View Full Version : Uhy i manasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest nieporozumienie -.-
Pierw ulepszyliscie ek z dmg(juz dawno)
teraz uhy na hotkeya??.........
przyznaje ze to pomocne ale wszyscy pożądniejsi gracze odchodza...
a jeżeli rozumiecie to tak że:
-3 odejdzie
-5 dojdzie
to macie +2 a takto +8 ale mniejsza o to......
chyba że rozumiecie to tak że:ten ma juz 90dni pacca to 20zl to moze odejsc,nastepny kupi pacca -.-
Usuńcie uhy i mansy z hota bo to juz tibia 8.5 a nie 7.6 -.- traci urok..
jednym słowem
POZDRO
@jak jest jakiś błąd ortograficzny to sry ale mam nerwy.. ;p
^Akynaoo
10-03-2010, 09:30
Mortiis rozumie to tak, ze wszyscy maja bota, a wprowadzajac system hotkey'i wyrownuje szanse pomiedzy nielicznymi uczciwymi graczami oraz redukuje ilosc banowanych osob za boty. Ale jesli cos staje sie legalne to juz nie jest fajne, wiec sporo graczy odchodzi. Jesli nie podoba Ci sie system hotkey'i to zaproponuj jakas alternatywe (o ile taka istnieje) albo po prostu zmien otsa na inny.
Quiet v 2.0
10-03-2010, 11:12
Dla mnie to powinno być tak:
EK - cholernie ciężki do zabicia, mały dmg
RP - średni heal i dmg
MS - dobry heal, bardzo wysoki dmg
ED - bardzo dobry heal, dobry dmg
Czyli tak jak zawsze powinno być.
o.O Lathus O.o
10-03-2010, 12:54
Jest dobrze jak jest i przestań płakać....
Lathus Master-245(Ciągle Rośnie)
Mortiis mogl by zrobic all tak jak bylo okolo 3 lata temu w tedy dalo sie grac a teraz ;/
Tez sie da ale ek to zamocny jest
Mortiis w swoich czynach widzi same plusy, ale minusow nie dostrzega co powoduje ze serwer upadnie przez to
Szczerze to juz upada-wielu graczy z h lvl odchodzi
Jak nie bylo uhow i manasow na hocie jakos nikt nie narzekał to po co to wprowadziliscie i tylko zamęt robicie
Patryk1441
10-03-2010, 13:58
Skoro już wprowadził te hotkeye i nie ma zamiaru ich usunąć to niech zrobi z APO 7.6 APO 8+ na jedno wyjdzie. Będzie więcej itemków i będzie mógł robić jeszcze inne questy ;)
^Akynaoo
10-03-2010, 17:37
Mortiis w swoich czynach widzi same plusy, ale minusow nie dostrzega co powoduje ze serwer upadnie przez to
Szczerze to juz upada-wielu graczy z h lvl odchodzi
Jak nie bylo uhow i manasow na hocie jakos nikt nie narzekał to po co to wprowadziliscie i tylko zamęt robicie
Bo i tak kazdy juz korzystal z tego udogodnienia czyt. z botow : ]
Usunac to.. Pol apo odchodzi..
Lunatic Volt Here
10-03-2010, 17:49
Nie muszą usuwać manasow na hota wystarczy ze usuna uhy..
To jest nieporozumienie -.-
Pierw ulepszyliscie ek z dmg(juz dawno)
teraz uhy na hotkeya??.........
przyznaje ze to pomocne ale wszyscy pożądniejsi gracze odchodza...
a jeżeli rozumiecie to tak że:
-3 odejdzie
-5 dojdzie
chyba że rozumiecie to tak że:ten ma juz 90dni pacca to 20zl to moze odejsc,nastepny kupi pacca -.-
Usuńcie uhy i mansy z hota bo to juz tibia 8.5 a nie 7.6 -.- traci urok..
jednym słowem
POZDRO
@jak jest jakiś błąd ortograficzny to sry ale mam nerwy.. ;p
Chciałeś powiedzieć:
-5 odejdzie z powodu bólu ręki,
-2 dojdzie ,ale i tak odejdą z powodu chamstwa ,lecz to inna historia...
Jest fajnie i niech tak zostanie.
Zarexoholik?
10-03-2010, 18:51
Powinni karać za to, że ktoś sobie ułatwi grę grając przy użyciu bota, a nie jeszcze ułatwiać OTS ! Usunąć w pizdu te uhy. Komendy powinny być dla sorca/pala/druida. ek miał siebie na 4 uhy~, a many ma tak mało, że można spokojnie wszystko robić ręcznie. Inne profesje mogą sobie nie dawać rady z manasowaniem. Wiem, że się to wam nie spodoba, bo ek chuj dostanie tak? Usuńcie te uhy i manasy knightowi, ale w zamian za to przywróćcie dawną siłę uha i zwiększcie obrażenia malee.
Powinni karać za to, że ktoś sobie ułatwi grę grając przy użyciu bota, a nie jeszcze ułatwiać OTS ! Usunąć w pizdu te uhy. Komendy powinny być dla sorca/pala/druida. ek miał siebie na 4 uhy~, a many ma tak mało, że można spokojnie wszystko robić ręcznie. Inne profesje mogą sobie nie dawać rady z manasowaniem. Wiem, że się to wam nie spodoba, bo ek chuj dostanie tak? Usuńcie te uhy i manasy knightowi, ale w zamian za to przywróćcie dawną siłę uha i zwiększcie obrażenia malee.
Co zarex teraz już Ci nie pasuje że uh osłabiony? Hmm.. Niech się zastanowię czemu, a no tak już wiem bo mane Ci wosso ładowało ręką się mogłeś uhać tak jak knight i to Ci się podobało. A teraz jak ek dostał uh na hot i uh osłabiony z tego powodu to nie ma sensu się już uhać nie? ;> Bo jest mniej więcej taki sam jak e vita. Nic nie powinni usuwać tak to ciągle pall/sorc/druid mieli z górki bo manas w wosso i jazda. A teraz jak się wyrównało to już się nie podoba, żałośni jesteście. I pewnie Ci co tu się wypowiadają za usunięciem tych uhów i manasów to sami paladyni, druidzi bądź sorcowie.
I tak tego nie usuną gdyż jest to genialny sposób na wyrównanie wszystkich profesji, balans jest dobry i teraz nie macie przewagi :oo którą wcześniej zawdzięczaliście botą. Jakby usunęli uh/manas to byście się do czegoś innego przyczepili. Wy chyba nie umiecie pogodzić się z faktami, a fakty są takie, że uh/manas jest na hocie i tak zostanie.
Jak już komentowałem wiele razy. Mortiis po to wprowadził komendy bo zrozumiał, że i tak wszyscy grają na botach więc będzie mniej banów za boty, co idzie za większa ilością graczy na serverze .:o I prosze was nie róbcie już takich tematów jest ich wiele i tak to nic nie zmieni .:rolleyes:
>>Vegos<<
10-03-2010, 19:26
RP - średni heal i dmg
Dodaj jeszcze, że ms/ed/rp mają energy ringa...
@Topic
Jak Ci coś nie pasuje, to graj ek'iem lub wcale -.-.... JEST BARDZO DOBRY BALANS !
Jeżeli już usuwać hotkeye to nie tylko uhy, ale też manasy - dla wszystkich profesji! Ale mówiłem, że i tak tego już nie wycofają : /
Jak ktoś miał odejść to i tak odejdzie, prędzej czy później.
Powoli wszyscy się do tego przyzwyczają i będzie po sprawie.
A co do pacca, na pewno znajdą się nowi gracze, któzy tego pacc'a kupią.
Jakby w życiu były, takie problemy jak uh na hotkeyu w jakiejś grze to życie byłoby o wiele prostsze...
Elite Vegox
10-03-2010, 20:44
Powinny sie juz warny sypac za te tematy ... nic tym nie zdzialacie !!
Zarexoholik?
10-03-2010, 21:42
Co zarex teraz już Ci nie pasuje że uh osłabiony? Hmm.. Niech się zastanowię czemu, a no tak już wiem bo mane Ci wosso ładowało ręką się mogłeś uhać tak jak knight i to Ci się podobało. A teraz jak ek dostał uh na hot i uh osłabiony z tego powodu to nie ma sensu się już uhać nie? ;> Bo jest mniej więcej taki sam jak e vita. Nic nie powinni usuwać tak to ciągle pall/sorc/druid mieli z górki bo manas w wosso i jazda. A teraz jak się wyrównało to już się nie podoba, żałośni jesteście. I pewnie Ci co tu się wypowiadają za usunięciem tych uhów i manasów to sami paladyni, druidzi bądź sorcowie.
I tak tego nie usuną gdyż jest to genialny sposób na wyrównanie wszystkich profesji, balans jest dobry i teraz nie macie przewagi :oo którą wcześniej zawdzięczaliście botą. Jakby usunęli uh/manas to byście się do czegoś innego przyczepili. Wy chyba nie umiecie pogodzić się z faktami, a fakty są takie, że uh/manas jest na hocie i tak zostanie.
Mam 1257 knighta. Na starych uhach z ręki bym ci tak nim dopierdolił na solo, że hejcia. :O ! Mam knighta i dlatego chce przywrócenia dawnych uhów, bo wychodzę z założenia, że ręką i tak uhałem się bardzo szybko, a uh dawał znacznie większą liczbę punktów życia? Co do manasowania na wosso to łąduj 40k many mając manasa który daje 440 ~ punktów many, a czar obszarowy zabiera 900 mp. Jesteś łbem, czy nie ogarniasz tej gry? :O !
Patryk1441
10-03-2010, 21:50
Co zarex teraz już Ci nie pasuje że uh osłabiony? Hmm.. Niech się zastanowię czemu, a no tak już wiem bo mane Ci wosso ładowało ręką się mogłeś uhać tak jak knight i to Ci się podobało.
Jak mu wosso manę ładowało to po co miał się uhać reką? Bot też to robi
@topic USUNĄĆ TE JEBANE HOTKY
Sam się palkiem uhałem i było nice z 1.3k solo można było, a teraz jak jeszcze pare dni temu grałem mazgajem to ni chuja map click ;s
Nawet Jeśli usunął .. To i tak połowa gra na wosso .. ?
Action16
10-03-2010, 23:51
uhy z hota sciagnac bo duzo ludzi odchodzi na stale a jesli usuniecie uhy to znow bd boty ale wtedy dostali by bana na na tydzien i znow by grali wiec usuwac
Usuńcie te hoty i niech się skończy płacz...
Bo to staje się żałosne. ;/
Assassin Mateusz
11-03-2010, 14:27
Ma zostac tak jak jest!
Teraz balans jest sprawiedliwy, pozatym po to byla sonda dodana do tematu z TS, zeby glosowac czy chcecie hotkeji...
Jak chyba wszystkim wiadomo wiekszosc graczy glosowala na tak. :)
Nivelato
11-03-2010, 15:15
RP - średni heal i dmg
yhy tak masz racje rp na 2k lvl bije po 6k z bolta i 8-9 chyba z czaru razem 14k wychodzi
a ms niedosc ze malo hp taki 1900 vita od 14-15k to z wanda bije po 2k a z czaru po 9 razem 11 duza roznica chyba jest ms /ed sux do pvp
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-03-2010, 15:17
2 + 8 = 10
#topic
Tak naprawde to powinniscie sie cieszyc ze ed/ms zostali poprawieni, a nie ze ek i polowicznie rp dostali w dupcie. BO tak jak patrze, to byla dominacja rp/ek a teraz to juz sie stabilizuje.
Action16
11-03-2010, 15:20
Ma zostac tak jak jest!
Teraz balans jest sprawiedliwy, pozatym po to byla sonda dodana do tematu z TS, zeby glosowac czy chcecie hotkeji...
Jak chyba wszystkim wiadomo wiekszosc graczy glosowala na tak. :)
Tak sprawiedliwie yhy pewnie grasz najtem i tak mowisz...uhy na hota dla knajta jest zajebista sprawa praktycznie w cholere ciezko go ubic nie po to ma tyle hp zeby uhac sie z hota wiec pozdro
#up
Dokładnie ma najwięcej hp a wali podobnie jak pallek na równym lvlu.. I jeszcze uh na hocie to jest porażka .. wgl. nie ma sensu iść z takim na pvp. Może coś w końcu zrobią z tą żenadą ...
!~Paso~!
11-03-2010, 16:33
Gm to zrobil zeby nie zajmowac sie dluzej serwem zebysm nie bocili.. czy mu zalezy na serwie ? NIE ! Nieraz mam problem z tym ze robi tak jka by juz sie chcial pozbyc APO . i nie bede pisac watków co do hotów bo to wielkie nieporozumienie ! i chcial bym zeby je usuneli i zeb apo mialo sens jak kiedys
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.