View Full Version : 2 Propozycje.
Kamor Wielki
13-03-2010, 11:49
1. Przywrócenie Latarki,bo na Train,Kabulu to gówno widać w ciemnych zakamarkach.
2. Kick/Ban za włączanie spreja na Rats/Rats_1337.
Poziomkuwa
13-03-2010, 12:03
Za włączeniem latarki jestem za. A o co chodzi z tym sprejem? ;d
A mi sie nie podoba, anie pierwsza propozycja, ani drugia propozycja.
Latarka moim zdaniem powinna byc ;z, ale sprej to obojętnie.
Latarka tak, spray - nie. To jeden z elementów gry, więc nie powinien być zakazany. To żaden bug. A umiejętny gracz potrafi w ten sposób skutecznie wymordować drużynę przeciwną, swoją a nawet siebie!
DonieX <3
13-03-2010, 15:27
1 - Latarka była i powinna być. Choć i tak jak ktoś usłyszy dźwięk latarki, to od razu wyśpisz ;oo.
2 - Spreje, nie wiem zbytnio o co z Nimi chodzi na mapach typu rats ;o
Latarka została włączona.
Propozycja dotycząca spray'u na ratsie nie została zaakceptowana.
Maatinii
13-03-2010, 15:45
Też jestem za tym żeby wprowadzić latarkę. A co do sprey to nie.
Takanori~
13-03-2010, 16:05
Latarka musi byc, lecz 'sprej' tez jest dobry, ale mozna robic z tym ludzi w 'konia'...
Dlaczego spray nie może zostać przywrócony? Aż tak gra się gorzej gdy jest? To pytanie czysto teoretyczne chciałbym aby była i latarka i spray ;d.
Mikiel Król Sedesów, ej!
13-03-2010, 17:06
Dlaczego spray nie może zostać przywrócony? Aż tak gra się gorzej gdy jest? To pytanie czysto teoretyczne chciałbym aby była i latarka i spray ;d.
Przecież spray jest, a latarka została włączona więc w czym problem DUDE?
Autorowi tematu chodzi nie o spray logo a o wielki spray, który mieści się w jednym z pomieszczeń na de_rats. Gdy gracz na niego wskoczy, ulatnia się gaz, który rani wszystkich graczy w pomieszczeniu(a jeśli gracz który włączył spray'a zeskoczy z niego, również będzie tracić hp). Po konsultacji z Santano postanowiliśmy włączyć latarkę o czym już dawno napisał Mejger. A za używanie tego spreja na ratsach karać nie będziemy.
Kamor Wielki
13-03-2010, 18:29
No dobra,w takim razie dzięki.
Close Topic.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.