View Full Version : Exura vita dla ek
ChamTrzymaPion
08-03-2010, 23:46
Cały ten post, jest ironią, żeby Mortiis pomyślał nad tym co zrobił... -.-
Skoro juz daliście dla EK uh pod hotkey, to może dorzućcie mu od razu exure vite?;> Już tak blisko Wam do tego :) Ewentualnie jakąś broń na dystans..
Mam nadzieję, że szanowny Pan M. pomyśli nad tym co zrobił....
Ja proponuje zeby EK walil maczetami z daleka mial exura sio, aby mogl leczyc kogos tez i zeby nie mial exhausted :) aaaa bylbym zapomnial MOC CZAROW powinien miec jak MS/ED ;] do tego niekonczaca sie mana :* Bedzie BOSKO
WELCOME MAZURSKI
To ja zaproponuje, aby Knight miał takie same możliwości jak game master ;o
Lunatic Volt Here
08-03-2010, 23:53
Moim zdaniem ,będzie dobrze jeśli Pall będzie się mógł uhać co 10 sekund,a Ek nie będzie miał Exhausta na !uh Co wy na to ? ;)
Zbigniew Wodecki
09-03-2010, 00:16
Słaby pomysł, ja proponuje żeby knight mógł robić wszustkie questy za pomocą wzięcia skrzyni z temple questa. I wszystkim knightom niech dadzą maczugi ze spożywczego!
Tak, do tego GUE dla eka powiększone na cały ekran.
^top
Może Mortiis rozmyśli ;d, jestem na nie.
Dareluss
09-03-2010, 07:07
TAK EXURA VITA DLA EK !!! DO TEGO MILION HP I SILA CZAROW MS + LECZENIE INNYCH O EX :<
Na serio to Mortiis zle zrobil ze dali UH na hoty, + zmniejszyli ex . Teraz w 10 sec moge sie uhnac 3-6 razy a przedtem 7-10 :<
Goku Mastah
09-03-2010, 07:10
Proponuje zeby ek mogl walic z sd silver wanda. Chce aby ek uhal sie 30k z mega uh.
Chce miec 15 hotkey w na klawiaturze. Dziekuje.
Oczywiscie jestem na TAK! Dajcie vite dla knighta i beda wyruwnane szanse..,
Myślisz, że jesteś śmieszny? Wczoraj miałeś na j. polskim co to ironia i się podniecasz i nabijasz posty. Nad waszym zachowaniem można już płakać, bo płaczecie jak dzieci gdy chcą jakąś nową zabawkę.
@topic
Nie podoba się na apo wypier***dalać. Jestem na nie.
Myślisz, że jesteś śmieszny? Wczoraj miałeś na j. polskim co to ironia i się podniecasz i nabijasz posty. Nad waszym zachowaniem można już płakać, bo płaczecie jak dzieci gdy chcą jakąś nową zabawkę.
@topic
Nie podoba się na apo wypier***dalać. Jestem na nie.
Zjedz kupę i spierdalaj :)
Omg... Robicie Awantury.... Mortiis Już zrobił Hoty i ich nie zlikwiduje... To zamiast Robić bezsensowne posty, Przyzwyczjcie sie albo idzcie na Inny Ots...
Jak już chcecie Tyle dla knighta to ja Chce dla Rookstayera, Exure Vite !!
#up
Yhh po co to napisałeś?
Dajcie mu Warna..
Patryk1441
09-03-2010, 09:08
Najlepiej usunąć te wszystkie pierdolone profesje i zostawić tylko knighta. Dać tam od chuja milionów hp exure knight bez exh, która leczy 99% hp hity eka dac 1000% większe i żebyśmy się ***** lali po 100 osób do osranej śmierci.
xD Lukki xD
09-03-2010, 09:10
TAK EXURA VITA DLA EK !!! DO TEGO MILION HP I SILA CZAROW MS + LECZENIE INNYCH O EX :<
Na serio to Mortiis zle zrobil ze dali UH na hoty, + zmniejszyli ex . Teraz w 10 sec moge sie uhnac 3-6 razy a przedtem 7-10 :<
WoSSo rox :D
Wasza ironia i tak nic nie da. Zresztą mi się wydaje, że płaczą Ci którzy jechali na WoSSo, a teraz nie umieją sobie poradzic.
Moim zdaniem po wini usunąć te uhy z hotów ;>
G_R_U_L_I_X
09-03-2010, 09:28
, ale czemu wy płaczecie? Na początku tak było, że chcieliście Delete za boty, potem administracja dała za cave delete, a wy płakaliście (niektórzy), ze za duże bany za boty. Teraz płaczecie, że uh na hocie i co z tego? I tak większość jechała pod hotem przed update i nie ma co ukrywać. Sam szczerze mówiąc używałem uha z hotkeya, ale jak byłem na jakimś silnym potworze.Do expa auto manasa, bo nie da się wyrobić ładując 12k many. Do pvp nie urzywałem bota, z kilku powodów uh i manas = ban. Pod botem nie mogłem się uhać w biegu i na skos. Zal Ci dupę ściska, bo twoja prof nie ma uha pod hotkeya. Trzeba myśleć, mogłeś kupić jakiegoś ek, a nie rp. Zawsze ek był na wysokim poziomie, czy teraz jest najlepszy? Wcale nie, pvp to jest ogar jak to rembik napisał "szybkość wciskania klawiszy", więc bez refleksu i umiejętności się nie obejdzie.
WoSSo rox :D
Wasza ironia i tak nic nie da. Zresztą mi się wydaje, że płaczą Ci którzy jechali na WoSSo, a teraz nie umieją sobie poradzic.
I tu masz racje. Kiedyś taki miły pan o nazwie Jackazz (nie wiem jak to siedokładnie pisało) napisał tak: "dziecko przez ileś tam lv gra na bocie, dostanie bana nie będzie chciał bocić, a tu nie będzie mógł się normalnie uhac..." Byłbym za tym, żeby nie było hotkeyów, ale nie mogło być graczy, którzy używają botów. Wtedy każdy ms/ed by was zajebał za ten post...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.