PDA

View Full Version : [Forum] Ograniczenia w zak?adaniu tematów.

Simi
11-03-2010, 17:50
Elo.

Przeglądając dzisiaj forum z nudów, natrafiłem na masę tematów, większość bezsensownych. Ten (http://forum.toproste.pl/member.php?u=21588) użyszkodnik, założył dzisiaj chyba 10 tematów. Większość została usunięta i przez to Moderatorzy mieli za dużo pracy. :<

Teraz do sedna sprawy, chodzi mi o to, by dziennie można było założyć maksymalnie 2 tematy dziennie. Nie było by tyle nie potrzebnych tematów typu "shal nje moge ubić knajta bo za ubersiejszy je ;/" czy też "usuńcie uhy z hota ale manasy zostawcie bo lubie gdy jest nje fer" itd ...

Co wy na to ? Oczywiście to tylko propozycja. Liczę na wasze komentarze, dla czego wybraliście "tak" lub "nie".

Pozdrawiam,
Simi.

#edit.
Proponuje również dodać możliwość zakładania tematów od 20-50 postów. Wtedy nie było by spammerów, takich jak 'pseudo lifów', w których są linki do różnych gier via www.

Szaloony Zieloony
11-03-2010, 18:23
Jestem na tak. Zmniejszyło by to liczbę bezsensownych tematów zakładanych przez osoby, które za wszelką cenę muszą nabić posta choćby ich to kosztowało życie.

Duffi
11-03-2010, 19:10
z jednej strony to ograniczenie dla ludzi "NORMALNYCH" którzy wprowadzają coś przydatnego i wgl. ale z drugiej stroy to jestem na tak bo dużo bezsensownych tematów zakładają ludzie którzy chcą nabić posta a z reguł tematy które robią , są już na forum,,,,,,

Seth Drut
11-03-2010, 19:15
jak najbardziej tak.
nawet jezeli masz wene i normalnie nie spamujesz to chyba mozesz poczekac ten jeden dzien.. nic sie nie stanie xd

Karpek
11-03-2010, 19:58
Zajebisty pomysł! : )
Jestem na tak.

o.O Lathus O.o
11-03-2010, 20:04
10 Topic?3 tematy i wgl co sie mną interesujesz?Patrz na siebie tępy idioto^.-
Ty za mądry sie robisz :mad:

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-03-2010, 20:13
Elo.

Przeglądając dzisiaj forum z nudów, natrafiłem na masę tematów, większość bezsensownych. Ten (http://forum.toproste.pl/member.php?u=21588) użyszkodnik, założył dzisiaj chyba 10 tematów. Większość została usunięta i przez to Moderatorzy mieli za dużo pracy. :<

Już myślałem że dasz tam mój profil :>

#topic
Na nie, bo jak wejdzie jakiś newb, zrobi konto i chce zadać pytanie to zobaczy ograniczenia i się zniechęci, a przy malejącym zainteresowaniu servem, każdy user jest na wagę złota.

#edit
Ja dzięki takim ludziom żyje. Oni dają mi miejsce pracy (nabijania)

Bastek10
11-03-2010, 20:13
Jestem jak najbardziej na tak:)Nie będzie takiego spamu jak ktoś tam dziś robił z tym "lockerz"

o.O Lathus O.o
11-03-2010, 20:16
#up
Bardzo dobrze...Taki Noob robi tematy o mnie niech zrobi o sobie..Taki mały KID nie będzie mi pyskował myśli że ma 400 postów?Co mnie to obchodzi ,najbardziej mnie rozwaliłeś z tym że moderatorzy mieli dużo pracy ABuSAhaABshaUBASasUASBashb CLOSED TOPIC zamknąć..

Mc Maciek
11-03-2010, 20:16
Nie popieram żadnego z pomysłów.

I Po to są moderatorzy oraz cleanerzy, żeby z takimi tematami robić porządek. Każdy ma prawo wypowiedzieć się na forum, wyrazić swoje zdanie. Jeśli ktoś tego, powiedzmy, nadużywa - zostanie odpowiednio "nagrodzony".

II Limit jest bez sensu. Weź pod uwagę tylko jedną rzecz: nowa osoba, która będzie potrzebowała pomocy, nie będzie mogła założyć tematu. W efekcie, albo nie uzyska pomocy, albo zacznie nabijać bezsensowne posty.

Temat zamykam, ewentualnie wypowie się tutaj jeszcze ktos inny z ekipy.