Zaloguj się

View Full Version : Wypowiedz G'ma!

Lathus
12-03-2010, 17:17
Witam.Dlaczego dostałem Delate na o.O Lathus O.o?Wiem że to Tygrys bo się domyśliłem..Nie rozumiem dlaczego dostałem BAN za Nabijanie postów?.Skoro taka była wola Administracji to prosze bardzo ale ja tego nierozumiem :(.Rozmawiałem z Pampalini i powiedział że moge zdjąć BANA jak zrobie wywiad/Poradnik.Nie rozmawialiśmy o tym dzisiaj ale na ChatBox Full..
Niewiem czy to coś da ale bardzo bym chciał Un Bana ale chyba moja prośba nic tu nie da tak więc,Czekam na wypowiedz GMA.
P.S gracze mogą się śmiać i mówić"Bardzo dobrze że dostałeś Bana " albo"Nareszcie koniec tego Idioty".Mi to nie przeszkadza ale jak chcecie dowieść że jesteście Idio#### to prosze bardzo..Czekam na wypowiedz GMA czy porady Pampalini które podał mi wczoraj coś mogą dać..

KaZeK
12-03-2010, 17:26
Dostałeś bana za nabijanie a dokładniej za odświeżanie starych tematów!

Ban w 100% słuszny.

Ban nie zostanie zdjęty:) ( chyba że ban był nie słuszny a był ;) )
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=56513

- nie ma możliwości zdjęcia bana z konta

Lathus
12-03-2010, 17:30
Super czyli Pampa kłamał co do tego że jak zrobie poradnik to dostane odbanowywanie?Super Mod i kłamie..A ja ....Sry super nawet MODY kłamią

Wujaszek
12-03-2010, 17:36
Ty chcesz unbana a znowu robisz to samo, wiesz, żę jest takie coś jak opcja edit?
Według mnie ban sluszny, jesteś idiotą :/

First Pineda
12-03-2010, 17:43
nom nabijales posty jak ch*j dobrze ze dostales bana nalezal sie.

Tygrys
13-03-2010, 12:14
Za co dostałeś bana? Za notoryczne nabijanie postów. Żeby w jeden dzień nabić ok 100 postów?;o Jakby były jeszcze jakieś sensowne te posty, to nie miałbym nic przeciwko, ale to były krótkie wypowiedzi nic nie wnoszące do danego tematu. Na dodatek odświeżałeś stare tematy, aby tylko nabić posta. Czysta głupota...

Mam nadzieję, że to czegoś Cię nauczy. Jeśli chcesz już nabijać posty, to rób to z głową, wypowiadaj się na temat, sensowne, konkretne wypowiedzi, które wnoszą coś do tematu.

P.S
Powinieneś warna dostać za założenie tego tematu. Nie wiem czy wiesz, ale tego typu sprawy zgłasza się w dziale Skargi & Odwołania (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49).