Zaloguj się

View Full Version : Przepraszam czy tu jest UnBan?

Lathus
12-03-2010, 17:01
Witam.Dziś oświetliło mi się takie coś:
You have been banned for the following reason:
Nabijanie głupichpostów bez opamiętania i proszenie o reputy...

Date the ban will be lifted: Nigdy

Niewiedziałem że za to można dostać BANA.Ja naprawde nie chciałem zle.
Podobno Pampalini powiedział że gdy zrobie jakiś wywiad dostane UnBana czy jakoś tak ...Prosze dlaczego tak się stało..Wiem tyle że Tygrys dał mi BAN :(

Keshuter
12-03-2010, 17:14
Skoro dostales bana to ci sie nalezalo. Nie ma czegos takiego jak unban. przynajmniej nie ma nic za darmo. ( za darmo tez nikt wooderowi postaci nie zwrocil)

Lathus
12-03-2010, 17:20
Widziałem na forum kilka tematów ale nie pamiętam gdzie że kogoś odbanowywali..Niewiem czy za poradniki/wywiady ale pisało że ta osoba ma zdjęty BAN :(

Quiet v 2.0
12-03-2010, 17:26
Niewiedziałem że za to można dostać BANA.Ja naprawde nie chciałem zle.
Podobno Pampalini powiedział że gdy zrobie jakiś wywiad dostane UnBana czy jakoś tak ...Prosze dlaczego tak się stało..Wiem tyle że Tygrys dał mi BAN :(

Po to masz regulamin przy rejestracji, żebyś go czytał.

Santano
12-03-2010, 17:26
Nie łatwiej napisać jeden temat i czekać na odpowiedź niż zrobić 3 tematy, każdy w innym dziale?
Bana dał Ci Tygrys, więc na pewno był on słuszny.

Simi
12-03-2010, 17:27
Widziałem na forum kilka tematów ale nie pamiętam gdzie że kogoś odbanowywali..Niewiem czy za poradniki/wywiady ale pisało że ta osoba ma zdjęty BAN :(

Taa, chyba zdjętego warna. Sory, ale zakładając tutaj konto, akceptujesz regulamin forum. Powinieneś go znać...

Nie pozdrawiam, spuoń.

Crayon
12-03-2010, 17:30
Ja osobiście znam dwa przypadki unbana. Pierwszym jestem ja - zostałem dawno temu zbanowany niesłusznie przez Muflona i po prawie miesiącu odwoływania się zostały zdjęte mi warny, które nakładały na mnie bana. W formie zadośćuczynienia zarzuciłem jeszcze poradnikiem.
Druga osoba, której udało się zdobyć unbana to Quiet, dostał go po konsultacji z Tygrysem i chyba z Santano.
Za proszenie o reputy dostaje się ostrzeżenie, za nabijanie postów również. Może miałeś już 3 warny i dostałeś za 2pkt? Masz dział na forum Skargi i Odwołania. Tam się zapytaj kogoś, kto ma o tym pojęcie.

Lathus
12-03-2010, 17:33
Ale ja miałem 2 warny Pampalini mi mówił..Mówił też że za zrobienie Poradnika/wywiadu dostane UnBana :(.Super Pampalini że mnie okłamałeś

Elite Filutek
12-03-2010, 17:38
Dzieciaku ogarnij się , odświeżasz mój temat z przed dwóch miechów , i piszesz 1 zdanie. Robisz bezsensowne tematy w których piszesz jak 10 latek , że Pam. cie okłamał . Moim zdaniem nie powinieneś dostac unbana bo jesteś dzieckiem.

Mc Maciek
12-03-2010, 17:53
Wszystko opisałem Ci na PW. Unbana dostać nie można. Poza tym, nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię od jego nieprzestrzegania.

Zamykam i mam nadzieję, że na przyszłość będziesz uważniejszy.