do naszego serwera BF2 - Battlefield Rank Mod.
Dodaję sondę.
Ja nie mam nic do tego moda, podoba mi się :D
Moze byc nie mam nic przeciwko:D
Precision
08-03-2010, 18:46
Pewnie, może być .
Nie, nie, nie - i jeszcze raz nie!
Weźcie pod uwagę to, że teraz prawie każdy server to bf2, a [tp] i [ffa] zanikają. Cs, to ma być cs a nie drugi cod - nie pasuje? Idz grac w coda...
Nie, nie, nie, nie. Dzieci by w nocy nabijały rangi, namawiały żeby dać się zabić itp. Niepotrzebne zupełnie, jest dobrze teraz, tylko nowe mapki pododawać i luks. :)
Kamilio 2.0
08-03-2010, 20:13
nie nie nie i jeszcze raz nie bo na huj wam to? najlepszy jest tradycyjny ffa.
Nie, nie, nie - kulwa nie!
Weźcie pod uwagę to, że teraz prawie każdy server to bf2, a [tp] i [ffa] zanikają. Cs, to ma być cs a nie drugi cod - nie pasuje? Idz grac w coda...
Nie gram w takie gry jak Call of Duty, radziłbym tobie w to pograc.
Sonde masz od tego.
Nie gram w takie gry jak Call of Duty
Jak tak bardzo chcesz rank z Battlefielda 2, to sobie zaintaluj i zagraj w Battlefielda 2. Jestem zdecydowanie przeciwny dodawaniu na server pierdółek tego typu. Bezsensownie zaśmieca amxa(którego specjalnie uszczupliliśmy, żeby grało się wam miło i przyjemnie) i powoduje większy ping.
Jak już mówiłem w temacie o podobnej treści:
Mało z was zapewne zna struktury AMXX i myśli, że edytowanie pluginu, to tak jak skryptu do tibii - zmienić dwie linijki i jest good. Nakładka BF2 wprowadza kilka uciążliwych opcji, których modyfikowanie sensu nie ma. Oprócz tego, gryzie się z dwoma pluginami z naszej paczki, które są niezastąpione jeżeli chodzi o serwer FFA taki jak ten. Szczerze, to ja mam głęboko w nosie, czy dostane order za zabicie 500 osób itd itp.
A ja bym była za ; ) ale zeby byly wylaczone nagrody ;) np scout na poczatek rundy albo +15 hp ;)
@up
To już nie byłoby Bf2 ..
@topic
Jestem za. Lubię grać na BF2, bo używa się praktycznie wszystkich broni, aby zdobyć wszystkie odznaki.
Mortalix
20-03-2010, 22:36
Uważam, że nie powinno być tego na apo.
Większość modów to żałosna rozrywka dla niedowartościowanych dzieci.
Jednym z nich jest bf2. d:
Jestem na nie. Chcę sobie normalnie w csa pograć, bez żadnych dodatków.
@up
ale normalnie byś sobie grał :p po prostu jak byście to dodali to od razu wyłączyć dodatki ; D żeby tylko medale zdobywać;P wtedy zawsze jest walka o złoto srebro i brąz;D
Moltranek
21-03-2010, 07:27
@Viki
Najlepsze rozwiązanie
And Look VVV
Ja bym proponował zrobić [BF2][TP] to by było coś :]
Kamor Wielki
21-03-2010, 07:59
Chcesz BF2 idź grać w BF2.
Chcesz lepszą wersję BF2 ? Idź grać w BC2.
Pozdro.
DonieX <3
21-03-2010, 09:01
Jak tak bardzo chcesz rank z Battlefielda 2, to sobie zaintaluj i zagraj w Battlefielda 2. Jestem zdecydowanie przeciwny dodawaniu na server pierdółek tego typu. Bezsensownie zaśmieca amxa(którego specjalnie uszczupliliśmy, żeby grało się wam miło i przyjemnie) i powoduje większy ping.
Fakt, im więcej pluginów to server gorzej chodzi, tylko zauważ, że jak Oni (czyt, administracja) stawiają server na KampnO to co się dziwić, że np. pingi skaczą czy coś? ; oo [IRONIA/ON]Od razu niech postawią na pukawce..[IRONIA/OFF]
@Top.
Nie. Ma być normalny server, nie widzisz co się dzieje na APO 7.6 ? To samo byłoby na serverze CS. Wystarczająco noobów jest już na serwerze, a co dopiero zaczęło by się dziać jakby był mod bf.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.