View Full Version : [Strona] Nowy Server APO RLMAP
Greyback
12-03-2010, 20:12
Wchodzę dzisiaj na stronę APO i widzę, że na APO 7.6 gra 266\800, Apo 8.42 gra 11/800 a na apo rox 23/800 no to takie troche żałosne patrząc na to jak inne servery NOWE z rl mapa grają ludzie 300-800 gra non stop jeśli silnik jest dobry i nie ma lagów.
No więc jak każdy się domyśla chciałbym aby odpalono APO z Rl Mapą (o silnik nie było by trudno jeśli by się poszukało ale to już nie jest chyba większy problem). Można by odpalić server testowy czy grali by ludzi i dodać na ots listy najlepiej z reklamą.
Podejrzewam, że pomysł nie wypali bo Mortiis wspominał coś takiego, że nie chce gotowego silnika. No ale raz się żyje.
Dodaje ankiete^^ głosujcie
Z chęcią bym zagrał na APO RL MAP :D
Jestem na tak :D
Keshuter
12-03-2010, 20:28
ja jestem na nie. chcesz zagrac na mapie rl? graj na rl.:o
Dla każdego coś nowego, trochę roboty byłoby przy takim projekcie.
Mi się pomysł podoba.
Ja myślę że nie po to Tygrys i Mortiis męczyli się całe życie nad dopracowaniem mapy APO, żeby teraz kopiować Real Mape i być jednym z wielu serverów tego typu...
Chociaż - zamiast ROXa mogłoby takie coś powstać. Na konfiguracji 7.6(x5 itd)
`diGiel <3
12-03-2010, 21:27
ja tam bym grał na stówe ! ;xx
a co mi tam ;d
Nema LypY
12-03-2010, 21:29
Fajnie jakby odpalili Tibie 7.6 pod rl ;P
Nie podoba mi sie ta propozycja, jestem na nie.
Jestem na NIE.Nie potrzeba koljnego Serwa.. Zamknąć
jest mi to obojetne bo za rl mapa niezbyt przepadam ;D natomiast jesli taki serwer by powstal administracja pewnie postarala by sie zeby byl przyzwoicie dopieszczony i gra bylaby przyjemna.
Jesli miala by byc rl mapa to napewno bym se zagral :D
xD Lukki xD
12-03-2010, 21:43
Ja myślę że nie po to Tygrys i Mortiis męczyli się całe życie nad dopracowaniem mapy APO, żeby teraz kopiować Real Mape i być jednym z wielu serverów tego typu...
Chociaż - zamiast ROXa mogłoby takie coś powstać. Na konfiguracji 7.6(x5 itd)
Ale ta mapka kompletnie nie sprawdza się na wersji 8.42
Ja jestem zdecydowanie na tak. Grywałem często na takich serwerach i dosyc przyjemna gra jest, ale duuuużo botów lata.
Assassin Mateusz
12-03-2010, 21:51
Oczywiscie, ze bym zagral, a co do Mortiis'a to jezeli mu nie pasuje 100% RL Map, to niech po przerabia cos itp. :)
Zarexoholik?
12-03-2010, 22:53
Serwer, który powstanie dla ludzi, którzy stawiając cave bota myślą, że są zajebiści. Jest mi to obojętne, bo i tak to będzie niewypałem. : /
Myśle, że jest to niepotrzebne, ale zaznaczyłem na "jest mi to obojętne" x-).
.Panicz.
13-03-2010, 01:32
Jestem na nie :)
Z kilku powodów...
- Nie gram na 8+
- Nie powstanie nigdy na APO taki serwer
- Będzie grało mało osób
- Czwartego powodu już nie pamiętam :o Ale znalazłby się nawet piąty i szósty :)
Pablosikk
13-03-2010, 08:53
Jestem na tak bardzo chętnie se popykam na apo 5x exp pod tibie 8.50+ :)
Pozdrawiam
Pablosikk
Ja jestem za.Może dawni gracze APO którzy teraz grają na RL wróciliby ? Ta sama mapa itp.Też bym może wrócił ^^
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
13-03-2010, 10:33
Można by odpalić server testowy czy grali by ludzi i dodać na ots listy najlepiej z reklamą.
Przez miesiąc byłby wielki boom na ten server a potem powtórzyłaby się sytuacja z 8.42 i roxem. Chociaż... do odważnych świat należy.
Nie. Jest pełno takich śmiesznych serwerów z RL mapą a APO jest wyjątkowe i trochę było by głupio gdyby APO zrobiło się tak jak większość takich serwerów.
Greyback
13-03-2010, 10:54
Nie. Jest pełno takich śmiesznych serwerów z RL mapą a APO jest wyjątkowe i trochę było by głupio gdyby APO zrobiło się tak jak większość takich serwerów.
Ale przecież ja mi nie chodzi o usunięcie 7.6 na 8.42 gra max 80 osób z czego 30 jest online no to jest śmieszne żeby server dedykowany był tak marnowany to jest propozycja :D I tylko od administracji zależy czy coś takiego się spodoba czy nie.
Seth Drut
13-03-2010, 11:55
chetnie bym zagral na takim serwerze
mozna by dodac na okres probny... zeby nie bylo tak jak z roxem czy 8,42
Takanori~
13-03-2010, 12:01
Jestem na Tak, mysle, ze to wspanialy pomysl... Z hostem apo, byloby duzo graczy, mysle, ze ok. 800 to lajtowo, napewo i ja bym tam zagral, mysle, ze exp ok. 3 bylby dobry...
Ale przecież ja mi nie chodzi o usunięcie 7.6 na 8.42 gra max 80 osób z czego 30 jest online no to jest śmieszne żeby server dedykowany był tak marnowany to jest propozycja :D I tylko od administracji zależy czy coś takiego się spodoba czy nie.
Czy ja coś pisałem o usunięciu 7.6? Mówię że jak by takie coś doszło do skutku to APO straciło by urok bo nie było by już oryginalne...
Ja dla mnie pomysł bardzo odbry bo na takich ots dużo ludzi gra ja też :D . A plusem jest to że Podkarpacki to dobrze znany ots i szybko by się rozniosła wieść że ma powstać taki serwer na pewno dużo ludzi by przybyło :)
Po pierwsze: nikt w internecie nie udostępnia całej r mapy w 100% zrobionej za darmo w internecie. Wiąże się to z tym, że zanim Tygrys by ją zrobił to by minęły całe wieki...
Po drugie: pomysł do kitu. Po co robić coś co już jest? Jak jest serwer na którym gra po 800 osób z real mapą, to po drugi taki? (i tak pewnie jest już z 50)
Beznadziejny pomysł, nie!
.Lathus Master.
13-03-2010, 13:02
Nie ..............Nie potrzebujemy....
Kumpel Armii
13-03-2010, 13:04
Niby nie, ponieważ jest to APO, które ma własne mapy.
Ale ... jest to znakomita reklama dla APO i w ten sposób przybyło by mnóstwo nowych graczy. Spodziewać by się można było 500-800 osób. Ponieważ takie są wyniki real map na obecna tibię 8.54
Jestem na TAK!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.