View Full Version : Trainery (20min)
mam propozycję dotycząca trainerów , gdyż nie raz widziałem osoby które poprostu zostawiały postacie skillujące w nocy....
poropozycja jest taka aby po wejsciu do trainera można było afk na 20min , i po 20min nie trzeba nacisnąć na dzwignie tylko pokazuje się brama w której pisze kod np. !train 7937
po wpisaniu tego kodu można afk przez kolejne 20min ;) myślę że był by to dobry pomysł ;)
oczywiścię kod zmieniał by się ciągle (chodzi mi o same liczby)
Jestem na tak. Nowe utrudnienie zawsze przysporzy botom trochę problemu.
Lunatic Volt Here
10-03-2010, 19:06
Dobry pomysł wreszcie dzieci nie beda łazily na 100 lvlu ze skilalmi 100+ ;)
Dobry pomysl jestem na tak:)
.Panicz.
10-03-2010, 19:09
Jestem na TAK.
Ale niech pobiera za to kasę :o
Dobry pomysł może tak być................
`diGiel <3
10-03-2010, 19:15
Pomysł dobry tylko szkoda ze z innego otsa ,ale też dziwie się czemu Morti nie wpadł na podobny pomysl :)
TAK
Jestem na tak, zawsze będzie można odejść na dłużej niż 5min :o bo jak dla mnie to 5 min w trainerze to porażka .. -.-
Precz z treningiem na wosso!:D
Lecz z drugiej strony będzie można dłużej afkować:/
Orson_Pall
10-03-2010, 19:39
Tak, bo znajde sposob jak to ominac, i zgarne fortune.
Ryśku xD
10-03-2010, 19:41
Dobra propozycja.
Było by mnie botów... :)
Seth Drut
10-03-2010, 19:46
dobra propozycja ;)
zawsze byloby trudniej bocic ;d
Marcelllo
10-03-2010, 19:53
Jestem na nie. Maksymalny czas afku wynosi 10 minut i myślę, że jest on odpowiedni.
Ja jakoś nie mam problemu, jak mnie wywali z traina lub muszę coraz dźwignię pociągnąć...
Hmm... sam nie wiem ; p
Na pewno zmniejszyła by się ilośc botów, ale jest mi to obojętne ;).
Taakkkkk niezły pomysł dla boterów gorzej a dla normal player lepiej ;]
xD Lukki xD
10-03-2010, 20:04
Świetny pomysł.
Widziałem takie coś na innym serwerze i świetnie się sprawdzało.
Bardzo dobry pomysl jesli to wprowadza to niebedzie tylu ludzi szpanyjacych sie skilami 110/110 samemu bedzie sie trzeba o skile postarac.
Jestem na nie. Maksymalny czas afku wynosi 10 minut i myślę, że jest on odpowiedni.
Ja jakoś nie mam problemu, jak mnie wywali z traina lub muszę coraz dźwignię pociągnąć...
Chyba mnie nie zrozumiałeś......
ok niech bd 10min afk ale niech co 10min wyświetla się kod żeby trzeba było go wpisać , jeżeli w ciągu 2min niezostanie on wpisany to grasz zostanie wyrzucony z traina to by zmniejszyło ilość botterów....
Bastek10
10-03-2010, 20:46
Jestem na tak tylko żeby to było co 10 min a nie 20 min.
Patryk1441
10-03-2010, 21:45
Dobry pomysł na pewno przez jakiś czas zmniejszyło by to ilość osób, które skillą całą noc na wosso. Ale z drugiej strony utrudni mi to też skillowanie XD
Kumpel Armii
10-03-2010, 22:54
Pomysł z Huntery ...
Jestem w 100% na tak! Chociaż taka propozycja już była i nic.
No cóż zobaczymy ...
Jestem za, dobry pomysl ktory utrudni prace wosso i tym podobnych. :)
Ale mysle, ze 15 min bylo by odpowiednie i oczywiscie oplata za traina. ;)
Fajny pomysł i mógłby wejść w życie. (:
Liczę, że uda się. :>
Pomysł dobry. Przynajmniej by nie stały boty caly dzien na trainach.
Jestem na Tak
Dobry pomysł wreszcie dzieci nie beda łazily na 100 lvlu ze skilalmi 100+ ;)
A co Ci przeszkadzają 100 lvl ze skilami 100+ ?
#topic
Fajna propozycja i dobre rozwiązanie na bota. A tak swoją drogą to mi nie zawsze bot działał i często wywalało.
Omg i poco to jest 10 min? Wystarczy a z kodem fajny pomysł bo niektóre boty by nie napisały kodu ;d Nie wiem czy wogóle jakiś bot by napisał.
.:Edzio:.
11-03-2010, 13:49
Juz udalo mi sie znalzesc skrypt do tego aby ominac wpisywanie tego( Bot sam bedzie wpisywac )
ezeli chcecie to wprowadzajcie wystawie go na allegro ;D
jestem na nie Bo sa juz boty co po 15/20 minutach pisza Te kody ..
ale wyskakiwała by taka ramka z info i kod był by ciągle inny ......... nie że np. są 4 kod tylko kodów jest xxxxx (cztero cyforwych)
myślę że to by znacznie obniżyło bocenie ;p
Co do tego !train **** z innego ots brat gral ale to jest w miare denerwujace mozna by zrobic tylko ze co 20 min sie ciagnie za dzwignie bo denerwujace staje sie ciagle wpisywanie takich komend
Co do tematu Moze byc
Możesz podać nazwę bota ?
Szaloony Zieloony
11-03-2010, 15:00
Jestem na tak. Ułatwi to grę uczciwym graczom, a utrudni botterom.
Ale ja to widzę tak:
-Po 18 minut skilania pojawia się napis "Za długo nic nie robiłeś. Aby nie zostać wyrzuconym wpisz kod, który pojawi się po kliknięciu dźwigni.
-Klikamy na dźwignie, tracimy 100gp i pojawia się kod.
-Wpisujemy kod i możemy skilać kolejne 20 minut.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-03-2010, 15:21
mam propozycję dotycząca trainerów , gdyż nie raz widziałem osoby które poprostu zostawiały postacie skillujące w nocy....
poropozycja jest taka aby po wejsciu do trainera można było afk na 20min , i po 20min nie trzeba nacisnąć na dzwignie tylko pokazuje się brama w której pisze kod np. !train 7937
po wpisaniu tego kodu można afk przez kolejne 20min ;) myślę że był by to dobry pomysł ;)
Ty jesteś jakiś szajbnięty, czy jak? :f
#topic
Na nie. Jak ktoś używa botów, to jest jego sprawa a nie twoja. Złapią go, albo nie. Btw. nasza kochana Ekipa może wykręcać się brakiem możliwości/czasu, więc dodatkowy argument na nie.
Bardzo dobra propozycja ;) pozdrawiam ;]
Dobry pomysł.. Ekipa niech się wypowie :)
Mortiis mówi ze chcą mieć orginalne pomysły a to jest jak kolega UPUPUP mówi z Hunteny
i z Classic Ots Server :http://classic.otserv.net/index.php/article/show/trainsystem
:) Juz by lepiej było kłasć np. 1 platynke i za dzwignie
trainery powinny byc na 30 min.
a z tym kodem to lipa nie bierzmy przykładu z innych Noob otsow w którym za nie wpisanie takiego kodu jest ban.
dzwignie są dobre :}
o.O Lathus O.o
12-03-2010, 06:06
Jestem na Tak..........
Jestem na nie. Często, gdy skilluję na apo oglądam jakiś film i leże na łóżku. Nie wygodnie by mi było wstawać co 10 minut i wpisywać komendę skoro mogę wyciągnąć rękę i nacisnąć dźwignię. Poza tym takie coś nie ma sensu, bo i tak niedługo ktoś stworzy pod to bota.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.