View Full Version : Skins
Nema LypY
08-03-2010, 20:36
Polecam wam extra serial brytyjski ktory przedstawia życie nastolatkow, którzy imprezują biorą narkotyki, sex itp. Serial jest momentami smiechowy a zarazem niektóre dość poważne problemy życiowe. Jest dostępny na YouTube w 4 sezonach po 10 odcinkach z napisami. W dwóch sezonach opowiada o grupce przyjaciół ale juz w nastepnych 3 i 4 sa juz inni bohaterowie nowe przygody itp. Co ja będę wam tutaj bełkoty wciskał sami obejrzyjcie i komentujcie :D
Sezon 1 odcinek 1 :)
http://www.youtube.com/watch?v=4yY-D1q8T_k
http://i48.tinypic.com/2r5ybs2.jpg
reszte odcinkow znajdziecie bezproblemu :)
Naprawde polecam mnie i innych wciągnęło :)
Zbigniew Wodecki
09-03-2010, 09:15
Zgadza się, super serial, co tu dużo mówić, wciąga jak nie wiem ;p
Lece oglądać pierwszy sezon.
Reput, dzięki wielkie.
@down już nie widzisz gdzie nabijasz posty --.--
Film super polecam wszystkim oglądnięcie tego filmu :)
WARN DLA TEGO PANA!
Film super polecam wszystkim oglądnięcie tego filmu :)
Kamor Wielki
09-03-2010, 14:08
Kolejne głupoty dla nastolatków...
Aż smutek.
Aż smutek.
To wyjdz....
Po co nabijasz posty...
Autor napisał, że poleca a nie że rozkazuje Ci go oglądać.
Co do serialu to nie mam czasu go oglądać:) Przynajmniej teraz
Precision
10-03-2010, 08:01
Dobry serial. Wieczorem można pooglądać z nudów. :D
Tak fajny serial xD Ja oglądam jeszcze smieszne ;d
party starter
10-03-2010, 10:47
Fajny film XD Jako komedia, bo ta czesc obyczjaowa i te problemy troche przesadzone. Najlepsza jest ta blond anorektyczka :) Nawet klikne w ten jebany kwadrackik bo film mnie zaciekawil. Dzieki :)
Świent serial, śmiechowy, ale i ma morały :D
Cass wymiata, przeryta dziewucha XD
Wyku****** serial, nie ma co :D Morały są. Serial pokazuje problemy nastolatków, ale jakoś nie widzę problemów ze swojego życia w tym serialu.. :D To trochę za ostre to życie w USA jak na normalne życie tutaj XD Obejżałem już 1 sezon, zaraz 2, aktorzy świetnie grają swoje role, Chelle się cycków nie wstydziła pokazać nawet ; o
Nema LypY
10-03-2010, 18:57
W drugim sezonie zobaczysz co bedzie sie dzialo hehe :)
Sturnusek
11-03-2010, 15:21
Ten film wideo zawiera treść od partnera Channel 4, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. :mad:
Nema LypY
11-03-2010, 21:54
No to ostro zaluj ze masz zablokowane :/ a wielka szkoda..
Dziwny ten serial. obejrzałem 1 odcinek i cały czas o seksie mowa, albo o cnocie i tylko klną tam...
Mi się jednak nie podoba, wole anime;)
party starter
11-03-2010, 22:44
Obejrzalem 2 sezony. Moge powiedziec ze sa calkiem niezle. Najlepsza byla chyba koncowka 1 sezonu z tym autobusem :) Drugi byl odrobine nudniejszy :) Oplaca sie ogladac sezon 3 i 4 bo przy kreceniu tego wyjebali starych aktorow i dali jakies nowe twarze ???
Heineken
12-03-2010, 01:19
Aż smutek.
Ok idź pograj w gry komputerowe bo widzę że życia nie masz nie znasz problemów nastolatków ;)
================================================== ========
FILM ZAJEBISTY!!!!!! widzialem 1 sezon, 2 sezon.. 3 i 4 powiem szczerze że RZycie effy mało interesujące nowi aktorzy tak se. Preferuje starą ekipe niektózy sądzą że im wiecej odcinków tym gorsze i chyba się z tym zgodze bo 1 sezon wymiótł. :)
party starter
12-03-2010, 13:28
No to ostro zaluj ze masz zablokowane :/ a wielka szkoda..
to powinno pomoc : http://www.serialeonline.pl/index.php?p=seasons&id=303
W 1 oraz 2 sezonie było bardzo dużo akcji, wciągał serial, potem myślałem, że jeśli są nowi aktorzy, to w 3 sezonie nie będzie już tak fajnie, ale po obejrzeniu 3 i 4 sezonu okazało się, że są tak samo zaj***ste jak dwa pierwsze. Ogólnie to normalnie najlepszy serial jaki oglądałem, w wakacje kręcą 5 i 6 sezon, ale jeszcze trochę trzeba wytrzymać :C Osobiście polecam w 100%. :)
Τettmeier
29-03-2010, 15:43
Dużo sexu w tym? Bo nie wiem czy oglądać XDDDD
party starter
29-03-2010, 15:54
Dużo sexu w tym? Bo nie wiem czy oglądać XDDDD
odrobinke XD
Obejrzalem wszystkie odcinki jakie do tej pory nakrecili i jakos sezony 3 i 4 mnie nie zachwycily. Byly nawet ciekawe, ale w porownaniu z 1 i 2 zakonczenia byly slabe, zwlaszcza trzeciego sezonu. Mysle, ze nowe odcinki tylko zaszkodza temu serialowi, bo ile razy mozna walkowac te same tematy zmieniajac tylko aktora ?
Akananto
29-03-2010, 16:30
Serial jest genialny, obejrzałem 4 sezony i mam zapotrzebowanie na wiecej! Po zmianie aktorów robilo sie głupio, ale przyzwyczaic sie mozna :)
Jezeli chodzi o fabułe - polecam naprawde
Aż smutek.
Wyjdź, ***** synek, wyjdź...
@Topic
Przedstawia realia dorastania nastolatków, lecz właśnie Brytyjskich nastolatków, w Polsce sądze, że jeszcze aż tak nie jest, w sensie niektórych spraw, lecz w przekleństwach na 100 ich przewyższamy XDD. Za niedługo będzie można tworzyć taki serial, ale o polskich nastolatkach.
Moja siostra to ściągneła na PC.
Jak oglądne wszystkie to editne ale zapowiada się ciekawie. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.