PDA

View Full Version : Deagsmapmanager

Mortalix
12-03-2010, 18:01
Witam,

Moja propozycja dot. pluginu deagsmapmanager, który w mojej ocenie jest niezbędny na serwerze Apo. :0
Ciągła gra 2-5 map na zmianę jest żenująca.
Albowiem gracze APO-CS cierpią na odkryty wiele lat temu syndrom dusto-nuko-infernomanii, któremu nie można inaczej przeciwdziałać.
Tak więc coment. :}

Dziękuję.

Kamor Wielki
12-03-2010, 18:51
Dzieci Dusta : O

Tak,popieram,bo teraz mapy te same wieją NUDĄ !

Crayon
12-03-2010, 19:37
Nie wiem czy wiesz, ale na serverze posiadamy plugin map nominate, który nie pozwala na nominację trzech ostatnio granych map...
Po drugie - jak już wybieramy coś niestandardowego(de_torn, de_cbble, as_oilrig) to zaczyna się płacz graczy, że nie znają mapy, bez sensu, zmieńcie to i wychodzi na to, że i tak gramy tego dusta2.

@down
to nominujcie częściej sami

Stulejka
12-03-2010, 19:39
@up

Nie pozwala na nominację ale samo sie nominuje nieraz _._

Mortalix
12-03-2010, 19:53
Nie wiem czy wiesz, ale na serverze posiadamy plugin map nominate, który nie pozwala na nominację trzech ostatnio granych map...
Po drugie - jak już wybieramy coś niestandardowego(de_torn, de_cbble, as_oilrig) to zaczyna się płacz graczy, że nie znają mapy, bez sensu, zmieńcie to i wychodzi na to, że i tak gramy tego dusta2.

@down
to nominujcie częściej sami

No dobra, ale jest to za mało. -,-
Nuke-Dust2-Inferno-Nuke-Dust2-Inferno-India-Aztec-Kabul-Nuke-Dust2-Inferno-Nuke-Dust2-Inferno <-- Przeciętny dzień z APO-CS. -,-

#Edit
Co do płaczu przy niestandardowych mapach.
Narzekają, bo ich nie znają... Na serwerze jest wiele fajnych mapek, których oni nie chcą poznać, bo wolą wciąż biegać w tym samym miejscu...
A Ty, jako admin powinieneś mieć gdzieś ich płacz i nie reagować. :}

Crayon
12-03-2010, 20:03
A Ty, jako admin powinieneś mieć gdzieś ich płacz i nie reagować. :}
Jako admin mam prawo zapytać się graczy o zdanie, czy nadal chcą grać tę mapę poprzez opcję vote. Jeśli głosowanie powiedzie się i wyjdzie, że gracze chcą zmiany - mam prawo użyć votemap i pozwolić graczom wybrać plac boju na nowo.

Ale poproszę Santano o wydłużenie czasu z 3 do 5 map. Raczej będzie wtedy dobrze, nie?

SedaN*
12-03-2010, 21:26
Na serverze APO jest wiele początkujących i zapewne poznali tylko parę map, bo reszty im nikt nie pokazał i tylko to chcą grać. Ja jednak proponowałbym wprowadzić w obieg z 15 map (de_, cs_) i tylko te byłyby na razie grane, a admini oczywiście nie dawali by vote, ani map nie zmieniali, chyba że byłoby mało osób to można by było dać jakąś awp_map czy aim_map, ale to raczej tylko rano albo w nocy.