View Full Version : Elite Knight vs Royal Palladyn
o.O Lathus O.o
11-03-2010, 17:08
Dlaczego się tak napinacie na Elite Knighta?Kiedyś to Pall był najlepszy i mógł rozwalić o 100 lvli więcej sorca?A teraz kiedy Knight jest Góru jesteście wnerwieni?Jak RP bedzię znów najlepszy to znów będą tematy typu"RP za dobry" więc o co tyle hałasu,tyle tematów?
NIE STRESUJCIE SIĘ TAK!
Szaloony Zieloony
11-03-2010, 17:17
Też nie wiem po co tyle hałasu i tematów. A ty zakładasz kolejny bezsensowny temat, z którego nic ciekawego nie wynika.
właśnie kolejny taki temat ... słaba prowokacja
Assassin Mateusz
11-03-2010, 17:28
Takze nie rozumiem tej calej napinki... Dzieci chyba nie potrafia dojsc do tego, ze inne profesje moga byc lepsze. :(
NIE NABIJAJ POSTÓW TAK !!!
Bez przesady na rp była opcja do zabicia solo, a teraz ek nikt solo nie zjedzie nawet jak masz 100lvl więcej.
Ale lol co chwila nabijasz post i ten post moglby byc w jakims innym a nie 274102 osobny post..
Co chwile nabijasz post, zaśmiecasz tematy.
@top
Knight, nie jest najlepszy, liczy się pvp, zdolności, ja grałem palem, solo może było "5:2" dla mnie w solo z knightem, 100lvl +.
o.O Lathus O.o
11-03-2010, 19:40
#TuK
Po 1 ja nie pisze tych "beznadziejnych"postów aby sobie nabić ^.-
Po 2 Nie wiesz jaka afera jest na forum zobacz sobie ile osób sie wkur####z tego powodu ile topiców zrobili?Jest dobrze jak jest i po co taka afera,chociąz mogą usunąć hoty...
Opanuj sie grales 2 lata temu i co sobie myslisz? Nie umiesz dopasowac sie do obecnej sytuacji tylko musza to dla CB zmienic bo wrociles...
Po chu*a zakladasz co chwile nowe tematy graj MS/ED i po placzu
@down
to pisz w 1 poscie a nie w co drugim jestes ty:|
o.O Lathus O.o
11-03-2010, 19:44
Opanuj sie grales 2 lata temu i co sobie myslisz? Nie umiesz dopasowac sie do obecnej sytuacji tylko musza to dla CB zmienic bo wrociles...
Po chu*a zakladasz co chwile nowe tematy graj MS/ED i po placzu
Senshi ja nie płacze o to...Czy ty wgl przeczytałeś to co napisałem"Wszyscy robicie o to taką wielką afere"a nie napisałem"jestem zawiedziony"^.-
Jeszcze jedno nie pisze tych postów aby je NABIĆ!
Koniec:cool:
Kazda profesja jest dobra jak sie nia umie grac, zlozylem 1,2k knighta solo 910 ms, na dzisiejszy dzien. Wystarczy ruszyc knightem i sie zgina w pol
o.O Lathus O.o
11-03-2010, 19:52
Master Sorcerer jest najłatwiejszy do zabicia na 1k lvlu nawet 900 knight by go rozwalił^.-
Płacza tylko ci co graja rp ja już osobiście rzygam tymi tematami -.- ciągłe gadanie jaki to ek jest mocny itp -.- Teraz jest dobry balans bo i tak wszyscy grali na botach .:o
.Panicz.
11-03-2010, 23:06
Tak zawsze jest,zawsze są jakieś niedogodności...
Niestety.
zamknąć temat i dać warna. wkurzają mnie takie tematy -.-
Powiem ci tak...kiedys EKiem 1200 moglem zabic 1300 pallka jezeli umiales grac i nie uzywales bota...teraz 1200 pallkiem zabic 13oo ek jest czym niemozliwym dlatego jest tyle placzu kiedys profesje byly wyrownane teraz tak nie jest dziekuje :)
o.O Lathus O.o
12-03-2010, 06:01
#Roxiina
Czy tobie już całkiem odpier####?
Keshuter
12-03-2010, 06:54
Dlaczego się tak napinacie na Elite Knighta?Kiedyś to Pall był najlepszy i mógł rozwalić o 100 lvli więcej sorca?A teraz kiedy Knight jest Góru jesteście wnerwieni?Jak RP bedzię znów najlepszy to znów będą tematy typu"RP za dobry" więc o co tyle hałasu,tyle tematów?
NIE STRESUJCIE SIĘ TAK!
wedlug mnie powinienes dostac warna za sam tak bezsensowny temat. bylo juz takich wiele . administracja narazie nic nie zmieni . proponuje nagradzac takie tematy warnem.
Xienus :>
12-03-2010, 07:05
ok ok, ale jak 850 rp nie może na respie ubić 500 ek to jest coś nie tak...
o.O Lathus O.o
12-03-2010, 07:06
JESZCZE RAZ MUWIE nie pisze tych postów aby je nabić ja pierdzie##.
Wujaszek
12-03-2010, 07:16
JESZCZE RAZ MUWIE nie pisze tych postów aby je nabić ja pierdzie##.
"Muwić' to sobie możesz, istnieje takie coś jak edit :O!
Na chuj ten temat rp mial swoje 5 minut to teraz ek a może niedługo ed/ms.
Chociaż ek jest trochę za dobry spokojnie rp jedzie o 200 lvli większego ;c
Noob Char
13-03-2010, 15:01
Trzeba było zrobić EK. A nie teraz płaczecie, że jest za dobry... Ci co odeszli z servera APO 7.6 z powodu hotów to pewnie ci, którzy sprzedawali sobie wosso na allegro hehe :D A teraz są hoty i już nie zarobią. :(
Myślę, że knighta można nawet teraz złożyć, tylko potrzeba na to nowej
techniki...
Jakiej?
Praktyka gry pokaże.
Vialu$:*
14-03-2010, 10:30
Omg racja :\ jak rp byl najlepszy płakali ek najlepszy płaczą ;/ Pozdro & Zatańcz :/
ok ok, ale jak 850 rp nie może na respie ubić 500 ek to jest coś nie tak...
Zgadzam sie z tobą ekipa APO powinna zmniejszyć stanowczo uhanie sie knightem.
Knight był ZAWSZE najlepszą profesją. Spokojnie można było się wyuhać od 300lvli lepszego SORCA, nie mówiąc o pallku. Trzeba było mieć pvp. Przykład?
Mortalix 1200ek vs 1800ed Dawidsoni(jak to się pisze? XD) Mortalix mógł się wyuhać.
Prawda jest taka. Trzeba zacząć balans profesji od 0. Knight i pall to teraz prawie to samo. (teoretycznie pallek ma lepsze hity magia + bolt, znaczy na kilka sqm)
ed i ms też są podobne. Trzeba zmienić pvp tak by każda z profesji była wyjątkowa.
Np druid więcej hp od sorca, sorc większe hity. itd.
@Xienius
Tak, a wcześniej mój brat wyuhiwał się 850ekiem od 1300rp było okej? :P
.EfErEtI.
14-03-2010, 10:48
Co do pvp :) Pall ma i tak kozackie DMG .. Ale po dodaniu tych Hotow Ek się stał nie zniszczalny :(
Jest już od zawalenia tematów na forum. A ty Zack wyłącznie nabijasz sobie posty... Człowieku ogarnij się. Założyłeś temat i napisałeś w nim minimum 7 postów... Ale co do tematu to jak już wypowiadałem się w innym temacie zapewne balans postaci będzie wykonany w najbliższym czasie. W tym czasie Ci co graja EK niech się nim nacieszą. ;) Ale profesje mają minimalne różnice, może poza wyjątkiem MS/ED. Nad tym by trzeba było już popracować. Ale to jest tylko moje zdanie.
Też Prawda Ale Naucz Się Pisać ;S
Bez przesady na rp była opcja do zabicia solo, a teraz ek nikt solo nie zjedzie nawet jak masz 100lvl więcej.
Nie płacz...........................
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
27-03-2010, 11:17
Widze ze fajna napinka sie wywiązała :O Oby tak dalej.
#off
To co MUWIMY?
#topic
Ek jest fajny teraz, ale do zabicia. Wystarczy troche pokombinować i leży. Jak każda inna profa.
Blood Raven
27-03-2010, 12:01
Właściwie kiedyś to rp bym koks i wogóle a dzisiaj knight na swoje 5 minut :)
Lunatic Volt Here
27-03-2010, 12:01
Knight teraz jest najlepszyale to nie znaczy,że nie można go zabić ;)
Widze ze fajna napinka sie wywiązała :O Oby tak dalej.
#off
To co MUWIMY?
#topic
Ek jest fajny teraz, ale do zabicia. Wystarczy troche pokombinować i leży. Jak każda inna profa.
Tak wbije ci 500 mniejszy EK z autouhem i co? Wez zabij takiego... Jeszcze kozaczy bo z gildii Edzia, ktory sam nie mysli i pi**a kazdego kto bije jego gildie i przez takie cos repu nie ma:|
@topic
zmniejszyc sile EK
Dαniel3k =)
27-03-2010, 12:05
Ek powinien być nie do zabicia solo. :O A jednak jest. Rp może łatwo zabić knighta, lecz musi umieć grać. Co prawda walka ek vs ek nie ma teraz najmniejszego sensu, ale ogólnie jest ok. Tylko ed/ms na tym trochę ucierpiały... Ja moim 1370 ek wyuham się od 2k msa albo od 2,2k rp. A ek to żaden mnie nie zabije sam ;X. Powinni powiększyć trochę tego wanda na próbę i by się zobaczyło czy to coś dało.
Najgorsze jest to, że teraz 800 ek to jest duży problem dla 1,2k+ lvli.
Trudno jest wyrównać profesje i zawsze ktoś będzie miał "wonty", że nie może np. rp ubić itp. ale też to zależy od Twojego pvp.
Jest już od zawalenia tematów na forum. A ty Zack wyłącznie nabijasz sobie posty... Człowieku ogarnij się. Założyłeś temat i napisałeś w nim minimum 7 postów... Ale co do tematu to jak już wypowiadałem się w innym temacie zapewne balans postaci będzie wykonany w najbliższym czasie. W tym czasie Ci co graja EK niech się nim nacieszą. ;) Ale profesje mają minimalne różnice, może poza wyjątkiem MS/ED. Nad tym by trzeba było już popracować. Ale to jest tylko moje zdanie.
A ty spraw sobie własny avatar a nie kradnij kk?
#topic
Jak dla mnie profesje są dobrze wyrównane. :)
To troche fail, widziałem jak kostela gonili w 4 osoby po 1800 + lvle i nie mógł paść.
Ale w starciu ek vs rp wygrywa rp.
MorgiBack
27-03-2010, 16:54
Teraz to Ek jest jak czołg 'da rade każdemu' Przykład
1000lvl vs 1.500 rp Ek only uh i nie zabije rp xD!
Zwała mi się podoba takie coś xD
Master sorcer number 1
nie ma kata na sorcera :)
Nie rozumiem tego bezsensownego tematu.
Gadasz, że mamy nie pisać takich tematów, a sam to robisz.
Dziwne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.