View Full Version : Admini Za SMS / Przelew
Było by fajnie jak bylo by mozna adminow za sms / przelew :) niektorzy by napewno kupili xd ^^ Pozdro
I zrobienie oddzielnego forum dla cs'a ! :)
Podanie o admina :) itd
Niee żal lol. Założyciele takich serwerów robą to po to, by opłacić hosting. Myślę że Mortiis ma dość kasy na hosta. Zresztą każdy głupi by mógł takiego admina sobie kupić ;C
Nie, nie i jeszcze raz nie. Wkurzają mnie serwery gdzie można kupić admina. Serwer automatycznie straciłby swój klimat.
Morfeuxsz
09-03-2010, 13:49
Według mnie na Admina trzeba zasłużyć a nie kupić. Tak jak ktoś up napisał każdy sobie by mógł kupić...
Poziomkuwa
09-03-2010, 14:00
To tak samo jakby kupić GMa za SMS ;d
Ale sloty za SMS mogły by być jeśli ich jeszcze nie ma. Nie wiem bo mam perma :d
kpisz sobie?:D
10letnie dziecko zabiera telefon mamie i wysyła sms i ma dostać adma?:| na szczęście jeszcze do tego nie doszło..
Ryśku xD
10-03-2010, 18:16
Tak jasne ...
I jeszcze eq za sms . . .
Boże jakie dziecko : (
Takanori~
10-03-2010, 18:45
To nie jest jakis noob server typu Deathrun, czy tam Wary... To porzadny server...
Nie.
Dziwi mnie tylko jedna rzecz - Dlaczego ten temat jest jeszcze otwarty :O
Tak idiotycznego pomysłu dawno nie słyszałem..
kpisz sobie?:D
10letnie dziecko zabiera telefon mamie i wysyła sms i ma dostać adma?:| na szczęście jeszcze do tego nie doszło..
jak nie 14 letnie ; p Gralem na serwerach gdzie tak bylo chyba nawet anarchy gdzie admini uzywali wspomagaczy ;[ Odpada
Jestem na nie, ponieważ - grałem na tylu serwerach, i jakiś admin do mnie piszczy, nie. Admin, powinien miec:
# Steam.
# Minimum 15 lat.
# Dobrze grac.
# Miec mutacje.
Najgłupszy pomysł jaki kiedykolwiek widziałem na tym forum. Opowieści o sosence, która wyrosła z trawki Grulixa to przy tym małe piwo. Adminów za smsa nie będzie, bo nie jest to potrzebne. Wybrani zostali 'rządzący', którzy doskonale się przy tym bawią i są naprawdę zgraną grupą.
Sloty za SMS? Z tego co wiem są 20+4, w tym te 4 właśnie dla adminów, którzy mają obowiązek pilnować servera. Więc odpada.
A działy specjalnie do csa są, więc nie wiem o co Ci chodzi, Xaref.
Wiecej takich tematow!, tak tego mi bylo trzeba, wiecie jak pocieszyc i rozbawic czlowieka do lez po meczacym dniu.
no to dzieci neo by se kupily i banowaly by wszystkich na perma zalosny pomysl ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.